Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşkım annen yapıyorsa ne güzel, yakın olması, benim yakın değil yoksa belim ağırmasada yaptırırdım her gün

Aşkım annen yapıyorsa ne güzel, yakın olması, benim yakın değil yoksa belim ağırmasada yaptırırdım her gün
Evet kuşum annem yapiyor sagolsun. Geliyor yapiyor bazen buzluga da atiyorum cikariyorum pisiriyorum birseyler. Bende en fazla haftada 1 yapiyorum yemek onu da 2 günlük yapiyorum. Bitiyor iste hafta
Normalde kv me de yaptiririm o da annemle yakinlar ama kv malesef sehirdisinda kadin gelemedi ki az da onu calistirayim

Cok heycanali ve guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin saglikla gelsin bizimkilerde

Sor kanka ayıpsın
Kanka kısır yaaa kısır yemek serbest mi acabaa.
Nette baktim diyor ki 6 yemek kaşığı yiyebilirmisim. O ne be ben olmus mu diye bakarken 6 kasık yerim zaten.
Dün baya bi canim cekti.
Bide hep yazmislar yemeyin yemeyin diye. Belki burdan birileri biliyorsa

Cok heycanali ve guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin saglikla gelsin bizimkilerde
Ayy amin canım benim aminnn sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Ve Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Senin sancin vardi tekrar kontrole gittin mi canim o dedikleri tehdit kalkti mi?

Niye yasak olsun ya ben 2 3 kere yedim

bebeğimi kaybettiğim günün akşamı watsuptan kızının beşiğini satışa koyan görümcem geldi aklıma Böyle insanlar bizden uzak Allaha yakın olsunlar Rabbim versin kalplerinin karşılığını !

Yenir tabi ya zararlı ne var ki içinde bulgur diye 6 kaşık yazmışlardır kilo kontrolü için

Her gün yiyorum bi zararı olmadı daha

Niye yasak olsun ya ben 2 3 kere yedim
Yaaa cidden miiii ben bi baktim bildigin hamile zehiri falan yazmışlar baharatlar cig bulgur falan derken ayni cig kofte mantiginda zararli yaziyordu.
Yenir tabi ya zararlı ne var ki içinde bulgur diye 6 kaşık yazmışlardır kilo kontrolü için
Ay baharatlar nar eksisi cig bulgur derken yemeyin yazmislar hep
Her gün yiyorum bi zararı olmadı daha
Ya niye soylemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…