Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
oyy minnoş prenses demek ki
saglıklı olmasına sevindim senin de kafan rahatlamıstır.
gelsin artık alışverisler rahat rahat istedigi alırsın kızına

hahahaha yaaa küçük bilim adamını rahat bırakır mısın lütfen ayy napcaz biz erkek bebitolarlaaa birlikte uçarız artık
Hahaha aynen erkek cocukları deney meney bayılıyorlar öğren şimdiden
Nee bu yaramazlıklar 8 de devam mı ya benim kızım 5 yaşında düzelcek ümidi ile bekliyordum hahah
Ya kız cocuklarında el becerisi var erkeklerde o yok su alıyor döküyor bişey alıyor dağıtıyor kızlar daha düzenli bence
Ayy canım bak iyi ki gitmişsin mis gibi muayene olmuş bayıldım kibar ve utangaç kızına maşallah
Kordon hepimizde tek değil mi kız kordona giden damar mı demek istedin acaba

Çok sevindim canım iyi geçmesine darısı başımıza inşallah

Evet canım 3 5 güne net bi tekme alırsın

annabelica canım sana bol bol sabır diliyorum 2 3 yaş aralığında bende çok zorlanmıştım şimdi videolarına bakıyorum o zaman o kadar stresli uykusuz yorgunmuşum ki, ne kadar güzel konuştuğunu o yaşta yaptığı espri şakaları meğer anlamamışım bile hepsi bir süreç içinde olunca sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor ama inan az kaldı sabır

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın iptal etmeyim o zaman randevularımı

Oyşşş maşallah yerim onun ağzını yüzünü minnoş iyi geçmiş şükür Allah bağışlasın canım benim sağlıkla gelsin inşallah

Teyzoşlar hepinize merhaba
442 gr olmuş oğlum haftasıyla uyumla hatta günü bile uyumlu ayakları kasığımda oradan vuruyor dedi doktor ve yan yatıyordu herşeyi çok iyiymiş hiçbi sıkıntı yok dedi ama tek üzüldüğüm nokta o kadar yoğundu ki arkamda daha 18 kişi vardı ve detaylı randevusuydu yarısı hepimiz şans eseri erkek bebeğe hamileydik neyse ben bi şekilde girdim ama sadece 2 dk sürdü detaylı adı altında 2 dk baktı yoğunluktan dolayı ve renkli ultrason varmıydı yada vardı kullanmadımı hiç bilmiyorum hayaller hayatlar yaşadım resmen o kadar aceleye geldi dedim hatta yüzünü göremeyecekmiyim hiç belli olmuyo dedim özeldeki doktorumla arkadaşlarmış o bidahaki gidişinde sana detaylı gösterir dedi ne anladım yurdagul detaylıya geldim beni özele yönlendirdi resmen annabelica canım sen bence izmirdeki üniye git aşırı memnuniyetsizlik yaşadım hiç memnun kalmadım eminin orası daha iyidir. Yani böyle kızlar kısa sürede görsem çok iyi geldi görmek süperiz mükkemmeliz hiçbi sorunumuz yok maşallah bize darısı sizlerin başına

Bana izmirde şehir hastanesinden bi prof u önerdiler ona gideceğim ama sizden haftam daha küçük iyi mi kötü mü yorum yapamıyorum o yüzden. 2 dk detaylı mı olur şaşırdım valla

Bana izmirde şehir hastanesinden bi prof u önerdiler ona gideceğim ama sizden haftam daha küçük iyi mi kötü mü yorum yapamıyorum o yüzden. 2 dk detaylı mı olur şaşırdım valla
Adam resmen robot gibiydi asistanına hızlı hızlı bakıp bakıp tüm herşeyi söyledi ben ekrana bakıyorum kafasını görcem diye meğersem zaten fotosunu çekmiş bile yani ben anlamadım hiçbişey şaka gibiydi ilk defa bu kadar özensizlik gördüm ilk gidişimdi balıkesir üniversitesine ve hiç memnun kalmadım ya bide çok önermişlerdi banada doktoru sırf ondan gitmiştim inşallah sana onerilen doktor iyidir canım

Organ taramasini tam yapabildi mi canim peki ? Tam kac dk sürmüş oldu. Biraz bastan savma bir muayene olmus sanki sen nerde yaptirdin simdi bu muayeneyi özelde mi devlette mi nerde ?
Renkli verir bari fotosunu cocugun insan
Sorun gormemesi güzel birsey tabiki. Saglikla gelsin yakışıklı

babylovee canım doktora o hızlı bakışına rağmen sordum merak ettiğn soruyu dedi ki kasılma varmı yok dedim o zaman sorun yok çok normal alt tarafında hisstemen dedi

babylovee canım doktora o hızlı bakışına rağmen sordum merak ettiğn soruyu dedi ki kasılma varmı yok dedim o zaman sorun yok çok normal alt tarafında hisstemen dedi
Canımm çok teşekkür ederim çok unutmamissin ay cok iyi sorun olmasin hic bir zaman bebislerimizde de inşallah

Tüm organlarıda iyi dedi yani 2 dk da ne kadar gördü muamma kız vallahi oturup ağlıcaktım yani hiç göremedim ya zaten kaç saat beklemişim üniversite hastanesine gittim yok bir daha önünden bile geçmem çok pişmanım belki özele gidebilirim haftaya falan eşimle bi konuşucam renkliyi geç yarımyamalak gördüm görmedim yani ne umdum ne buldum oldu

Yani canım bende özelden bir randevu alıp güzelce detayli ultrason yaptırmanı tavsiye edecektim. Biraz garip olmus. En kısası 20 dk süren bir muayeneden bahsediyor herkes. 2 dakika dalga gecer gibi olmus biraz.
Sonucta önemli bir muayene bu detayli organ taraması yapılmalı. Bunu sen normal muayeneden bile sayma güzelce bir perinatolog randevusu alıp git özele hem icin rahatlar kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…