- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.841
Ya bugün yazıcaktım doktor bir sürü bilgi verdi çok tatlı bir doktordu her şeyi anlattı uzun olur diye akşam yazmadım o yüzden birazdan yazcamAşk olsun habersiz birakmissin bizi resmen
Yaaa seveyim onu benn maşallah yuvarlak yüzlü bisey olacakk. Ay kime benziyor anne mi baba mi
Iyi canim güzel sağlıklı sonuçlar alarak çıkmışsın hadi gözün aydın. Darısı bizlerin başına. Bizde güzel haberlerle gelelim inşallah
Ay gerçekten miii. Iyi bari kuzum yaa. Dünden beri tam ortadaaa. Bende diyorum ayaklarıyla itiyor resmen asagiya dogru tam ortada ne isin var cocuuum az saga sola gittt. Stres etti beni Dünden beri. Bide hareketler asagida duruyor iyice beni gerdi. Benim tahminimde o yöndeydi arada sagda solda hareketler oluyor ama en son yine tam ortada kaliyor kipirdamalar. Oy bu bebisler bizi ellerinde oynatıyor daha simdidenkuzu benim de kafası ortadaydı usg de ayakları aşağıya doğrudu, şeyim ağrıyordu o gün resmen, meğerse vajina tarafında ayakları olduğu için hareket ettikçe ağrıyormuş normalmiş yani
İttir elinle sende onu dürtAy gerçekten miii. Iyi bari kuzum yaa. Dünden beri tam ortadaaa. Bende diyorum ayaklarıyla itiyor resmen asagiya dogru tam ortada ne isin var cocuuum az saga sola gittt. Stres etti beni Dünden beri. Bide hareketler asagida duruyor iyice beni gerdi. Benim tahminimde o yöndeydi arada sagda solda hareketler oluyor ama en son yine tam ortada kaliyor kipirdamalar. Oy bu bebisler bizi ellerinde oynatıyor daha simdiden
Tamam detaylarini bekliyoruz canim o zaman uzun olsun yaz sen okuruz bizz hepimiz merak ediyoruz detaylı usg muayeneleriniYa bugün yazıcaktım doktor bir sürü bilgi verdi çok tatlı bir doktordu her şeyi anlattı uzun olur diye akşam yazmadım o yüzden birazdan yazcam
Valla kime benziyor bilmiyorum ama ikimizin de yüzü yuvarlak, doğunca anlayacağız herhalde kime benzediğini
Hepinizinki çok güzel geçicek inşallah, benim kontroller güzel geçince direkt size dua etmeye başlıyorum zaten hepsininki böyle güzel geçsin diye
Ouyii maşallah öpesim geldi totosundanEvetttya dün sabah girdim sonra gelince uyudum çünkü gece hiç uyuyamamıştım o yüzden yazamadım.
İlk başta, parça parça parça organlara bakıyor, orada çok bir şey anlamadım ama bi ara totosuna baktı mesela, sonra ellerine yüzüne felan oralar çok tatlıydı. Sanırım kalan süreye göre de ekstra gösteriyor. Bi ara sadece yüzüne baktık, yanakları tombiş bayaama benim plasenta önde olduğu için çok iyi poz vermedi, arada boşluk olması lazımmış yüzünün tam görünmesi için, yinede koyayım fotoyu size
Yapiyorum aşko, alttan rahatsiz ediyorum tam kasık bölgesinden bide konuşuyorum onunla, tamam bi degistiriyor saga sola geciyor hareketler. Ama sonra yine ayni yere geliyor. Sonunda dövüşecez oğlumlaİttir elinle sende onu dürt
Acıbadem de 12 ödedim, normali 28 dedi çüş diyecektim tamm sonra indirimli hali 12 dedikuzu ben medipolde temmuzdan önce ayrıntılı usg diye sordum 5.500 demişti, şimdi temmuz zammı gelmiştir. Sen ne kadar ödedin ayıptır sorması
oyy maşallah yaa büyümüş annesii
Ay Acıbadem benimde dr aynı fiyat dedi, sen hangisine gidiyorsun canımAcıbadem de 12 ödedim, normali 28 dedi çüş diyecektim tamm sonra indirimli hali 12 dedisen iyi fiyat almışsın bence, benim normal doktorum da orada ve evime yakın olduğu için direkt o hastaneye gittim.
