Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Cok sukur evet cnm sorun yok dedi bebiste oynuyordu kendi kendinebirsey soracam bide sacimi kesmek istiyorum komsular arkadaslar hamileleikte sac kesilmez diyor varmi boyle birsey
Oh cok iyi cok sevindim hepimizin bebisleri sağlıklı olsunlar..

Yaa sorma sormaaa bende ayni sebepten hala saclarimi kestiremedim.. kesilmez diyorlar evet hurafe ama iste insan cesaret edemiyor yaa ben edemedim yani. Dogumdan sonra kestirecegim artik

Çiğ olması seni düşündürüyorsa demleme usulü kısır tarifleri var onlarda pişmiş oluyor bir bak istersen
çiköfte zararlı baya ama ev yapımı değilse çin tuzu sıkıntısı oluyor hastaneden çıkar çıkmaz yemiştim ilkinde

Aa var mı öyle bir kısır tarifi tamam bakicam. Hafta sonuna yaparim artik malzeme alıp.
Çiğ köfte evde yapılanı bile önerilmiyor pekk ama iste neyseee hadi yemissin gecmis artik daha yemee

Evet öyle duymuştum hahaha tavuktan zehirlenebilir Allah etmsin bence en sağlıklısı meyve sebze oda benim yemek listemde yok
Biz ne yiyeceguk ben bazen tavuk doner aldiriyorum eşime, genelde normal ekmek arasi veya kilo işi oluyor ya. Iyice pisirttiriyor o sekilde evde kendim ekmek arasi yiyorum tadım kacti simdi..
Disarda ne yicez bizz.
Pizza yiyorum arada bir. Ona da yasak demeyin sucuklari falan iyi pismis olani yiyom

Vay bak sen kız kilo durumjn nasıl peki ben kendimi penguen gibi hissediyorum Ben abur cubur yememeye çalışıyorum onlar çok zararlı bence
Canım ben zaten 85 le hamile kaldım ne hikmetse ömrümün en top on kilosunda şimdide 87 yim yürüyüş yapıyorum hergün bide 2 ay aktif yüzdüm bakalım bundan sonra almam inşallah .abur cubur hiç yok bende kahve yanına bitter bi o

Maşşallah canım almaman o kadar iyiki bende şu boğazımı ilk günden beri durduramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…