Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya bugün yazıcaktım doktor bir sürü bilgi verdi çok tatlı bir doktordu her şeyi anlattı uzun olur diye akşam yazmadım o yüzden birazdan yazcam

Valla kime benziyor bilmiyorum ama ikimizin de yüzü yuvarlak, doğunca anlayacağız herhalde kime benzediğini

Hepinizinki çok güzel geçicek inşallah, benim kontroller güzel geçince direkt size dua etmeye başlıyorum zaten hepsininki böyle güzel geçsin diye

kuzu benim de kafası ortadaydı usg de ayakları aşağıya doğrudu, şeyim ağrıyordu o gün resmen, meğerse vajina tarafında ayakları olduğu için hareket ettikçe ağrıyormuş normalmiş yani
Ay gerçekten miii. Iyi bari kuzum yaa. Dünden beri tam ortadaaa. Bende diyorum ayaklarıyla itiyor resmen asagiya dogru tam ortada ne isin var cocuuum az saga sola gittt. Stres etti beni Dünden beri. Bide hareketler asagida duruyor iyice beni gerdi. Benim tahminimde o yöndeydi arada sagda solda hareketler oluyor ama en son yine tam ortada kaliyor kipirdamalar. Oy bu bebisler bizi ellerinde oynatıyor daha simdiden

İttir elinle sende onu dürt

Tamam detaylarini bekliyoruz canim o zaman uzun olsun yaz sen okuruz bizz hepimiz merak ediyoruz detaylı usg muayenelerini
Sağlıklı olsun butun bebislerimiz,saglikla 9 aylari dolsun doguralim büyütelim insallah
İnşallah hepimizin muayeneleri güzel gecer bebeklerimizin sağlık haberleri ile geliriz

Ouyii maşallah öpesim geldi totosundan

kuzu ben medipolde temmuzdan önce ayrıntılı usg diye sordum 5.500 demişti, şimdi temmuz zammı gelmiştir. Sen ne kadar ödedin ayıptır sorması

oyy maşallah yaa büyümüş annesii
Acıbadem de 12 ödedim, normali 28 dedi çüş diyecektim tamm sonra indirimli hali 12 dedi sen iyi fiyat almışsın bence, benim normal doktorum da orada ve evime yakın olduğu için direkt o hastaneye gittim.

Büyümüş valla bu haftalardan sonra çok daha hızlı büyüyeceklermiş, siz gittiğinizde sizinkilerde kocaman olmuş olacak

Ay Acıbadem benimde dr aynı fiyat dedi, sen hangisine gidiyorsun canım

2 gün önce öyle bi tekme yedim ki normalde solda hissederdim ilk defa alt tarafta hissedince yerimden zıpladım sonra gene vurdu kalk kalk dedim eşime yürüyüş yapalım yoksa ben burda oturamıycam daha fazla dedim yürüyünce durdu benimkide oralarda tepiniyor normaldir herhalde

Artık büyüyorlar annesi tam göbek hizasına geldi benimki de bugün oralarda takılıyor hamilelik takibi için bir uygulama var ya geçen bildrim geldi, annecim seni parmağımda oynatmama hazır mısın diye daha şimdiden başladı civcivler

acıbadem zaten hep yüksek iyi yapmışsın kuzum yaaa hadi inşallahhhhh

cebellato aşkımsu nasılsın, bebiş iyimi
Selam canım çok şükür iyiyim sancılarım bitti artık ağrım yok bebeği de sabah gördük iyiydi enfeksiyon için düşmediğinden dolayı doktorla görüştüm doktor enfeksiyon düşmeden serklaj yapamam çünkü enfeksiyonu yukarı taşımış olurum bu da düşük riskini arttırır dedi o yüzden bugün bir enfeksiyon uzmanı ile görüşüp antibiyotik değiştirecek şimdilik beklemedeyim yani serumlarla devam dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…