Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sen nerdasın canım gazan mübarek olsun. Evlere şenlik diyorlar 2 yas krizleri icin. Allah kolaylık versin bugun sohbetimiz cok eglenceliydi. En kısa zamanda senide aramizda görmek isteriz

Kızlar korkutmak istemem ama pıhtılaşma probleminiz varsa bacak ağrısını hafife almayın
Ben corasprin kullanıyorum doktor bacaklarında şiddetli ağrı olursa hemen gel pıhtı olabilir demişti
Yaa nasıl anlıycaz ki bilemedim benimki kraptı normal ama doğrudur korktm biraz

Kızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek

Kızlar korkutmak istemem ama pıhtılaşma probleminiz varsa bacak ağrısını hafife almayın
Ben corasprin kullanıyorum doktor bacaklarında şiddetli ağrı olursa hemen gel pıhtı olabilir demişti
Pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi aşamada hangi kontrol yapılıyor acaba ? Bende pıhtılaşmaya hiç bakılmadı sanki, bu aralar sürekli aklımda. Karıncalanma falan oluyor bacağımda, ayağımda. Onunla ilgili mi niye bakılmadı diye buna taktım şimdi de

Sen nerdasın canım gazan mübarek olsun. Evlere şenlik diyorlar 2 yas krizleri icin. Allah kolaylık versin bugun sohbetimiz cok eglenceliydi. En kısa zamanda senide aramizda görmek isteriz
Sormaaa ergen ergen asi tavırlar bir sinirler bir ağlamalar. Ama ben yine de yenidoğan dönemine tercih ediyorum. En zoru ilk 3-4 ay bence. Böyle platonik aşk gibi bişey oluyor bizi tanımıyorlar ya anne neymiş baba kimmiş falan

Çok teşekkür ederim ya içim bi nebze olsun ferahladı bunları duyunca inşallah ilerleyen haftalarda ben de geçmiş haberini veririm burda

Ay Allah korusun canım benim kaza işte ben geliyorum demiyor

Ayy kolaylıklar diliyorum canım benim kendini kocaman kız sanan küçük kızçeee
Ay deme oyle korkutma biziii yenidoganda tatli yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…