- 16 Eylül 2024
- 5.627
- 5.018
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.901
Amin canim aminnn inşallahNe demek canımAmin sağlıkla gelsinler inşallah
canim uc kilo aldim simdiye kadar, henuz cok buyumediyüzüstü yatabiliyor musun aşko göbişin büyümedi mi ay ben ezerim diye yatamam. Böyle patlamış mısır gibi hissettiysen muhtemelen bebiştir aşko, anne düz yat diye sesleniyordur
Benim daha 2-3 hafta var, bu haftasonu kendi doktoruma kontrole gidicem sonrasında detaylı randevusu alırım herhaldeAmin canim aminnn inşallah
Senin detaylı ne zaman olacak ?
Ay büyümese de yatma artik kuşumm yeter 19 a gelmissin artikk yazik cociki rahat birakYaaa oyle mi
Ahaha askim valla ben nasıl denk geliyosa öyle yatıyorum daha göbeğim asiri buyumedi gibi bi yerden sonra yatamam tabi kesin
ben de 4 kilo aldım ama akşamları ekstra şişiyor karnım yatakta dönerken bile tır döndürüyorum sanki. Maşallah diyelim sana o zmaancanim uc kilo aldim simdiye kadar, henuz cok buyumedicok dikkat etmiyorum zaten bi yerden sonra yatamam muhtemelen ama su an kisitlamiyorum pek
Tam patlamis misir gibi degil de baloncuk sönmüş gibi olduuu
Detaylı ultrason hepimiz icin hem merak hem heyecan hemde stres sebebi gibi birsey kombo duygular.Benim daha 2-3 hafta var, bu haftasonu kendi doktoruma kontrole gidicem sonrasında detaylı randevusu alırım herhalde
Aç 75 civarı çıkıyor genelde, tok 2 defa yüksek yakaladım birinde 1 saat sonra 150, diğerinde 2 saat sonra 160 çıktı ama 2 gündür kıstım herşeyi 1 saat sonrayı 110 lara indirdim şimdilik bakalımAslinda dogru mantık olarak tabiki. Ama doktor gerekli görürse seker yükleme testini de yaptırırım napayim. Bende bayilmiyorum elbet o teste daha önce normal kontrolde henüz hamile degilken , sekerim biraz yuksek çıkmıştı kadin dogum dr.u istemisti yaptirmistim şeker yüklemesi. Yani hos birsey degil ama dr gerek görürse yapacak birsey de yok düşüncesindeyim.
Ama iste ailede seker varsa ,hamilelikte zaten şeker yukselirmis ve sende de biraz yatkinlik varsa normal sinirlarin üstüne çıkıyor. Iste o zaman şeker diyeti yapman gerekiyor. Yapamazsan da insüline basliyorlar.
Kac cikiyor mesela ac ve tok sekerin
Aşko sen soluna mi yatiyorsun ? Ben artik soluma yatacagim galiba. Sırt üstü ve soluma. Hep sırtüstü yattim simdiye kadar saga sola dönmedenben de 4 kilo aldım ama akşamları ekstra şişiyor karnım yatakta dönerken bile tır döndürüyorum sanki. Maşallah diyelim sana o zmaanbilemedim bak şimdi herkesin benzetmesi farklı inşallah bebiştir kuzu daha net hissedeceğimiz zamanlar da gelsin bir an önce
Evet çok az kaldı çok heycanlıyımm yaCok birikiyor dimi sorular randevu araliklari uzun oluncasana guveniyorum unutmazsin ay iyi az kalmış hadi guzel haberlerle gel inşallah. Ye ic tok git bebis hareketlensin
Ben çok rahatim kuzu genel olarakDetaylı ultrason hepimiz icin hem merak hem heyecan hemde stres sebebi gibi birsey kombo duygular.
