- 2 Aralık 2023
- 235
- 241
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.861
Benimkide aynı canım çok aşağıdan tekme yiyorum. Özellikle sağa yattığımda çok kıpırdıyo ama çok aşağıda bi tık rahatsız edici hissediyorumKızlar dünden beri oglum tam ortada duruyor. Arada degisiyor gibi oluyor hareket yerleri ama genel olarak ortada duruyor. Oturunca sanki vajinaya dogru duruyormus gibi geliyor. Çoğunlukla orta kısımda duruyor gibi 2 gündür. Böyle olan var mıtam genital bolgenin bitip kasık bölgesinin basladigi yerde kipirdaniyor
Aşkım Allah korusun, çocuklarının düğünlerine katılırsın bir şey olmaz, hiç canını sıkma.Eşim diyor ki kesinlikle kabul etmiyorum çıkmanı hastaneden. İşte ben istemezdim böyle bir gerilme olsun ama ne yapayım ya düğünde doğurursam Allah korusun
Aşkımm dualarımız seninle ve bebişinle inşallah ağlayarak girdiğin yerde gülerek çıkın sağlıklaSelam canım çok şükür iyiyim sancılarım bitti artık ağrım yok bebeği de sabah gördük iyiydi enfeksiyon için düşmediğinden dolayı doktorla görüştüm doktor enfeksiyon düşmeden serklaj yapamam çünkü enfeksiyonu yukarı taşımış olurum bu da düşük riskini arttırır dedi o yüzden bugün bir enfeksiyon uzmanı ile görüşüp antibiyotik değiştirecek şimdilik beklemedeyim yani serumlarla devamdualarınızı bekliyorum
Aşkım o evreye tam olarak kaçıncı haftada geçiliyorBenimki benim sesime veriyor, eşime vermiyor
Canım ne güzel yazmışsınDetaylı usg ile ilgili tecrübelerimi yazıyorum;
fetal dna testinde bakılmayan başka hastalıklar detaylıda görülebiliyormuş, o yüzden detaylı bakıyoruz dedi ve doğduktan sonra hızlı tedbir almak için ve tedaviye hemen başlayabilmek için önemli dedi amaaa doğruluk payı daha doğrusu hastalıkları yakalama oranı %70 miş. O yüzden de 32-34 haftalar arası tekrar yapılmasını öneriyoruz dedi. Ben bunu ilk defa duydum yaptırmayı çok da düşünmüyorum şuanda araştırmak lazım.
Onun dışında her şeyine bakıyorlar, kalp damarlarına, kan giriş çıkışları doğru yerde mi, beyninin aralarındaki boşluklara bakıyor beyin gelişimi normal mi ilerliyor diye, bütün iç organlarına bakıyor, ellerine kollarına, bacaklarına, kulaklarınaburun deliklerine her şeye bakıyor hatta anüse bile baktı
Benim rahim damarıma baktı kan akışı nasıl diye sonra rahim uzunluğuna baktı.
1 saate yakın sürdü benimkisi, bunlara baktıktan sonra yüzünü gösterdi bir süre işte, en güzel kısmı orası zaten
20+4'ten bildiriyorum aşkım oğlum diyorum pat vuruyorAşkım o evreye tam olarak kaçıncı haftada geçiliyor
Nee bu yaramazlıklar 8 de devam mı ya benim kızım 5 yaşında düzelcek ümidi ile bekliyordum hahahAy yok oğlan 8 yaşında ohh bebekle hiç zorluk yaşamazsın diyenlere inanmayın 2 dk şuraya bir şey yazana kadar oğlan mutfağı uçurmş neymiş deney yapacakmış her yer nişasta çıldırmalık
Altunizade acıbadem, aynı çıkarsa şok olurum şimdiAy Acıbadem benimde dr aynı fiyat dedi, sen hangisine gidiyorsun canım
12 gün sayıyorum o zaman20+4'ten bildiriyorum aşkım oğlum diyorum pat vuruyor
Canım bence bunun kız ya da erkek evlatla alakası yok merhametle ilgisi var eminim ki sen öyle olmazsıniyi bari eşin seni düşünüyor kuzu annesinin her dediğini yapan biri değil, yoksa daha zor olurdu. Ay böyle diyince oğlumun olacağı aklıma geldi
Aşkım yok ben ataşehir AcıbademdeyimAltunizade acıbadem, aynı çıkarsa şok olurum şimdi
Erkekler anacıı resmen ya20+4'ten bildiriyorum aşkım oğlum diyorum pat vuruyor
Bir yerde okumuştum normal hayatına dönebilirsin demişti şimdi sen böyle deyince korkmadım değilAşkım Allah korusun, çocuklarının düğünlerine katılırsın bir şey olmaz, hiç canını sıkma.
Sen yinede iyisin aşkım çok şükür, benim tüp bebek olduğum grupta bir kız vardı, serklaj daha transferden önce atıldı ve evden çıkmak yasak sadece tuvalete gidip gelebilirsin demişlerdi, yanında annesi kalıyordu yemek temizlik için düşün
Ay canım çok teşekkür ederim inşallah ne güzel bir dua buAşkımm dualarımız seninle ve bebişinle inşallah ağlayarak girdiğin yerde gülerek çıkın sağlıkla
İstersen hep birlikte kaynanana sövebiliriz sen iste yeterkiAh ah kaynanam eşime baskı yapıyor gelsin diye eşim de kavga etmiş ne kadar anlayışsız insanlar var
Karından baktı ama risk görseydi vajinal bakıcaktı anladığım kadarıyla, hatta beyninde bir bölgeyi göremedi vajinal bakayım mı dedi ben de gerekiyorda olur dedim ama sonra döndürdü bebişim kafasını o yüzden bakmadı, hazırlıklı gitmek lazım yani göremedikleri bir şey olursa vajinal bakmak isteyebilirlerCanım ne güzel yazmışsın
Rahim uzunluğuna vajinal mi baktı?
Benide zıplatti iki uc kere. Bide hatta artik nerelere baski yapiyorsa bir anda gaz cikarma veya cis yapma ihtiyaci getirtiyor2 gün önce öyle bi tekme yedim ki normalde solda hissederdim ilk defa alt tarafta hissedince yerimden zıpladım sonra gene vurdu kalk kalk dedim eşime yürüyüş yapalım yoksa ben burda oturamıycam daha fazla dedim yürüyünce durdu benimkide oralarda tepiniyornormaldir herhalde
Ya evet teyzesiiiiAy konuşunca tepki veriyor mu ağlicam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?