- 16 Eylül 2024
- 5.619
- 5.008
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.881
Canım ben henüz doktoruma gitmedim 1 ay sonra görüşelim detayli usg de demisti daha var.babylovee sen şeker testini sordun mu? Yanlış hatırlamıyorum dimi şekerin yüksekti senin?
Ay göbek deligi altinda cevresinde takiliyordu simdi asagi dogru takilmaya basladi. Dün biraz baktim da ayakustu diye bir pozisyon varmis bebek o pozisyonda olunca vajinaya alt karna baski yaparmış. Galiba o pozisyonda diyorum artik.Artık büyüyorlar annesi tam göbek hizasına geldi benimki de bugün oralarda takılıyorhamilelik takibi için bir uygulama var ya geçen bildrim geldi, annecim seni parmağımda oynatmama hazır mısın diye daha şimdiden başladı civcivler
Doğru kuzu sen de haklısın merhametle ilgili gerçekten. İnşallah beCanım bence bunun kız ya da erkek evlatla alakası yok merhametle ilgisi var eminim ki sen öyle olmazsın
Ay iyiki sormusum yaaaBenimkide aynı canım çok aşağıdan tekme yiyorum. Özellikle sağa yattığımda çok kıpırdıyo ama çok aşağıda bi tık rahatsız edici hissediyorum
Evet canım hala ortada aşağıda hissediyorum dediğin gibi hemen tuvalet ihtiyacı getirtiyo bide artık donerken yada sağa sola giderken hissediyorum gidişini balık gibi süzülüyor içimdeBenide zıplatti iki uc kere. Bide hatta artik nerelere baski yapiyorsa bir anda gaz cikarma veya cis yapma ihtiyaci getirtiyorama otururken asagiya vurunca insan huzursuz oluyor. Birde hep sag sol taraflarda dururdu genelde solda hatta, simdi orta alta dogru gelince bi huzursuz etti yine beni. Hala ortada mi seninki de
İçim rahatladi resmennn teşekkür ederim canımEvet canım hala ortada aşağıda hissediyorum dediğin gibi hemen tuvalet ihtiyacı getirtiyo bide artık donerken yada sağa sola giderken hissediyorum gidişini balık gibi süzülüyor içimdetekmeleri bugün detaylıda görürüm inşallah bakalım zıpır içerde neler yapıyo çok heycanlıyım bir ayı geçiktir görmedim çok özledim artık inşallah sağlıklıdırda hareketli görmek hiç nasip olmadı ultrasonda hep uyuyordu inşallah bu sefer uyanıktır
Evet canım kasık bölgesinde baya aşağıda hissediyorum. Şu anda yerleri geniş olduğu için heryerdeler rahat hareket ediyolar. Birde rahim henüz yeni yeni yukarıya çıkıyormuş bu haftalarda aşağıda hissetmek normalmiş. İleri haftalarda daha yukarılarda ve yanlarda hissedecekmişiz. Gönlünü ferah tut.Ay iyiki sormusum yaaayoksa kendi kendime kafamda kirup duracaktim. Yanlis bir yere mi indi diye. Hareketlerini sende benim gibi kasık cevresinde mi hissediyorsun bazen peki kuzum
Ay o kadar çok sorcağım soru var ki oğluşumu görünce unutuyorum ama bu sefer uzun olcağı için unutmam herhaldeİçim rahatladi resmennn teşekkür ederim canımdoktora da bir sor madem bugun bebisinle bulusmaya gidiyorsun asagiya dogru baskı yapiyor oralarda kipirdiyor normal mi diye hem bana da haber verirsin
Oyy bugun detaylın mı vaaar saat kactaa
Insallah canim sağlıklı haberlerini alırsın ve hareketlidir görürsünyanina cikolata al. Benim oglusum bitter yedigimde kıpırdanıyor
Doğru hatırlamışım, benim de şekerim yükseliyor 1 haftadır diyete başladım ben deCanım ben henüz doktoruma gitmedim 1 ay sonra görüşelim detayli usg de demisti daha var.
Şekerimi diyetle dengede tutuyorum canim şükür.
Şeker yükleme testi haftasi gelince yaptiracagim ben yüksek ihtimalle.
Ay çok teşekkür ederim canım yaa. Vallahi ferahladim sizin soyledikelrinizle. Kimse boyle bisey yazmayinca bir bende oluyor sandim bende.Evet canım kasık bölgesinde baya aşağıda hissediyorum. Şu anda yerleri geniş olduğu için heryerdeler rahat hareket ediyolar. Birde rahim henüz yeni yeni yukarıya çıkıyormuş bu haftalarda aşağıda hissetmek normalmiş. İleri haftalarda daha yukarılarda ve yanlarda hissedecekmişiz. Gönlünü ferah tut.
