- 16 Eylül 2024
- 8.955
- 8.838
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #17.341
Ben etlik sehire gidiyorum bana daha yakın oldugu icin canım. Ama iste perinatolog biraz daha sakin orasi digru. Ben ilk gittigimde direkt göndermişlerdi randevusuz falan. Ondan cok beklemek durumunda kalmıştım ve dr aşırı sert muayene etmisti, galiba 4 5 gün kadar dr.un muayene ettigi yer sanki tekme yemisim gibi agrimisti. Cok üzülmüştüm hatta gittigim icin.Canım perinatoloji o kadar sakindi ki. Diğer türlü olsa belki neyse derdim ama böyle olunca giderim dedim. Bilkente gitmiştim bu arada ben.
Enabızdq ne kadar görebiliyor bilmiyorum ama hastane ziyaretleri kısmında profilimde görünmesin butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ama randevulu gidilse dogru daha konforlu olabilir.
Aman rahat gecsin canim hic rahatsiz olmayalim..Uzun süre ayakta kaldığım günler bel ağrısı oluyor canım ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim. Ama normalde de öyle canı tatlı biri değilimdir. Şu an yaz tatili dolayısıyla da bütün gün evdeyim ya o da baya iyi oldu benim için. Okullar başlayınca da doktorum doğum izni başlayana kadar rapor yazarım ben sana demişti. Zaten 30.haftada çıkabileceğim ben. Detaylı ultrasondan sonra seyahat etmemde bir sakınca var mı diye soracağım. Eğer ki tamam derse bi kız kardeşim ve annemlerin yanına gitmek istiyorum birer haftalığına inşallah.
Bence bizim 2.trimester yaza denk gelmesi cok iyi oldu. Hem aşırı büyük degilken karnimiz ve aşırı nefes darliklari tam baslamamisken yaza denk gelmek güzel oldu. Ben simdiden darlaniyorum çünkü 3.trimester denk gelse baya zorlanirmisiz.
Doktorumuz muhtemelen izin verir canim. Riskli bir durum yoksa hicbirseye engel olan birisi degil cok rahat biri.