• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Canım perinatoloji o kadar sakindi ki. Diğer türlü olsa belki neyse derdim ama böyle olunca giderim dedim. Bilkente gitmiştim bu arada ben.
Enabızdq ne kadar görebiliyor bilmiyorum ama hastane ziyaretleri kısmında profilimde görünmesin butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben etlik sehire gidiyorum bana daha yakın oldugu icin canım. Ama iste perinatolog biraz daha sakin orasi digru. Ben ilk gittigimde direkt göndermişlerdi randevusuz falan. Ondan cok beklemek durumunda kalmıştım ve dr aşırı sert muayene etmisti, galiba 4 5 gün kadar dr.un muayene ettigi yer sanki tekme yemisim gibi agrimisti. Cok üzülmüştüm hatta gittigim icin.
Ama randevulu gidilse dogru daha konforlu olabilir.
Uzun süre ayakta kaldığım günler bel ağrısı oluyor canım ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim. Ama normalde de öyle canı tatlı biri değilimdir. Şu an yaz tatili dolayısıyla da bütün gün evdeyim ya o da baya iyi oldu benim için. Okullar başlayınca da doktorum doğum izni başlayana kadar rapor yazarım ben sana demişti. Zaten 30.haftada çıkabileceğim ben. Detaylı ultrasondan sonra seyahat etmemde bir sakınca var mı diye soracağım. Eğer ki tamam derse bi kız kardeşim ve annemlerin yanına gitmek istiyorum birer haftalığına inşallah.
Aman rahat gecsin canim hic rahatsiz olmayalim..
Bence bizim 2.trimester yaza denk gelmesi cok iyi oldu. Hem aşırı büyük degilken karnimiz ve aşırı nefes darliklari tam baslamamisken yaza denk gelmek güzel oldu. Ben simdiden darlaniyorum çünkü 3.trimester denk gelse baya zorlanirmisiz.
Doktorumuz muhtemelen izin verir canim. Riskli bir durum yoksa hicbirseye engel olan birisi degil cok rahat biri.

Ay aşkım evet etkilenmez mi insan çok haklısın, birde böyle şeyleri birebir duyup görünce normal doğum korkusu geliyor insana. Ay bakalım bizi ne bekliyor yeni sezonda 😆😆
Sorma yaa.. uzun süre etkisi gecmedi cidden.
Bakalim bizi neler bekliyor cidden. Nasil dogurcaz bakalim.
Ben o kısmı hic düşünmüyorum bir sekilde dogacak diyorum hep ama dün ufak bi yuzlesince hafif bir tırsma oldu😄

Kız bizim doktor da dedi ki ultrasonda, bebeğin böbreğinde büyüme var ama korkma korkulacak bişey yok erkek bebeklerin yüzde 80inde görülüyor bu zamanla da geçiyor hiç aklına takılmasın falan. Rahatlattığı için ben de çok takmadım araştırdım da gerçekten oluyormuş çoğunda doğuma kadar da geçiyormuş. İnşallah senin bebiş gibi bizimki de geçer 🙏🏻
Doktor geçer diyorsa için rahat olsun kuzum ben bı ara bunu da çok takmıştım kafama bosaymis. İnsaaallah tezden geçer bı oh deriz 🤲🥰

Size bir adet 20+2 göbeği gosteriyim pijamalarima bakmayın hastayım yatıyorum 😂😂😂
Benim hiç göbüş yok kimse anlamıyor hamile olduğumu 5 aya girdik :) iç karnım büyük diger gebeliklerimdede 7 den sonra belli oldu
Keşke daha sık görebilsek 🫠 ben de dün gittim 4 hafta geçmişti. Şimdi yine bekleyiş başladı. Bu sefer detaylıya gideceğim için 5 hafta bekleyeceğim galiba 21haftalık olsun istiyorum. Cinsiyeti senin de kesinleşir artık 😍
Evet ya sen gel bana sor şu 5 hafta nasıl geçti 😞
Yarın bu gizem çözülüyor desene 😂
Hiç güleceğim yoktu çözülsün bu gizem artık yeter :KK70: Yarın haber edecem hayırlısı ile inşallah

Benim hiç göbüş yok kimse anlamıyor hamile olduğumu 5 aya girdik :) iç karnım büyük diger gebeliklerimdede 7 den sonra belli oldu

Evet ya sen gel bana sor şu 5 hafta nasıl geçti 😞

Hiç güleceğim yoktu çözülsün bu gizem artık yeter :KK70: Yarın haber edecem hayırlısı ile inşallah
7 ay mı çokmuş ben o zmna kadar nerdesin diye hergun göbeğime tiklardim 😂😂

Kızlar sol tarafımda ağrı oldu, kistim vardı benim biliyorsunuz unuttum size söylemeyi biri gitmiş 2 taneydi kistlerim diğeri de ufalmış doktorum öyle demişti ağrı yapmaz dedi ama benim o kistin olduğu yer de ağrı oluyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama buraya yazınca sakinleşeceğimi bildiğimden hemen her türlü ağrıyı sızıyı haber vermek istedim 😒

Sorma yaa.. uzun süre etkisi gecmedi cidden.
Bakalim bizi neler bekliyor cidden. Nasil dogurcaz bakalim.
Ben o kısmı hic düşünmüyorum bir sekilde dogacak diyorum hep ama dün ufak bi yuzlesince hafif bir tırsma oldu😄
Sizdede başladımı nasıl doğurmayı düşünüyorsun soruları 🤦‍♀️

Kızlar sol tarafımda ağrı oldu, kistim vardı benim biliyorsunuz unuttum size söylemeyi biri gitmiş 2 taneydi kistlerim diğeri de ufalmış doktorum öyle demişti ağrı yapmaz dedi ama benim o kistin olduğu yer de ağrı oluyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama buraya yazınca sakinleşeceğimi bildiğimden hemen her türlü ağrıyı sızıyı haber vermek istedim 😒
Aşkım benim kistim yok ama o ağrı bazen sağıma bazen soluma banada oluyor

Hic gözün kalmasın o zaman bizim yasadiklarimizda🤣🤣 iyi seylere keske bende de olsa de 🤣🤣
😂😂 kendimi hazırlıyorum aslında böyle iyi oluyor aniden olmaktansa kızlarında başına geldi bir şekilde bitiyormuş diyorum Allahım hep keşkeler dedirtsin hiç birimize birşey olmazsın 🙏

Yok anam yok ben geçen hafta da hiç üşümedim 😂😂
Ayaklarım üşüyor sadece şortlayım ama ayaklarım benden bağımsız 😂😂

Bende kışlık çorapları kaldıramadım ayaklarım üşüyor erkek annesiyim ondan mı bilmiyorum ben ona bağladım kışın giymediğim çorabı şimdi giyiyorum 😂 yanmasındansa üşümesi daha iyi ya Allah kolaylık versin size 😍
Ay valla ne guzel bız kız annelerı olarak perperisan🤣🤣🤣

Ay kuzum kıyamam sana bu yaz sıcagında hamislik zaten zor... 🤣 Allahtan 2. Trimester dayız. Rahat suan 🤣🤣
Aşkım birde istanbulda nedense geceleri biraz hava serinliyor ama gündüz 2 klimayıda full’uyorum , inadına gündüzde ayaklarım üşüyor 😂😂

Back
X