Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar pijamam biraz kısa o yüzden kamufule ettim güzel popomdan etkilenmeyin diye
Karnımı öne ittirdiğim hiç belli olmuyor dimi
Yaaa ama belli oluyor kanka o kadar ittirmene gerek yok çok güzel yiaaa. Zayif olunca tabi boyle büyüyecek
Sizin yüzünüzden goy goy yapacam diye yemek yapmadım, hemen kocam halim yoktu modu açıp dışarı çıkarttırıyorum kendimi
Ya al benden de o kadar bir baktim saat 5.30 olmus anaa ben yemek yapcaktim bugun diye kalktim valla. Normalde yemek yapmiyom kirk yilda bir yapcaktim onda da goy goy derdine düşünce kaldi yemek bu saatlere

Hay maşallah ne güzel büyümüş yiaaaa

Bacım bu sıcakta ben utanmasam totomdaki donu atacam ya evde mi degilsin nesin
Ya maşallah maşallah ne güzel gobekler yarabbimm
Evdeyim evde cidden bu ne sıcak saçımı başımı yolcam. Ben tesettürlüyümde alışkınım devamlı balkondayım bu da ince bi elbise rahatsız etmiyor şükür,bu sıcağa soyunsanda aynı gibi bnce

Kac haftada bebek harketi hissettiniz benim gobek yok daha
Canım sen kac haftaliksin su an ? Ben 18e girerken hissettim ilk. Ama belli belirsiz oluyordu. Simdi biraz daha net hissediyorum. Hic merak etme haftasi gelince oyle güzel hareket ediyor ki bize annesi üzülme lütfen.
Birde plasenta konumu karnin ön tarafina dogruysa bebegin hareketleri daha da gec hissediliyormus merak etme

Valla ben bi donla duruyorum su an yani resmen evin icinde sanki kombi yanmis gibi bir sicak. Cam açıyorum buhar giriyor vantilatör olmasa ne yapcam acaba vallahi
Alışkınsan ne iyi valla ben bir parça pecete koysam dizimin bir yerine hemen aliyorum ordan sanki yorgan koymusum hissi geliyor aslinda banyoda soguk su altinda oturmak lazim tepeden akan

Kanka sorması ayıp yemeği kim yapıyor sizde hep dışarı benim midemi deliyor

Valla daha demin şişeyle soğuk su içiyordum birden kafamdan aşağı suyu dökmek geldi cuma günü anca düşecekmiş ankarada sıcaklıklar:/

Suan 17 girdim doktor 1 hafta ondesin dedi gelisimi iyi dedi bebegn bikere sanki hissetm gece sonrada hic hissetmedm bian once harket etse kendi kendime guluyorm surekli hareket etsene diyom beni takmiyor daha simdiden

Kanka sorması ayıp yemeği kim yapıyor sizde hep dışarı benim midemi deliyor
Kanka annemle yakın sayılırız. Geliyor yemeğimizi yapiyor gidiyor 3 günlük falan. Kalan günlerde de ben yapiyorum bi, bide dışardan yiyoruz hafta bitiyor. Ayakta kalinca sirtim cok agriyor. Eşim de sürekli kızıyor yapma yemek diye. Bende çözümü böyle buldum. Disardan haftada 1 falan yiyoruz max. Gecen hafta hep ev yemegi yedik mesela. E biraz da boyle olsun napalim. Her zaman yemegimi en mük sekilde yapardim. Ama simdi bir bebiş taşıyorum hersey onun iyiligi icin. Cok yatmam gerekti ya baslardan beri mecbur boyle bir duzen oldu

Valla daha demin şişeyle soğuk su içiyordum birden kafamdan aşağı suyu dökmek geldi cuma günü anca düşecekmiş ankarada sıcaklıklar:/
Ayyy vallahi bu ne degisik bir sıcak hava. Ay bugun bir araba 49 dereceyi görmüş ya Ankarada cumaya yagmur diyorlar ama bakalim yagar mi. O da yaginca sel felaketi gibi yagiyor hersey dozunda guzel yaa

Suan 17 girdim doktor 1 hafta ondesin dedi gelisimi iyi dedi bebegn bikere sanki hissetm gece sonrada hic hissetmedm bian once harket etse kendi kendime guluyorm surekli hareket etsene diyom beni takmiyor daha simdiden
Vay anne sözü dinlemeyen yaramaz vaaaay ay canım daha ancaaa. Ben 17+4 te cok az hissettim. Sonra 1 hafta gecti baya belirginlesmisti simdi daha da hissediliyor
Hic merak etme seninki de baslayacak dans etmeye icerde.
Gelisimi guzelse hic dert etme hareketlere illa ki baslayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…