• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Allah seni sumo squad a baktırdın sabah sabah bana 🤣
Rahim mi kasılıyor acaba ondan olabilir magnezyum kullanyr musun canım daha önce olmayan bir ağrı ise dr a söylemekte fayda var bence
😂😂 eski pilates günlerimden bir hatıra… Bilmiyorum canım ya doktora şimdi sordum sen diyince, gidince sormayı düşünüyordum bakalım ne diyecek
Magnezyum magosit günde 1 kere kullanıyorum

Canim igne ile alakali bir bilgim yok benim. Ama sonradan ciger gelistirici igne vuruluyormus erken dogum ihtimalinde. Ondan mi bahsediyorlar acaba bilemiyorum.
Sen bolca dinlenip kendine güzel güzel bak. Hersey düzelir inşallah.
Hastanedeyken de surekli kontrol altinda olman iyi birsey oluyor öyle düşün.
Allah herkesin yardımcısı olsun bu rahim agzi kisalmasi biraz zor bir iş. Tum bebisleri tüm hamileleri korusun Allahım
Evet ciğer geliştirici sanırım Benim dediğim. Aynen erken doğuma karşı. Ctg yapılacak tekrar. Şimdilik bir gelişme yok yatıyorum Bol bol
Bu saatten sonra da öyle olacak sanırım.

Merb kizlar gene yeni bir güncelleme ile karsinizdayim🤭kalktigimdan beri bas donmesk yasiyorum ve ilk defa oluyor ayakta uzun sure duramiyom varmi bunu yasayan yada bilen duyan goren beni aydinlatirmisiniz🌸

Merb kizlar gene yeni bir güncelleme ile karsinizdayim🤭kalktigimdan beri bas donmesk yasiyorum ve ilk defa oluyor ayakta uzun sure duramiyom varmi bunu yasayan yada bilen duyan goren beni aydinlatirmisiniz🌸
Gözün falan kararıyor mu canım?

Back
X