Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
yüzüstü yatabiliyor musun aşko göbişin büyümedi mi ay ben ezerim diye yatamam. Böyle patlamış mısır gibi hissettiysen muhtemelen bebiştir aşko, anne düz yat diye sesleniyordur
canim uc kilo aldim simdiye kadar, henuz cok buyumedi cok dikkat etmiyorum zaten bi yerden sonra yatamam muhtemelen ama su an kisitlamiyorum pek
Tam patlamis misir gibi degil de baloncuk sönmüş gibi olduuu

canim uc kilo aldim simdiye kadar, henuz cok buyumedi cok dikkat etmiyorum zaten bi yerden sonra yatamam muhtemelen ama su an kisitlamiyorum pek
Tam patlamis misir gibi degil de baloncuk sönmüş gibi olduuu
ben de 4 kilo aldım ama akşamları ekstra şişiyor karnım yatakta dönerken bile tır döndürüyorum sanki. Maşallah diyelim sana o zmaan bilemedim bak şimdi herkesin benzetmesi farklı inşallah bebiştir kuzu daha net hissedeceğimiz zamanlar da gelsin bir an önce

Benim daha 2-3 hafta var, bu haftasonu kendi doktoruma kontrole gidicem sonrasında detaylı randevusu alırım herhalde
Detaylı ultrason hepimiz icin hem merak hem heyecan hemde stres sebebi gibi birsey kombo duygular.
İnşallah sağlıklı haberlerini aliriz bebislerimizin. Benimde daha var nerdeyse 15 gün

Aç 75 civarı çıkıyor genelde, tok 2 defa yüksek yakaladım birinde 1 saat sonra 150, diğerinde 2 saat sonra 160 çıktı ama 2 gündür kıstım herşeyi 1 saat sonrayı 110 lara indirdim şimdilik bakalım

Aşko sen soluna mi yatiyorsun ? Ben artik soluma yatacagim galiba. Sırt üstü ve soluma. Hep sırtüstü yattim simdiye kadar saga sola dönmeden

Detaylı ultrason hepimiz icin hem merak hem heyecan hemde stres sebebi gibi birsey kombo duygular.
İnşallah sağlıklı haberlerini aliriz bebislerimizin. Benimde daha var nerdeyse 15 gün
Ben çok rahatim kuzu genel olarak endise duzeyi en dusuklerden biriyim galiba ilk gebeligim oldugu icindir belki daha once bi kaybim vs olmadi, mide bulantilari disinda da iyi gecirdim sukur. Her sey yolundadir diye dusunuyorum sadece gormek icin heyecanlaniyorum allah hepimizin bebegini korusun

Gayet iyi kuzum. Diyet işe yariyor demek oluyor bu. Bu sekilde beslenmeye devam edeceksin. Kacamak yok. Ben daha dondurma bile yemedim düşün. Çünkü napayim herseyden onemli birsey var hayatimizda su an. Bende geçen aksam yemekten anca 1 saat gecmemisti bile acile gittigimde kan verdim 149 çıkmıştı. Ama o aksam hamurisi yemistim canim cekti diye. Hemen diyete dikkat etmeyince sonuclar ortada iste. Keske hic boyle bir sorunumuz olmasa

Aşko sen soluna mi yatiyorsun ? Ben artik soluma yatacagim galiba. Sırt üstü ve soluma. Hep sırtüstü yattim simdiye kadar saga sola dönmeden
ya ben sırtüstü yatmaya korkuyorum açıkcası, zaten yatamıyorum da sırtüstü yatınca belim ağrıyor. Neden hep sırtüstü yattın kuzu? ben genelde sola dönük yatıyorum çnk astımım olduğundan beri sola dönük yattığımda daha rahat nefes alıyorum sağa dönük yattığımda hırıltı çıkıyor ama sağa da dönüyorm tek tarafa yatamam sanırım

Oh ne güzel canım keske bende oyle ferah stressiz olabilseydim.. dedigin gibi olumsuz bir tecrübe olmayinca daha ferah oluyor insan. Cokta güzel yapiyorsun boyle sakin rahat gecirmeye devam et.
Amin canım benim aminn Allahım hepimizin guzel bebislerini korusun inşallah

Kuzum ben ayaklarımı yuksege uzatip yatiyordum ya hep malum sebeplerden dolayi. O zamanda mecbur sirtustu yattim hep ve yan yatinca karnim ağrıyordu. Hala da o aliskanlik sürüyor. Ama artik soluma da döndüm 2 gecedir. Bundan sonra da soluma dönük yatarim arada saga.
Askinda benim doktorum onemi yok dedi ama yine de iste yatarim soluma falan.
Ay canım ya astım mi var sendee. Hamilelikte zaten zor nefes alınıyor. Dikkat et kuzum

Ne güzel işte bak doktorun da söylemiş önemi yok diye, rahat rahat yat o zamn kuzum. Ben internette 5. aydan sonra sırtüstü yatmak tehlikeli diye duydum hep öyle şartlamışım da kendimi sanki 5. ayımı geçtim de. Ama yan yatıp bacak arasına yastık koyunca efsane rahat oluyor varyaa. Maalesef kuzu bende kedi alerjisi var evimde de minnoş bir kedim var sonra da astım oldum ama minnoşumdan da vazgeçemiyorum işte. Hava falan kullanıyorum çok şükür rahatım şuanlık bakalm

Canım baya detayli bakılmış o zaman desenee. Bu 32 34 hafta detayli yeniden yapilmasini bende duymustum. Yani zaten haftalar ilerledikce muayenelerde doktorlar bakiyorlar herseye gerek görmezler tekrar detayliya inşallah
Bende 13.haftada yaptırmıştım ilk detaylıyı. Birde 21 de yaptircam 2 kez olmus olacak.
Oy ne güzel heryerine bakıyor iste.
Ama usg uzadikca da insan alışkın olmadigindan bir rahatsiz olmaya basliyor sanki
Rahim uzunluğu kac cikti Canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…