Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Öyle yapıcam içim rahat etsin diye canım iyi dedi ama hiç göremedim de birazda özlem gideremedim ondan çok moralim bozuk bir ayı geçmişti yani görmeyeli bir ay bu anı beklemiştim o üzdü çok

Şimdi geldim kızlar.Allah'ım ne yaşıyorum ben böyle koştur koştur hamileliği unuttum1,5 yaşında tek çocuğum var bugünlerde diğeri kendi halinde takılabilir şimdilik
S simurgdc suuuduru68 çok güzel bebekleriniz ya maşallah bin kere. Sağlık haberlerine çok sevindim Öyle heveslendim ki bir an önce ben de gitmek istiyorum ama çok var daha of ya
Cherry Mom zor bir dönem iki yaş ama gerçekten çok da güzel bir bağ kurduk. Bana bağırıyor tepinip sinirleniyor ama iki dk sonra anneeee diye koşup boynuma atlıyor dünyalar benim oluyor. Ne kadar zorlansam da hemen büyüsün istemiyorum galiba

Öyle yapıcam içim rahat etsin diye canım iyi dedi ama hiç göremedim de birazda özlem gideremedim ondan çok moralim bozuk bir ayı geçmişti yani görmeyeli bir ay bu anı beklemiştim o üzdü çok
Haksızlık olmus bence de biraz sana, 1 ay boyunca bekleyip 2 dakikada detayli taramayi yapip yuzunu de bes saniyede gecip bitirdigi bir muayene rahatsiz edici olmus.
Sen yeniden randevu al haftan ilerlemeden.

Aslında en hızlı hali bile minumum 20 dk sürer çok detaylı inceleniyor ama baştan savma yapmış gözden kaçsa bunun vebalini nasıl ödeyecekler hiç düşünmüyorlar

Kuzum güzel tarafından bakalım bebeğin sağlıklıymis ki bundan daha önemli hiçbir şey yok. Renkli fotoğraf üniversitede verilmiyor Egede de vermiyorlar ama 20 kadar fotoğraf vermişti ayrı ayrı açılarda çekilen. 1 saat kadar da sürmüştü. Zaten iki gün önce randevular açıldı ama ben yine de önceki doktorumuza gitmeye karar vermiştim. İlk gebeliğimde memnun kalmışken şimdi yeni bir arayışa girmeyeyim dedim. İyi de yapmışım sen böyle deyince emin oldum. Orkun hoca çok meşhur biri zaten prof oldu bu sene. 2 sene önce docentti. Ünvanı da tatmin ediyor tabi ama şöyle bir sorun var ki Balıkesirde sadece 3 perinatolog var. Bu kadar nüfusa bu kadar az doktor olması anlaşılır gibi değil. E haliyle tonla hastası var. Zaten hiç mantığım almamıştı bu kadar hastaya nasıl uzun uzun bakıyor diye. 2 dk bakması normal bu yoğunlukta ama ne kadar detaylı ultrason denebilir ki buna. Özele gideyim dersen de Betül hoca var sadece ona da ben sormadım fiyat falan. Çok fahiş olabilir gibi düşünüyorum açıkçası tek özel perinatolog çünkü. Bebeğinin yüzünün resmini özeldeki doktorun verir illaki ama detaylı ultrason çok önemli bir konu ondan emin olamadım ben

Bende bu detaylı ultrason konusunda şüphedeyim ama sırf bebişlerimi daha iyi görebilmek için gidicem bi sorun olup olmadığına dair de kafam daha rahat etmiş olucak arkadaşlarım herhangi bir sorun olsa kendi doktorun da şimdiye kadar görürdü diyor sizce de öyle mi

Canım bu şekilde benim de içim hiç rahat etmezdi. Resim falan çok mühim değil de o kadar kısa sürmesi bana doğru gelmedi. İmkanın varsa bence özele de gidip yeniden yaptırabilirsin

Maaşallah nasıl güzel tipe bak ellerini yesinler onunn sağlıkla doğsun inşallah canımm

O nasıl bir detaylıymış öyle 2 dk sürmüş sadece kalbine bile 20 dk bakıyorlar neredeyse, sen özele gidiyorsun diye mi öyle yaptı acaba doktor, bu nasılsa özelde baktırır ben diğerlerine mi bakayım dedi acaba ya

