- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.641
Kanka annemle yakın sayılırız. Geliyor yemeğimizi yapiyor gidiyor 3 günlük falan. Kalan günlerde de ben yapiyorum bi, bide dışardan yiyoruz hafta bitiyor. Ayakta kalinca sirtim cok agriyor. Eşim de sürekli kızıyor yapma yemek diye. Bende çözümü böyle buldum. Disardan haftada 1 falan yiyoruz max. Gecen hafta hep ev yemegi yedik mesela. E biraz da boyle olsun napalim. Her zaman yemegimi en mük sekilde yapardim. Ama simdi bir bebiş taşıyorum hersey onun iyiligi icin. Cok yatmam gerekti ya baslardan beri mecbur boyle bir duzen
Aşkım annen yapıyorsa ne güzel, yakın olması, benim yakın değil yoksa belim ağırmasada yaptırırdım her günKanka annemle yakın sayılırız. Geliyor yemeğimizi yapiyor gidiyor 3 günlük falan. Kalan günlerde de ben yapiyorum bi, bide dışardan yiyoruz hafta bitiyor. Ayakta kalinca sirtim cok agriyor. Eşim de sürekli kızıyor yapma yemek diye. Bende çözümü böyle buldum. Disardan haftada 1 falan yiyoruz max. Gecen hafta hep ev yemegi yedik mesela. E biraz da boyle olsun napalim. Her zaman yemegimi en mük sekilde yapardim. Ama simdi bir bebiş taşıyorum hersey onun iyiligi icin. Cok yatmam gerekti ya baslardan beri mecbur boyle bir duzen oldu
Sor kanka ayıpsınYa kızlar bisey sorcam da canınız ister mi diye soramıyorumbisey yemek serbest mi diye sorcam ama cok çekiniyorum canınızı cektiririm diye napcaz
Evet kuşum annem yapiyor sagolsun. Geliyor yapiyor bazen buzluga da atiyorum cikariyorum pisiriyorum birseyler. Bende en fazla haftada 1 yapiyorum yemek onu da 2 günlük yapiyorum. Bitiyor iste haftaAşkım annen yapıyorsa ne güzel, yakın olması, benim yakın değil yoksa belim ağırmasada yaptırırdım her gün
Cok heycanali ve guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin saglikla gelsin bizimkilerdeVay anne sözü dinlemeyen yaramaz vaaaayay canım daha ancaaa. Ben 17+4 te cok az hissettim. Sonra 1 hafta gecti baya belirginlesmisti simdi daha da hissediliyor
Hic merak etme seninki de baslayacak dans etmeye icerde.
Gelisimi guzelse hic dert etme hareketlere illa ki baslayacak
Kanka kısır yaaaSor kanka ayıpsın
Ayy amin canım benim aminnnCok heycanali ve guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin saglikla gelsin bizimkilerde
Niye yasak olsun ya ben 2 3 kere yedimKanka kısır yaaakısır yemek serbest mi acabaa.
Nette baktim diyor ki 6 yemek kaşığı yiyebilirmisim. O ne beben olmus mu diye bakarken 6 kasık yerim zaten.
Dün baya bi canim cekti.
Bide hep yazmislar yemeyin yemeyin diye. Belki burdan birileri biliyorsa
bebeğimi kaybettiğim günün akşamı watsuptan kızının beşiğini satışa koyan görümcem geldi aklımaHic sorma.. ben o gün bu konusma yasandiginda hamileydim binlerce şükür ki Allahıma. Ama henüz bebek olsun diye ugrasiyor da olabilirdim. Ayıp degil mi. Hic mi düşünmez insan karşısındaki üzülür mü kalbi acır mı diye. Bana henuz kimse bebek var mi diye bile soramiyor. Ama bazilari da var ki boyle duygulari alinmis gibi.. Allah elbet görüyor bunlari
Maşallah kuzum
Yenir tabi ya zararlı ne var ki içindeKanka kısır yaaakısır yemek serbest mi acabaa.
Nette baktim diyor ki 6 yemek kaşığı yiyebilirmisim. O ne beben olmus mu diye bakarken 6 kasık yerim zaten.
Dün baya bi canim cekti.
Kız fotoğrafta öyle çıkmıştır 93 kg var o fotodaYiaa ne tatli hamis göbegiiii masallah da senin nerene kilolu diyo daktırın kanka
Oyy saol aşkom sen patlaştın mı görmedim ben hadi bekliyorumdemetomunda göbüşü çooh tatlııı
Her gün yiyorum bi zararı olmadı dahaKanka kısır yaaakısır yemek serbest mi acabaa.
Dün baya bi canim cekti.
paylaştım kızzOyy saol aşkom sen patlaştın mı görmedim ben hadi bekliyorum
Yaaa cidden miiiiNiye yasak olsun ya ben 2 3 kere yedim
Ay baharatlar nar eksisi cig bulgur derken yemeyin yazmislar hepYenir tabi ya zararlı ne var ki içindebulgur diye 6 kaşık yazmışlardır kilo kontrolü için
Ya niye soylemiyorsunuzHer gün yiyorum bi zararı olmadı daha
Yiaaa minnakkk ama bak fiziginize göre cikiyor gobekler bence coook normallÇok miniğiz size göree
Yiaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?