Büyümüş valla bu haftalardan sonra çok daha hızlı büyüyeceklermiş, siz gittiğinizde sizinkilerde kocaman olmuş olacak
2 gün önce öyle bi tekme yedim ki normalde solda hissederdim ilk defa alt tarafta hissedince yerimden zıpladım sonra gene vurdu kalk kalk dedim eşime yürüyüş yapalım yoksa ben burda oturamıycam daha fazla dedim yürüyünce durdu benimkide oralarda tepiniyorKızlar dünden beri oglum tam ortada duruyor. Arada degisiyor gibi oluyor hareket yerleri ama genel olarak ortada duruyor. Oturunca sanki vajinaya dogru duruyormus gibi geliyor. Çoğunlukla orta kısımda duruyor gibi 2 gündür. Böyle olan var mıtam genital bolgenin bitip kasık bölgesinin basladigi yerde kipirdaniyor
Ah ah kaynanam eşime baskı yapıyor gelsin diye eşim de kavga etmiş ne kadar anlayışsız insanlar varhaaa şöyle size bişey olmasın boşver herkez cal oynasın
Ay konuşunca tepki veriyor mu ağlicam şimdiYapiyorum aşko, alttan rahatsiz ediyorum tam kasık bölgesinden bide konuşuyorum onunla, tamam bi degistiriyor saga sola geciyor hareketler. Ama sonra yine ayni yere geliyor. Sonunda dövüşecez oğlumla
Artık büyüyorlar annesi tam göbek hizasına geldi benimki de bugün oralarda takılıyorAy gerçekten miii. Iyi bari kuzum yaa. Dünden beri tam ortadaaa. Bende diyorum ayaklarıyla itiyor resmen asagiya dogru tam ortada ne isin var cocuuum az saga sola gittt. Stres etti beni Dünden beri. Bide hareketler asagida duruyor iyice beni gerdi. Benim tahminimde o yöndeydi arada sagda solda hareketler oluyor ama en son yine tam ortada kaliyor kipirdamalar. Oy bu bebisler bizi ellerinde oynatıyor daha simdiden
“Elalem ne der” mottomuzAh ah kaynanam eşime baskı yapıyor gelsin diye eşim de kavga etmiş ne kadar anlayışsız insanlar var
acıbadem zaten hep yüksekAcıbadem de 12 ödedim, normali 28 dedi çüş diyecektim tamm sonra indirimli hali 12 dedisen iyi fiyat almışsın bence, benim normal doktorum da orada ve evime yakın olduğu için direkt o hastaneye gittim.
Büyümüş valla bu haftalardan sonra çok daha hızlı büyüyeceklermiş, siz gittiğinizde sizinkilerde kocaman olmuş olacak
Eşim diyor ki kesinlikle kabul etmiyorum çıkmanı hastaneden. İşte ben istemezdim böyle bir gerilme olsun ama ne yapayım ya düğünde doğurursam Allah korusun“Elalem ne der” mottomuz
iyi bari eşin seni düşünüyor kuzu annesinin her dediğini yapan biri değil, yoksa daha zor olurdu. Ay böyle diyince oğlumun olacağı aklıma geldiAh ah kaynanam eşime baskı yapıyor gelsin diye eşim de kavga etmiş ne kadar anlayışsız insanlar var
Benimki benim sesime veriyor, eşime vermiyorAy konuşunca tepki veriyor mu ağlicam şimdi
"Elalem işine baksın" da benim hayat mottom“Elalem ne der” mottomuz
Selam canım çok şükür iyiyim sancılarım bitti artık ağrım yok bebeği de sabah gördük iyiydi enfeksiyon için düşmediğinden dolayı doktorla görüştüm doktor enfeksiyon düşmeden serklaj yapamam çünkü enfeksiyonu yukarı taşımış olurum bu da düşük riskini arttırır dedi o yüzden bugün bir enfeksiyon uzmanı ile görüşüp antibiyotik değiştirecek şimdilik beklemedeyim yani serumlarla devamcebellato aşkımsu nasılsın, bebiş iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?