Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba bacilarr doktor bir hafta onde gidiyor bebek dedi bu kotu bi durummu ayni durumu yasayan yada bilgisi olan beni aydinlatirmi

Canım doktor asistanına not aldırıyor o sırada, sonra medicalin sisteminde epikriz raporu çıkıyor ne konuştuysa sisteme işleniyor. İyi oluyor böyle çünkü o an unutabiliyor insan kilo boy vs.
Ya bu çok güzelmiş ben de doktorun yanından çıkınca hemen wptan kendime yazıyorum ne dedi diye

Merhaba bacilarr doktor bir hafta onde gidiyor bebek dedi bu kotu bi durummu ayni durumu yasayan yada bilgisi olan beni aydinlatirmi
2 haftaya kadar önde ya da geride olması önemli değil diye biliyorum canım. Her bebek aynı boy kiloda doğmuyor sonuçta daha çok değişir doğuma kadar

evet iyiki teyzesii 3 kordon oluyor canım 2 arter 1 ven oluyor benim sadece iki tane var 3cüsü yokmuş

adminim benim hayatımda seninki gibi geciyor Allahtan annem varda ona bırakıyorum işim olunca evet teyzesii herşey yolunda
zaman bence artık su gibi akıp gecicek artık şimdi bile hamileliğimizi yarıladık

Kuzu şimdi bu gittiğin ayrıntılı ultrason muydu

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelir babylovee

Canım inşallah tertemiz gelir sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…