İnşallah sağlıklı haberlerini aliriz bebislerimizin. Benimde daha var nerdeyse 15 gün
Gayet iyi kuzum. Diyet işe yariyor demek oluyor bu. Bu sekilde beslenmeye devam edeceksin. Kacamak yok. Ben daha dondurma bile yemedim düşün. Çünkü napayim herseyden onemli birsey var hayatimizda su an. Bende geçen aksam yemekten anca 1 saat gecmemisti bile acile gittigimde kan verdim 149 çıkmıştı. Ama o aksam hamurisi yemistim canim cekti diye. Hemen diyete dikkat etmeyince sonuclar ortada iste. Keske hic boyle bir sorunumuz olmasaAç 75 civarı çıkıyor genelde, tok 2 defa yüksek yakaladım birinde 1 saat sonra 150, diğerinde 2 saat sonra 160 çıktı ama 2 gündür kıstım herşeyi 1 saat sonrayı 110 lara indirdim şimdilik bakalım
ya ben sırtüstü yatmaya korkuyorum açıkcası, zaten yatamıyorum da sırtüstü yatınca belim ağrıyor. Neden hep sırtüstü yattın kuzu? ben genelde sola dönük yatıyorum çnk astımım olduğundan beri sola dönük yattığımda daha rahat nefes alıyorum sağa dönük yattığımda hırıltı çıkıyor ama sağa da dönüyorm tek tarafa yatamam sanırımAşko sen soluna mi yatiyorsun ? Ben artik soluma yatacagim galiba. Sırt üstü ve soluma. Hep sırtüstü yattim simdiye kadar saga sola dönmeden
Tamam canim bekliyoruz güzel haberleriniEvet çok az kaldı çok heycanlıyımm yainşallah canım hemen yazarım sizede
İnsallahhhben de 4 kilo aldım ama akşamları ekstra şişiyor karnım yatakta dönerken bile tır döndürüyorum sanki. Maşallah diyelim sana o zmaanbilemedim bak şimdi herkesin benzetmesi farklı inşallah bebiştir kuzu daha net hissedeceğimiz zamanlar da gelsin bir an önce
Oh ne güzel canım keske bende oyle ferah stressiz olabilseydim.. dedigin gibi olumsuz bir tecrübe olmayinca daha ferah oluyor insan. Cokta güzel yapiyorsun boyle sakin rahat gecirmeye devam et.Ben çok rahatim kuzu genel olarakendise duzeyi en dusuklerden biriyim galiba ilk gebeligim oldugu icindir belki daha once bi kaybim vs olmadi, mide bulantilari disinda da iyi gecirdim sukur. Her sey yolundadir diye dusunuyorum sadece gormek icin heyecanlaniyorum allah hepimizin bebegini korusun
Kuzum ben ayaklarımı yuksege uzatip yatiyordum ya hep malum sebeplerden dolayi. O zamanda mecbur sirtustu yattim hep ve yan yatinca karnim ağrıyordu. Hala da o aliskanlik sürüyor. Ama artik soluma da döndüm 2 gecedir. Bundan sonra da soluma dönük yatarim arada saga.ya ben sırtüstü yatmaya korkuyorum açıkcası, zaten yatamıyorum da sırtüstü yatınca belim ağrıyor. Neden hep sırtüstü yattın kuzu? ben genelde sola dönük yatıyorum çnk astımım olduğundan beri sola dönük yattığımda daha rahat nefes alıyorum sağa dönük yattığımda hırıltı çıkıyor ama sağa da dönüyorm tek tarafa yatamam sanırım
Aşkım onunki çok farklıydı, o çok kürtajda geçirmiştiBir yerde okumuştum normal hayatına dönebilirsin demişti şimdi sen böyle deyince korkmadım değil
Ne güzel işte bak doktorun da söylemiş önemi yok diye, rahat rahat yat o zamn kuzum. Ben internette 5. aydan sonra sırtüstü yatmak tehlikeli diye duydum hep öyle şartlamışım da kendimi sanki 5. ayımı geçtim de. Ama yan yatıp bacak arasına yastık koyunca efsane rahat oluyor varyaa. Maalesef kuzu bende kedi alerjisi var evimde de minnoş bir kedim var sonra da astım oldum ama minnoşumdan da vazgeçemiyorum işte. Hava falan kullanıyorum çok şükür rahatım şuanlık bakalmKuzum ben ayaklarımı yuksege uzatip yatiyordum ya hep malum sebeplerden dolayi. O zamanda mecbur sirtustu yattim hep ve yan yatinca karnim ağrıyordu. Hala da o aliskanlik sürüyor. Ama artik soluma da döndüm 2 gecedir. Bundan sonra da soluma dönük yatarim arada saga.
Askinda benim doktorum onemi yok dedi ama yine de iste yatarim soluma falan.
Ay canım ya astım mi var sendee. Hamilelikte zaten zor nefes alınıyor. Dikkat et kuzum
Canım baya detayli bakılmış o zaman desenee. Bu 32 34 hafta detayli yeniden yapilmasini bende duymustum. Yani zaten haftalar ilerledikce muayenelerde doktorlar bakiyorlar herseye gerek görmezler tekrar detayliya inşallahDetaylı usg ile ilgili tecrübelerimi yazıyorum;
fetal dna testinde bakılmayan başka hastalıklar detaylıda görülebiliyormuş, o yüzden detaylı bakıyoruz dedi ve doğduktan sonra hızlı tedbir almak için ve tedaviye hemen başlayabilmek için önemli dedi amaaa doğruluk payı daha doğrusu hastalıkları yakalama oranı %70 miş. O yüzden de 32-34 haftalar arası tekrar yapılmasını öneriyoruz dedi. Ben bunu ilk defa duydum yaptırmayı çok da düşünmüyorum şuanda araştırmak lazım.
Onun dışında her şeyine bakıyorlar, kalp damarlarına, kan giriş çıkışları doğru yerde mi, beyninin aralarındaki boşluklara bakıyor beyin gelişimi normal mi ilerliyor diye, bütün iç organlarına bakıyor, ellerine kollarına, bacaklarına, kulaklarınaburun deliklerine her şeye bakıyor hatta anüse bile baktı
Benim rahim damarıma baktı kan akışı nasıl diye sonra rahim uzunluğuna baktı.
1 saate yakın sürdü benimkisi, bunlara baktıktan sonra yüzünü gösterdi bir süre işte, en güzel kısmı orası zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?