- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.681
Aynen yarında böyleLütfen istemesin canın daha fazla zararli bisey
Ay bu havada ben balkona çıktım bes dk önce de arkama bakmadan geri iceri girdim. Bu nasil bir sicakkkk.
Yarin da boyle olacak galibaaa
Sen pro annesin ilk bebişi olanlar için hassas durum
Oh cok iyi cok sevindimCok sukur evet cnm sorun yok dedi bebiste oynuyordu kendi kendinebirsey soracam bide sacimi kesmek istiyorum komsular arkadaslar hamileleikte sac kesilmez diyor varmi boyle birsey
E ne olmuş kız o da mı yasaktıSen pro annesin ilk bebişi olanlar için hassas durumBende lavaş döner yedim
Lavas döner de mi yenmiyo o da mi yasakSen pro annesin ilk bebişi olanlar için hassas durumBende lavaş döner yedim
nasıl gecti detaylı anlatKızlar şükür çıktım detaylı ultrasondan 20 dk sürdü, şükürler olsun normal dedi doktorEki Görüntüle 3623257 Eki Görüntüle 3623258
Izmiri kurutup gelmis bizim kız haberleri yokE ne olmuş kız o da mı yasaktıiyi ben ölmemişm bu vakte kadar tatilde neler yedim
Vay bak sen kız kilo durumjn nasıl peki ben kendimi penguen gibi hissediyorum Ben abur cubur yememeye çalışıyorum onlar çok zararlı benceE ne olmuş kız o da mı yasaktıiyi ben ölmemişm bu vakte kadar tatilde neler yedim
Çiğ olması seni düşündürüyorsa demleme usulü kısır tarifleri var onlarda pişmiş oluyor bir bak istersenÇok istiyorum ama yemeye de cesaretim yok ne yazik kive aynen yaa benimkide hep gün menüleri. Birbirine bulasmis tabaklar
Bence kilon ile orantili göbek. Daha zayif kisilerinki dogal olarak vucuduna gore büyüyor biraz daha yavas oluyor. Ama az daha göbek musait olanlar daha net büyüyor. Aslinda iki tarafinda bebis ayni boylarda ama fizige uygun belieginlesiyor
Evet öyle duymuştum hahahaLavas döner de mi yenmiyo o da mi yasak
Aa var mı öyle bir kısır tarifi tamam bakicam. Hafta sonuna yaparim artik malzeme alıp.Çiğ olması seni düşündürüyorsa demleme usulü kısır tarifleri var onlarda pişmiş oluyor bir bak istersen
çiköfte zararlı baya ama ev yapımı değilse çin tuzu sıkıntısı oluyor hastaneden çıkar çıkmaz yemiştim ilkinde
Biz ne yiyecegukEvet öyle duymuştum hahahatavuktan zehirlenebilir Allah etmsin bence en sağlıklısı meyve sebze oda benim yemek listemde yok
Canım ben zaten 85 le hamile kaldım ne hikmetse ömrümün en top on kilosundaVay bak sen kız kilo durumjn nasıl peki ben kendimi penguen gibi hissediyorum Ben abur cubur yememeye çalışıyorum onlar çok zararlı bence
Yok çiköfte yemedimm doğum sonrası yedimAa var mı öyle bir kısır tarifi tamam bakicam. Hafta sonuna yaparim artik malzeme alıp.
Çiğ köfte evde yapılanı bile önerilmiyor pekk ama iste neyseee hadi yemissin gecmis artik daha yemee
ben cok kısır yaparm haftada 2 gun rahat yerim cig koftede cok yedim hatta dun aksam da yedim
ben cok kısır yaparm haftada 2 gun rahat yerim cig koftede cok yedim hatta dun aksam da yedim
Maşşallah canım almaman o kadar iyiki bende şu boğazımı ilk günden beri durduramadımCanım ben zaten 85 le hamile kaldım ne hikmetse ömrümün en top on kilosundaşimdide 87 yim yürüyüş yapıyorum hergün bide 2 ay aktif yüzdüm bakalım bundan sonra almam inşallah .abur cubur hiç yok bende kahve yanına bitter bi o
Bazi malzemeleri degistirerek yapip yiyecegim bunuYok çiköfte yemedimm doğum sonrası yedimyemem onu ama kısır kırmızı çizgim
Benimki mecburiyet cnm kilolu olunca yoksa inan beynimden yemekler geçiyor habireMaşşallah canım almaman o kadar iyiki bende şu boğazımı ilk günden beri durduramadım
Ya yemeyin su cig kofteyiiben cok kısır yaparm haftada 2 gun rahat yerim cig koftede cok yedim hatta dun aksam da yedim
Ya sen bakma herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?