- 16 Eylül 2024
- 5.617
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.621
Hay maşallah ne güzel büyümüş yiaaaa21+4 göbüşü
Bacım bu sıcakta ben utanmasam totomdaki donu atacam yaBuyrun buda benden ben doğuma gidiyorum
Çok güzelsiniz koalaniz ve siz hanfendiiiBu da 20+3, minik koalam ve ben
YaaaKızlar pijamam biraz kısa o yüzden kamufule ettim güzel popomdan etkilenmeyin diye
Karnımı öne ittirdiğim hiç belli olmuyor dimi
Ya al benden de o kadarSizin yüzünüzden goy goy yapacam diye yemek yapmadım, hemen kocam halim yoktu modu açıp dışarı çıkarttırıyorum kendimi
Kac haftada bebek harketi hissettiniz benim gobek yok dahaÇok güzelsiniz koalaniz ve siz hanfendiiimaşallah herkesin gobekler artik bebekliiii
Yiaa ne tatli hamis göbegiiii masallah da senin nerene kilolu diyo daktırın kankaaynanın pisliğine bakmayın aşko iş wc si
Evdeyim evde cidden bu ne sıcak saçımı başımı yolcam. Ben tesettürlüyümde alışkınım devamlı balkondayımHay maşallah ne güzel büyümüş yiaaaa
Bacım bu sıcakta ben utanmasam totomdaki donu atacam yaevde mi degilsin nesin
Ya maşallah maşallah ne güzel gobekler yarabbimm
Canım sen kac haftaliksin su an ? Ben 18e girerken hissettim ilk. Ama belli belirsiz oluyordu. Simdi biraz daha net hissediyorum. Hic merak etme haftasi gelince oyle güzel hareket ediyor ki bize annesiKac haftada bebek harketi hissettiniz benim gobek yok daha
Valla ben bi donla duruyorum su anEvdeyim evde cidden bu ne sıcak saçımı başımı yolcam. Ben tesettürlüyümde alışkınım devamlı balkondayımbu da ince bi elbise rahatsız etmiyor şükür,bu sıcağa soyunsanda aynı gibi bnce
Kanka sorması ayıp yemeği kim yapıyor sizdeYaaaama belli oluyor kanka o kadar ittirmene gerek yok çok güzel yiaaa. Zayif olunca tabi boyle büyüyecek
Ya al benden de o kadarbir baktim saat 5.30 olmus anaa ben yemek yapcaktim bugun diye kalktim valla. Normalde yemek yapmiyom kirk yilda bir yapcaktim onda da goy goy derdine düşünce kaldi yemek bu saatlere
Valla daha demin şişeyle soğuk su içiyordum birden kafamdan aşağı suyu dökmek geldiValla ben bi donla duruyorum su anyani resmen evin icinde sanki kombi yanmis gibi bir sicak. Cam açıyorum buhar giriyor vantilatör olmasa ne yapcam acaba vallahi
Alışkınsan ne iyi valla ben bir parça pecete koysam dizimin bir yerine hemen aliyorum ordan sanki yorgan koymusum hissi geliyoraslinda banyoda soguk su altinda oturmak lazim tepeden akan
Suan 17 girdim doktor 1 hafta ondesin dedi gelisimi iyi dedi bebegn bikere sanki hissetm gece sonrada hic hissetmedm bian once harket etse kendi kendime guluyormCanım sen kac haftaliksin su an ? Ben 18e girerken hissettim ilk. Ama belli belirsiz oluyordu. Simdi biraz daha net hissediyorum. Hic merak etme haftasi gelince oyle güzel hareket ediyor ki bize annesiüzülme lütfen.
Birde plasenta konumu karnin ön tarafina dogruysa bebegin hareketleri daha da gec hissediliyormus merak etme
Allahımmm göbüşe bak yirim21+4 göbüşü
anaaam yirim bitane daha göbüşş maşallahBuyrun buda benden ben doğuma gidiyorum
Kanka annemle yakın sayılırız. Geliyor yemeğimizi yapiyor gidiyor 3 günlük falan. Kalan günlerde de ben yapiyorum bi, bide dışardan yiyoruz hafta bitiyor. Ayakta kalinca sirtim cok agriyor. Eşim de sürekli kızıyor yapma yemek diye. Bende çözümü böyle buldum. Disardan haftada 1 falan yiyoruz max. Gecen hafta hep ev yemegi yedik mesela. E biraz da boyle olsun napalim. Her zaman yemegimi en mük sekilde yapardim. Ama simdi bir bebiş taşıyorum hersey onun iyiligi icin. Cok yatmam gerekti ya baslardan beri mecbur boyle bir duzen olduKanka sorması ayıp yemeği kim yapıyor sizdehep dışarı benim midemi deliyor
demetomunda göbüşü çooh tatlıııaynanın pisliğine bakmayın aşko iş wc si
Ayyy vallahi bu ne degisik bir sıcak hava. Ay bugun bir araba 49 dereceyi görmüş ya AnkaradaValla daha demin şişeyle soğuk su içiyordum birden kafamdan aşağı suyu dökmek geldicuma günü anca düşecekmiş ankarada sıcaklıklar:/
kızzz ahiretliğiimm yirimm var ya göbüşünnn işte yeter bukadarKızlar pijamam biraz kısa o yüzden kamufule ettim güzel popomdan etkilenmeyin diye
Karnımı öne ittirdiğim hiç belli olmuyor dimi
hahahahah ahiretliğimm geliyor birazdan benimkide hazır ola gec
Vay anne sözü dinlemeyen yaramaz vaaaaySuan 17 girdim doktor 1 hafta ondesin dedi gelisimi iyi dedi bebegn bikere sanki hissetm gece sonrada hic hissetmedm bian once harket etse kendi kendime guluyormsurekli hareket etsene diyom beni takmiyor daha simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?