- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.821
Kız söylesene dr’da erkek dedi kağıda yanlış yazmış diye detay versene bizeYahuuu doktor erkek dedi ben de gördümayrıca sen bugün buralarda çok takılma yemek yapıver bugün
ya ahahhafoto aldık ama bir şey anlamadım ki fotodan eciş bücüş duruyor
öyle anlaşılacağını düşünmedim aşko haklısın affetKız söylesene dr’da erkek dedi kağıda yanlış yazmış diye detay versene bize
Yemeğe daha var kankabir süre daha burdayım
Neyse hadi hadi İyisin, iyi saatime denk geldinöyle anlaşılacağını düşünmedim aşko haklısın affet
Ben bir tek arada kasım annelerini okuyorum bir ay sonra bizi ne bekliyor diyekızlar siz de temmuz ağustos annelerini falan okuyor musunuz, hangi aydaysak o anneleri okuyorum çok zevkli oluyor yaa yok nişanı gelen yok sancı çeken doğuran falan ilerisi için senaryolar kuruyorum
Okuyorum bende çok heyecanlı oluyorkızlar siz de temmuz ağustos annelerini falan okuyor musunuz, hangi aydaysak o anneleri okuyorum çok zevkli oluyor yaa yok nişanı gelen yok sancı çeken doğuran falan ilerisi için senaryolar kuruyorum
EvetttSen detayliya mi girdinnn neden anlatmiyorsun neler olduuu
Kasım annelerini de okuyorum ama temmuz ağustosu falan da oku bence bir kere okumaya başladın mı bırakamıyorsun. Biri kestirdim gözüme sayfanın sonuna kadar okudum doğurdu mu naptı diyeBen bir tek arada kasım annelerini okuyorum bir ay sonra bizi ne bekliyor diye
haha dimi yaaa tek değilmişimOkuyorum bende çok heyecanlı oluyor
oyyy maşallah yaa ne güzel bir heyecanEvetttya dün sabah girdim sonra gelince uyudum çünkü gece hiç uyuyamamıştım o yüzden yazamadım.
İlk başta, parça parça parça organlara bakıyor, orada çok bir şey anlamadım ama bi ara totosuna baktı mesela, sonra ellerine yüzüne felan oralar çok tatlıydı. Sanırım kalan süreye göre de ekstra gösteriyor. Bi ara sadece yüzüne baktık, yanakları tombiş bayaama benim plasenta önde olduğu için çok iyi poz vermedi, arada boşluk olması lazımmış yüzünün tam görünmesi için, yinede koyayım fotoyu size
22+0 ama 5 gün ileride aslında 23 e yakın oluyor zaten kilosuda 23 ile uyumlu 585 gramoyyy maşallah yaa ne güzel bir heyecangittiğinde kaç haftalıktın kuzu
Maşallah maşallah Allahım nazardan saklasın22+0 ama 5 gün ileride aslında 23 e yakın oluyor zaten kilosuda 23 ile uyumlu 585 gram
Aşk olsun habersiz birakmissin bizi resmenEvetttya dün sabah girdim sonra gelince uyudum çünkü gece hiç uyuyamamıştım o yüzden yazamadım.
İlk başta, parça parça parça organlara bakıyor, orada çok bir şey anlamadım ama bi ara totosuna baktı mesela, sonra ellerine yüzüne felan oralar çok tatlıydı. Sanırım kalan süreye göre de ekstra gösteriyor. Bi ara sadece yüzüne baktık, yanakları tombiş bayaama benim plasenta önde olduğu için çok iyi poz vermedi, arada boşluk olması lazımmış yüzünün tam görünmesi için, yinede koyayım fotoyu size
kuzu ben medipolde temmuzdan önce ayrıntılı usg diye sordum 5.500 demişti, şimdi temmuz zammı gelmiştir. Sen ne kadar ödedin ayıptır sormasıBu arada detaylı için özel hastaneye gidecek olanlar, randevuyu normal muayene olarak değil, detaylı olarak almaları gerekiyor ve normal muayene fiyatından daha yüksek
oyy maşallah yaa büyümüş annesii22+0 ama 5 gün ileride aslında 23 e yakın oluyor zaten kilosuda 23 ile uyumlu 585 gram
hahahaha yaaa küçük bilim adamını rahat bırakır mısın lütfenAy yok oğlan 8 yaşında ohh bebekle hiç zorluk yaşamazsın diyenlere inanmayın 2 dk şuraya bir şey yazana kadar oğlan mutfağı uçurmş neymiş deney yapacakmış her yer nişasta çıldırmalık
kuzu benim de kafası ortadaydı usg de ayakları aşağıya doğrudu, şeyim ağrıyordu o gün resmen, meğerse vajina tarafında ayakları olduğu için hareket ettikçe ağrıyormuş normalmiş yaniKızlar dünden beri oglum tam ortada duruyor. Arada degisiyor gibi oluyor hareket yerleri ama genel olarak ortada duruyor. Oturunca sanki vajinaya dogru duruyormus gibi geliyor. Çoğunlukla orta kısımda duruyor gibi 2 gündür. Böyle olan var mıtam genital bolgenin bitip kasık bölgesinin basladigi yerde kipirdaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?