Yok kuzum kesinlikle çok önemli detaylı ultrason. Perinatolog takipli misin bilmiyorum ama normal kadın doğuma gidiyorsan onların ne cihazları ne de uzmanlığı bu kadar ileri seviyede değil. Bebekte çok bariz bir anomali varsa görürler ama detaylı ultrasonda minik minik her noktası inceleniyor bebeklerin. İç organlarından parmaklarına ağız burun yapısına kadar herşeyine bakılıyor. Kesinlikle ihmal etmemelisin

Evet koca ilde 3 tane var kesin fahiş fiyattır ya bakalım araştırcam askında benim özeldeki doktorum baya detaylı bakıyor acaba ona gitsem mi detaylı bakarmı çok kafam karıştı yani sevgideki doktorum bile 16.haftada tüm tüm vucudunu bana açıklayarak gösterdi bende böyle bişey bekliyordum böyle olmayınca biraz tereddüt ettim kötü bişey olsa söylerdi diyorum ama 2 dkdada neye baktı neyi gördü bilmiyorum verdiği kağıtta herşey normal işaretli bende emin değilim sıkıştım kaldım haftayada salı şehir hastanesinde randevum var doktoruma anlatıcam bakalım o ne diyecek bide ondan fikir alayım diyorum

Doktor resmen özeldeki doktoruma yönlendirdi arkadaşıma selam söyle falan diyor bana o detaylı bakarmış resmen öyle dedi büyük ihtimalle dediğin gibi aceleside varken postaladı beni özele

Canım bu şekilde benim de içim hiç rahat etmezdi. Resim falan çok mühim değil de o kadar kısa sürmesi bana doğru gelmedi. İmkanın varsa bence özele de gidip yeniden yaptırabilirsin
Bakalım nasıl yapıcam bilmiyorum canım burda çok bi seçeneğim yok inşallah bi şekilde çözücem

Uyarın için teşekkür ederim kuzum dikkate alacağım 11+5 de ilk defa devlete gitmiştim kaydım olsun diye oradaki doktor keselerin duruşundan emin olamayıp pernatoloğa yönlendirdi aynı gün içinde hemen gittim gittiğim doktorda çok kabaydı bu seni bana niye göndermiş iki kese olduğunu anlayamamış mı felan dedi sonra ekranı bana hiç çevirmeden 10 dk muayene etti kalkınca sordum herhangi bir problem var mı diye bişey göremedim zaten daha küçükler göremem dedi ama bir perinatolog eminim 11+5 de biişey olsa görürdü bu söylemi bile bana saçma gelmişti başka da perinatıloğa gitmedim inşallah ikincisi 26 Ağustosda olucak

Yani 15-20 dk sürse gercekten anlarım. Sonuçta uzun sürmesi de bebeğin pozisyonuyla ilgili bişey. Bebek uygun pozisyonda duruyorsa her şeyi hızlıca net bir şekilde görüp hemen raporunu da verebilir ama normal muayanelerimiz bile 2 dkdan uzun sürüyor. Ki sadece boy kilo baş vs.bakmasina rağmen. Eğer boşluğun olursa İzmir'den de randavu alabilirsin canım. Aklında o da olsun. Canını sıkma hiç Orkun hoca iyidir herkes iyi diyor. Ben bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yine de kafam karıştı açıkçası. Doktoruna bir söyle bakalım merak ettim ne diyeceğini

Nerden biliyorsunuz bunları yaa benim muayeneler çok tekdüze gidiyor galiba boy kilo haftasına uyumlu mu bitti dr a sormak mı lazım
Canım doktor asistanına not aldırıyor o sırada, sonra medicalin sisteminde epikriz raporu çıkıyor ne konuştuysa sisteme işleniyor. İyi oluyor böyle çünkü o an unutabiliyor insan kilo boy vs.

Görür canım 11+5te de çok şey belli oluyor. Baya da uzun incelemiş zaten sıkıntı olsa söylerdi. Sadece bazı doktorlar az açıklama yapıyor ama işte organlarin oluşumu da 18. Haftadan sonra olduğu için asıl bu haftalarda bakılan ultrason daha önemli. Detaylidan sonra o yüzden bir rahatlama geliyor insana Guzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…