Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sen detayliya mi girdinnn neden anlatmiyorsun neler olduuu
Evettt ya dün sabah girdim sonra gelince uyudum çünkü gece hiç uyuyamamıştım o yüzden yazamadım.

İlk başta, parça parça parça organlara bakıyor, orada çok bir şey anlamadım ama bi ara totosuna baktı mesela, sonra ellerine yüzüne felan oralar çok tatlıydı. Sanırım kalan süreye göre de ekstra gösteriyor. Bi ara sadece yüzüne baktık, yanakları tombiş baya ama benim plasenta önde olduğu için çok iyi poz vermedi, arada boşluk olması lazımmış yüzünün tam görünmesi için, yinede koyayım fotoyu size

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 36
Ben bir tek arada kasım annelerini okuyorum bir ay sonra bizi ne bekliyor diye
Kasım annelerini de okuyorum ama temmuz ağustosu falan da oku bence bir kere okumaya başladın mı bırakamıyorsun. Biri kestirdim gözüme sayfanın sonuna kadar okudum doğurdu mu naptı diye
Okuyorum bende çok heyecanlı oluyor
haha dimi yaaa tek değilmişim

oyyy maşallah yaa ne güzel bir heyecan gittiğinde kaç haftalıktın kuzu

Bu arada detaylı için özel hastaneye gidecek olanlar, randevuyu normal muayene olarak değil, detaylı olarak almaları gerekiyor ve normal muayene fiyatından daha yüksek

Aşk olsun habersiz birakmissin bizi resmen

Yaaa seveyim onu benn maşallah yuvarlak yüzlü bisey olacakk. Ay kime benziyor anne mi baba mi
Iyi canim güzel sağlıklı sonuçlar alarak çıkmışsın hadi gözün aydın. Darısı bizlerin başına. Bizde güzel haberlerle gelelim inşallah

Bu arada detaylı için özel hastaneye gidecek olanlar, randevuyu normal muayene olarak değil, detaylı olarak almaları gerekiyor ve normal muayene fiyatından daha yüksek
kuzu ben medipolde temmuzdan önce ayrıntılı usg diye sordum 5.500 demişti, şimdi temmuz zammı gelmiştir. Sen ne kadar ödedin ayıptır sorması
22+0 ama 5 gün ileride aslında 23 e yakın oluyor zaten kilosuda 23 ile uyumlu 585 gram
oyy maşallah yaa büyümüş annesii

Kızlar dünden beri oglum tam ortada duruyor. Arada degisiyor gibi oluyor hareket yerleri ama genel olarak ortada duruyor. Oturunca sanki vajinaya dogru duruyormus gibi geliyor. Çoğunlukla orta kısımda duruyor gibi 2 gündür. Böyle olan var mı tam genital bolgenin bitip kasık bölgesinin basladigi yerde kipirdaniyor

Ay yok oğlan 8 yaşında ohh bebekle hiç zorluk yaşamazsın diyenlere inanmayın 2 dk şuraya bir şey yazana kadar oğlan mutfağı uçurmş neymiş deney yapacakmış her yer nişasta çıldırmalık
hahahaha yaaa küçük bilim adamını rahat bırakır mısın lütfen ayy napcaz biz erkek bebitolarlaaa birlikte uçarız artık

kuzu benim de kafası ortadaydı usg de ayakları aşağıya doğrudu, şeyim ağrıyordu o gün resmen, meğerse vajina tarafında ayakları olduğu için hareket ettikçe ağrıyormuş normalmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…