- 17 Nisan 2019
- 2.779
- 2.951
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.721
Ben gentan da yaptırmıştım çok hızlı çıkıyor sonuçlar fiyatlarda abartı değil tavsiye ederiminşallah zaten yönlendirdi perinatolojiye ve fetal dna yaptır dedi
Ay bosver hurafe iste dile getirmek bile istemedim su an. Bende kestiremiyorum iste aklımiza kazimislar. Dogumdan sonra kırt kırt kestiririz artik az yanacagizCok sicak bunaltiyor cidden noluyor kesince bebek kel mi.olacak aceba
Sen nerdasınKizlaaar şimdi okudum bitirdim. Çok fena küstüm size bensiz dedikodular göbekler kilolar kısırlar herşey konuşulmuşhiç bakamadim gün içinde bir de etiket yapıyorsunuz gelip dahil olamadım sinir oldum çok fena iki yaş krizlerindeyiz zor bir gün geçirdim. Tatil bitse de dinlensem diyorum hepinizi çok seviyorum bugün ben iptal gelecek maçlarda görüşürüz
Oyy saol aşkom sen patlaştın mı görmedim ben hadi bekliyorumdemetomunda göbüşü çooh tatlııı
yaaa çok tatlışşş maşallah
Bakıyorum aşko valla napayımVucuduna dagilan bir 93 kg bence cokta normalbir yerde toplanan cokta hos olmayan bir görüntü degil sonucta. Sen keyfine bak kanka
Yaa nasıl anlıycaz ki bilemedim benimki kraptı normal ama doğrudur korktm birazKızlar korkutmak istemem ama pıhtılaşma probleminiz varsa bacak ağrısını hafife almayın
Ben corasprin kullanıyorum doktor bacaklarında şiddetli ağrı olursa hemen gel pıhtı olabilir demişti
Pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi aşamada hangi kontrol yapılıyor acaba ? Bende pıhtılaşmaya hiç bakılmadı sanki, bu aralar sürekli aklımda. Karıncalanma falan oluyor bacağımda, ayağımda. Onunla ilgili mi niye bakılmadı diye buna taktım şimdi deKızlar korkutmak istemem ama pıhtılaşma probleminiz varsa bacak ağrısını hafife almayın
Ben corasprin kullanıyorum doktor bacaklarında şiddetli ağrı olursa hemen gel pıhtı olabilir demişti
Sormaaa ergen ergen asi tavırlar bir sinirler bir ağlamalar. Ama ben yine de yenidoğan dönemine tercih ediyorum. En zoru ilk 3-4 ay bence. Böyle platonik aşk gibi bişey oluyor bizi tanımıyorlar ya anne neymiş baba kimmiş falanSen nerdasıncanım gazan mübarek olsun. Evlere şenlik diyorlar 2 yas krizleri icin. Allah kolaylık versin bugun sohbetimiz cok eglenceliydi. En kısa zamanda senide aramizda görmek isteriz
Çok teşekkür ederim ya içim bi nebze olsun ferahladı bunları duyuncaAynen bebeğim başka bı başlıkta yine yazdım ama buraya da yazayımozuzun kuzum bana ilk 14haftalikken felan iki tarafta da kist var dendi biri 5.4mm diğeri 5 mm geçen hafta yani 20 haftalıkken tamamen geçtiğini öğrendik bir de mm si küçük seninkinin de muhakkak geçecek hiç korkma bu kist bebeğin beyni gelişirken oluşan birseymis diğer organlarda bir sorun yoksa tek başına tamamen masum kistler yok oluyor içini ferah tut
Kız noldu ya iple çekiyorduk senin detayliyi niye vazgeçtinKızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek
Kız işte git detaylıya morelin yerine gelsinKızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek
Ay Allah korusun canım benimŞubat anneleri yöneticisi geçen hafta trafik kazası geçirmiş kızlar. Sayfa yöneticisi editör olarak görünce merak ettim baktım niye bırakmış diye . Kırıkları falan varmış ama bebeği iyiymiş. Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun
Harika benimde var ya 85 le doğuma girmiştim sonra 5 ayda 58 :)163 ya benim buralarda eski bi before afterım var bakayım bulabilirsem link atayım hedefim yeniden o şekilde doğum sonrası vermk
Ayy kolaylıklar diliyorum canım benimSormaaa ergen ergen asi tavırlar bir sinirler bir ağlamalar. Ama ben yine de yenidoğan dönemine tercih ediyorum. En zoru ilk 3-4 ay bence. Böyle platonik aşk gibi bişey oluyor bizi tanımıyorlar ya anne neymiş baba kimmiş falan
Ay yok canim niye erteliyorsun kii. Noldu sabahtan beri birseyin yoktu neye sıktın canınıKızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek
Kız noldu ya iple çekiyorduk senin detayliyi niye vazgeçtin
Morelim yok kızlar oyüzden acaba biraz ertelesem daha iyi olduğum gün gidiym diyorum, iple cektiğim güzel şeyler hep böyle oluyor zatenKız işte git detaylıya morelin yerine gelsin
boşver canım ya bi ara anlatırım belki sabahda aynıydımda siz baya mutlu ettiniz beni burdaAy yok canim niye erteliyorsun kii. Noldu sabahtan beri birseyin yoktu neye sıktın canını
Ne zamana erteleyeceksin pekiii ? Canını sıkma hicbirseh icin. Sen hamişsin bebegini düşün sadece. Bebeklerimiz herseyden önemliboşver canım ya bi ara anlatırım belki sabahda aynıydımda siz baya mutlu ettiniz beni burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?