- 16 Eylül 2024
- 5.642
- 5.029
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.941
Doktor da kızçeyi rahatsiz etmeseymis haketmis tekmeleriutangac ama bi okadarda hareketli tekmeleri salladı doktorakesin buyüzden yiyemiyorum bende kızımda diyetteyiz galiba
Hahahaa güzelmiş KEKAl benden de o kadarrbenim minik Jelibon um(kuşumun ismi) senin kedonun ismi neee
Gercekten vazgecilmiyor yaa. Hemde gercekten insanlardan daha cok seviyoruz
Benim elimden çok kuş gecti yavru alıp aman bununla kim ugrasacak diyip sokaga atmak isteyenlerin kuşunu mu alip bakmadik, kuşu alıp ucmasin diye kanadını kesilenlere mi bakmadık.. ne kuslara baktik. Artik dalga geciyorduk kendimizle KEK evi diye KEK: Kuş Esirgeme Kurumu
Oy kurban olsunlar onu yaradanaora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri
geldik teyzeleri tanıştırıym kızımı
şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulurvee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş
Oy şu güzelliğe bakin ya masallahora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri
şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulurvee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş
hahahahha harbi ya beni bi salın şurda rahat gecirceğim 4 ay var diyorOy kurban olsunlar onu yaradanaçocuk resmen şu emojiyi yapmış
teşekkür ederiz güzel teyzesiOy şu güzelliğe bakin ya masallah
37. Haftada degısen gördümKızlarr kasım annelerinde, doktorun erkek dediği bebiş ayrıntılı usg de kız çıkmış, erkek diyip kıza dönen ilk kez gördümbenim ultrason kağıdımda doktor cinsiyeti kız yazmış ama yanlış yazdığını düşünüyorum alışveriş yaptım karar versinler
yok artık o zamana kadar hiç mi göstermemiş yaa37. Haftada degısen gördüm
Oyyy yaaaa nazlı kız senii maşallah snaaaora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri
şuan kilosu 380gr
DimiiHahahaa güzelmiş KEKbenim kedomun ismi Sakız onu bulduğumda sakız çiğniyordum o sıra dolgum düştü ismi de kaldı öyle Ne güzel işte bak sevap işliyorsunuz valla. Dilenciye para vermektense hayvanları beslemek bakmak daha büyük sevap bence
Canım maşallah çok güzel bir bebik olacak
Canım benim de ikiz ve 18+larda ilk pıt pıtları hissettim. Yaklaşık 10gün sonra net hissetmeye başladım. Şu an 22.haftanın içindeyim ve gün içinde birkaç kere net hissediyorum. Özellikle de sırt üstü yattığımdaKızlar size birkaç soru sormaya geldimmmhepiniz şu an sağda solda aşağıda olduğunu çok net hissediyorsunuz ya sizin adınıza çok mutlu oldum kaçıncı haftanızda başladı bu kadar net hissetmeler ben 17. Haftamdayım hala bi his yok bide karnım hala minicik ikiz olmalarına rağmen
İlk zamanlarda kız denilmiş.. Sonra o da sormamış...37. Haftada Dr oğlumuzun hazırlığı tamm mı dıye sorunca olan olmuşyok artık o zamana kadar hiç mi göstermemiş yaa
benim icin stresDetaylı ultrason hepimiz icin hem merak hem heyecan hemde stres sebebi gibi birsey kombo duygular.
İnşallah sağlıklı haberlerini aliriz bebislerimizin. Benimde daha var nerdeyse 15 gün
canım ayda 4 defa ultrasona giriyorum doktorum hicbirsey olmaz dedi gayet rahat adam cok sukur birseyde olmadi zaten sıkı takip olsun diye mecbur o sekilde ilerliyoruzBirde ben ağustosta 3 kere ultrasona giricem sizce bebişlere zararı olur mu aslında özele gidiyorum ayda 1 defa en başından beri tüp bebek doktorumla devam ediyorum ama doğumu devlette düşünüyoruz o yüzden oralarda da kayıt açtırmam gerekiyor sırf kayıt açtırmak için bulunduğum şehirdeki 2 devlet hastanesine de randevu oluşturdum 7 Ağustosta birine gidicem 14 Ağustosta birine 26 Ağustosda da detaylı ultrason randevum var sizce çok mu üst üste olur birini iptal mi etsem düşüncelerinizi merak ediyorum
yegenim 13 kilo falan alıyorum ben kucagıma zorlanma olmadi hic sen kendini daha iyi bilirsin zorlanarak alıyorsan kasık agrın falan oluyorsa alma hicKızlar merhaba
Bu aralar okuyorum ama çok katılamıyorum.
Detaylıdan sonra doktorumun da onayıyla uçakla kız kardeşimln yanına geldim. 3,5 aylık yeğenim var6kilodan biraz fazla. İlk yeğenim ve o kadar tatlı ki. Dayanamıyor hep kucağıma alıyorum. Bir problem olmaz diye düşünüyorum. Sizce?
şokaa girerim heraldeİlk zamanlarda kız denilmiş.. Sonra o da sormamış...37. Haftada Dr oğlumuzun hazırlığı tamm mı dıye sorunca olan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?