Evettt bebişinin hareketiKizlar selamm ben 18+5teyim daha bebişin hareketlerini hiç hissetmedimyalnız dün akşam yüzüsü yatarken böyle sanki gaz baloncuğu varmış da o çözülmüş gibi iki kez oldu bu bebik hareketi olabilir mi artık ben de duymak istiyorum
Cok birikiyor dimi sorular randevu araliklari uzun oluncaAy o kadar çok sorcağım soru var ki oğluşumu görünce unutuyorum ama bu sefer uzun olcağı için unutmam herhaldesorarım canım saat 4 te birazdan evden çıkıcam bakalım bi vişne suyu çikolata yiyip öyle gircem inşallah işe yarar
Aynen canım bebiskon hareketlenmisssKizlar selamm ben 18+5teyim daha bebişin hareketlerini hiç hissetmedimyalnız dün akşam yüzüsü yatarken böyle sanki gaz baloncuğu varmış da o çözülmüş gibi iki kez oldu bu bebik hareketi olabilir mi artık ben de duymak istiyorum
Ne demek canımAy çok teşekkür ederim canım yaa. Vallahi ferahladim sizin soyledikelrinizle. Kimse boyle bisey yazmayinca bir bende oluyor sandim bende.
Dogru haklisin aslinda bende kendi kendime dedim aksam,yeri genis dönüp duruyor rahatca diye ama iste birilerinden duymak daha rahatlatici oluyorsaglikla büyüsünler insallahhhhh
yüzüstü yatabiliyor musun aşko göbişin büyümedi mi ay ben ezerim diye yatamam. Böyle patlamış mısır gibi hissettiysen muhtemelen bebiştir aşko, anne düz yat diye sesleniyordurKizlar selamm ben 18+5teyim daha bebişin hareketlerini hiç hissetmedimyalnız dün akşam yüzüsü yatarken böyle sanki gaz baloncuğu varmış da o çözülmüş gibi iki kez oldu bu bebik hareketi olabilir mi artık ben de duymak istiyorum
Ay boşver biz hamileyiz sövmeyelimİstersen hep birlikte kaynanana sövebiliriz sen iste yeterki
güzel haberlerle gel canımmmmAy o kadar çok sorcağım soru var ki oğluşumu görünce unutuyorum ama bu sefer uzun olcağı için unutmam herhaldesorarım canım saat 4 te birazdan evden çıkıcam bakalım bi vişne suyu çikolata yiyip öyle gircem inşallah işe yarar
Yaaa oyle miAynen canım bebiskon hareketlenmissshadi gözün aydın.
Ama hala yüzüstü yatiyor olabilmen beni sasirtti
Aslinda dogru mantık olarak tabiki. Ama doktor gerekli görürse seker yükleme testini de yaptırırım napayim. Bende bayilmiyorum elbet o teste daha önce normal kontrolde henüz hamile degilken , sekerim biraz yuksek çıkmıştı kadin dogum dr.u istemisti yaptirmistim şeker yüklemesi. Yani hos birsey degil ama dr gerek görürse yapacak birsey de yok düşüncesindeyim.Doğru hatırlamışım, benim de şekerim yükseliyor 1 haftadır diyete başladım ben debu arada hem endokrine hem perinatologa sordum ben bunu, benim ailemde şeker var arada kendiminkini de ölçüyorum artık yükselmeye başladı diyete başladım dedim, onlarda şöyle dedi iki doktorda aynısını söyledi; insanlar genelde şekerlerini sürekli ölçmüyorlar, diyet yapması gerekenler de bunu ciddiye almıyor çok fazla o yüzden şeker testi istiyoruz ki, “senin şekerin var diyet yapmak zorundasın” diyebilelim diye çünkü o zaman daha ciddiyetle yapılıyor dediler. Ama eğer sen sürekli ölçüyorsan, şekerinin yüksek olduğu belliyse ve diyet yapıyorsan teste gerek yok, zaten amacı şekerin var mı yok mu anlamak, şekerin varlığı belliyle yaptırma dediler. Sizin için de bilgi olsun diye paylaşmak istedim sen de doktora sürekli ölçüp kontrol altında tuttuğunu söylersen sana da aynısını söylerler muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?