- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.601
Aaahaah kanka yamulmuşun resmenKızlar pijamam biraz kısa o yüzden kamufule ettim güzel popomdan etkilenmeyin diye
Karnımı öne ittirdiğim hiç belli olmuyor dimi
Biraz daha zorlasam köprü duracamAaahaah kanka yamulmuşun resmenama yok eski fotona göre büyümüş
yok yok hiç belli olmuyor aşko belin kırılcak gibi durmuyorKızlar pijamam biraz kısa o yüzden kamufule ettim güzel popomdan etkilenmeyin diye
Karnımı öne ittirdiğim hiç belli olmuyor dimi
Kanka şu grupta en çok göbek sergileyenayyy tabi efendimsen de at kız aynaya geçinizzzz
gelsinler artık
Jimnastik olimpiyatlarında giderin varBiraz daha zorlasam köprü duracam
Ne alakası var tamamen algı operasyonuyok yok hiç belli olmuyor aşko belin kırılcak gibi durmuyorsen zayıfsın ondan az duruyor aşko elbisede daha çok belli oluyor ama
Sende sepide gibi geriye kaçanlardansınBu da 20+3, minik koalam ve ben
olabilir ne var hevesleniyoruz sizi gördükçe
ohhh herkesin göbiş büyümüş yaa maşallah günüm şenlendiBu da 20+3, minik koalam ve ben
Eğilirsem taç’ım düşüyorSende sepide gibi geriye kaçanlardansınama gayet belli karnın maşallah canım saçlarında pek güzelmiş
Sizin yüzünüzden goy goy yapacam diye yemek yapmadım, hemen kocam halim yoktu modu açıp dışarı çıkarttırıyorum kendimi
Boşunamı çalışıyoruz sırt esnetmeyi kankasırtın yere gelmez
hahaha çok fenasınn yaaSizin yüzünüzden goy goy yapacam diye yemek yapmadım, hemen kocam halim yoktu modu açıp dışarı çıkarttırıyorum kendimi
Ay belli olmaz mı sen bir de akşam gör 9 aylık gibi hahaSende sepide gibi geriye kaçanlardansınama gayet belli karnın maşallah canım saçlarında pek güzelmiş
Canım kızımdan şimdiden faydalanmaya başladımhahaha çok fenasınn yaa
Aşkım her seferinde kukusunu gösteriyor bizimki, erkek derse yıkılırımAy Kasım annelerinde hala cinsiyeti değişenler var ayrıntılıda öğrenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?