Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
babylovee sen şeker testini sordun mu? Yanlış hatırlamıyorum dimi şekerin yüksekti senin?
Canım ben henüz doktoruma gitmedim 1 ay sonra görüşelim detayli usg de demisti daha var.
Şekerimi diyetle dengede tutuyorum canim şükür.
Şeker yükleme testi haftasi gelince yaptiracagim ben yüksek ihtimalle.

Ay göbek deligi altinda cevresinde takiliyordu simdi asagi dogru takilmaya basladi. Dün biraz baktim da ayakustu diye bir pozisyon varmis bebek o pozisyonda olunca vajinaya alt karna baski yaparmış. Galiba o pozisyonda diyorum artik.
valla uygulamada dogru söylemiş gercekten oynatiyor parmaginda hic acımıyor

Benimkide aynı canım çok aşağıdan tekme yiyorum. Özellikle sağa yattığımda çok kıpırdıyo ama çok aşağıda bi tık rahatsız edici hissediyorum
Ay iyiki sormusum yaaa yoksa kendi kendime kafamda kirup duracaktim. Yanlis bir yere mi indi diye. Hareketlerini sende benim gibi kasık cevresinde mi hissediyorsun bazen peki kuzum

Evet canım hala ortada aşağıda hissediyorum dediğin gibi hemen tuvalet ihtiyacı getirtiyo bide artık donerken yada sağa sola giderken hissediyorum gidişini balık gibi süzülüyor içimde tekmeleri bugün detaylıda görürüm inşallah bakalım zıpır içerde neler yapıyo çok heycanlıyım bir ayı geçiktir görmedim çok özledim artık inşallah sağlıklıdırda hareketli görmek hiç nasip olmadı ultrasonda hep uyuyordu inşallah bu sefer uyanıktır

İçim rahatladi resmennn teşekkür ederim canım doktora da bir sor madem bugun bebisinle bulusmaya gidiyorsun asagiya dogru baskı yapiyor oralarda kipirdiyor normal mi diye hem bana da haber verirsin
Oyy bugun detaylın mı vaaar saat kactaa
Insallah canim sağlıklı haberlerini alırsın ve hareketlidir görürsün yanina cikolata al. Benim oglusum bitter yedigimde kıpırdanıyor

Ay iyiki sormusum yaaa yoksa kendi kendime kafamda kirup duracaktim. Yanlis bir yere mi indi diye. Hareketlerini sende benim gibi kasık cevresinde mi hissediyorsun bazen peki kuzum
Evet canım kasık bölgesinde baya aşağıda hissediyorum. Şu anda yerleri geniş olduğu için heryerdeler rahat hareket ediyolar. Birde rahim henüz yeni yeni yukarıya çıkıyormuş bu haftalarda aşağıda hissetmek normalmiş. İleri haftalarda daha yukarılarda ve yanlarda hissedecekmişiz. Gönlünü ferah tut.

Ay o kadar çok sorcağım soru var ki oğluşumu görünce unutuyorum ama bu sefer uzun olcağı için unutmam herhalde sorarım canım saat 4 te birazdan evden çıkıcam bakalım bi vişne suyu çikolata yiyip öyle gircem inşallah işe yarar

Canım ben henüz doktoruma gitmedim 1 ay sonra görüşelim detayli usg de demisti daha var.
Şekerimi diyetle dengede tutuyorum canim şükür.
Şeker yükleme testi haftasi gelince yaptiracagim ben yüksek ihtimalle.
Doğru hatırlamışım, benim de şekerim yükseliyor 1 haftadır diyete başladım ben de bu arada hem endokrine hem perinatologa sordum ben bunu, benim ailemde şeker var arada kendiminkini de ölçüyorum artık yükselmeye başladı diyete başladım dedim, onlarda şöyle dedi iki doktorda aynısını söyledi; insanlar genelde şekerlerini sürekli ölçmüyorlar, diyet yapması gerekenler de bunu ciddiye almıyor çok fazla o yüzden şeker testi istiyoruz ki, “senin şekerin var diyet yapmak zorundasın” diyebilelim diye çünkü o zaman daha ciddiyetle yapılıyor dediler. Ama eğer sen sürekli ölçüyorsan, şekerinin yüksek olduğu belliyse ve diyet yapıyorsan teste gerek yok, zaten amacı şekerin var mı yok mu anlamak, şekerin varlığı belliyle yaptırma dediler. Sizin için de bilgi olsun diye paylaşmak istedim sen de doktora sürekli ölçüp kontrol altında tuttuğunu söylersen sana da aynısını söylerler muhtemelen

Ay çok teşekkür ederim canım yaa. Vallahi ferahladim sizin soyledikelrinizle. Kimse boyle bisey yazmayinca bir bende oluyor sandim bende.
Dogru haklisin aslinda bende kendi kendime dedim aksam,yeri genis dönüp duruyor rahatca diye ama iste birilerinden duymak daha rahatlatici oluyorsaglikla büyüsünler insallahhhhh

Evettt bebişinin hareketi

Cok birikiyor dimi sorular randevu araliklari uzun olunca sana guveniyorum unutmazsin ay iyi az kalmış hadi guzel haberlerle gel inşallah. Ye ic tok git bebis hareketlensin

Aynen canım bebiskon hareketlenmisss hadi gözün aydın.
Ama hala yüzüstü yatiyor olabilmen beni sasirtti

Ne demek canım Amin sağlıkla gelsinler inşallah

yüzüstü yatabiliyor musun aşko göbişin büyümedi mi ay ben ezerim diye yatamam. Böyle patlamış mısır gibi hissettiysen muhtemelen bebiştir aşko, anne düz yat diye sesleniyordur

güzel haberlerle gel canımmmm

Aslinda dogru mantık olarak tabiki. Ama doktor gerekli görürse seker yükleme testini de yaptırırım napayim. Bende bayilmiyorum elbet o teste daha önce normal kontrolde henüz hamile degilken , sekerim biraz yuksek çıkmıştı kadin dogum dr.u istemisti yaptirmistim şeker yüklemesi. Yani hos birsey degil ama dr gerek görürse yapacak birsey de yok düşüncesindeyim.

Ama iste ailede seker varsa ,hamilelikte zaten şeker yukselirmis ve sende de biraz yatkinlik varsa normal sinirlarin üstüne çıkıyor. Iste o zaman şeker diyeti yapman gerekiyor. Yapamazsan da insüline basliyorlar.
Kac cikiyor mesela ac ve tok sekerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…