• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ya ağladım diye de gülüyorum kendime ama cidden duygusallaşıyor insan. Bizi biz anlarız yine 🤣🤣
Tabi canım bide bebek bezi reklamına ağlamıştım çok sevimlilerdi bende mi böyle alt değiştircem diye altı üstü 💩 silmek ama ağlamıştım :-)
2.hamilelikte sakinim henüz bir şeye ağlamadım 🤣 geçen sadece eşim sen men diye hitap edince ne kadar kaba dedim masadan kalktım adam attığım tribi bile anlamamış doydun kalktın sanıyorum diyor 🤣🤣

Tabi canım bide bebek bezi reklamına ağlamıştım çok sevimlilerdi bende mi böyle alt değiştircem diye altı üstü 💩 silmek ama ağlamıştım :-)
2.hamilelikte sakinim henüz bir şeye ağlamadım 🤣 geçen sadece eşim sen men diye hitap edince ne kadar kaba dedim masadan kalktım adam attığım tribi bile anlamamış doydun kalktın sanıyorum diyor 🤣🤣
Anlamaz onlar ya çok şey bekliyoruz bazen 🤣🤣 ben de siyah civcivler ırkçılığa uğruyor hep civcivleri sarı gösteriyorlar siyah civcivleri kimse sevmiyor diye ağlamıştım 🤣

suuuduru68 suuuduru68 e senin muayene nasıldı yaz artık bebiş nasıl 😍
benim kızcem çok hareketliymiş doktorum öyle diyor ve ağrılarımın nedeni artık büyüdüğü için tekmeleri ağrıtıyordur dedi, 40cm boyumuz 1500gr olmuşuz🥰 bacak boyu uzun olcak dedi😍
birdee şekerim 176 çıktığı için sınırda dedi ve tekrar hastaneye şeker bölümüne yolladı bikere daha yapcaklarmış😒 birde rahim ağzımda az kısalma olmuş❤️

benim kızcem çok hareketliymiş doktorum öyle diyor ve ağrılarımın nedeni artık büyüdüğü için tekmeleri ağrıtıyordur dedi, 40cm boyumuz 1500gr olmuşuz🥰 bacak boyu uzun olcak dedi😍
birdee şekerim 176 çıktığı için sınırda dedi ve tekrar hastaneye şeker bölümüne yolladı bikere daha yapcaklarmış😒 birde rahim ağzımda az kısalma olmuş❤️
Maşallah baya uzunmuş gerçekten. Rahim ağzı kısalması normal artık kuzum. Her şey yolunda😍 İnşallah şeker de iyi gelir 🙏

Takip et canim olmadi günlük ped ile takip et.
Olmaz bir daha inşallah 🙏
Amin canım inşallah olmaz🙏
Bu fitil sonrası böyle kan pıhtısı yaşayanlar olmuş netten baktım fitilden olmuş canım büyük ihtimalle. Şimdi dinleniyorum bikez daha olursa hiç durmadan gidicem doktora. Bebeğimin hareketleri var ama çok şükür hissediyorum.

Bence munuroldan değildir canım süt kesiği gibi olan beyazlıklar bende de oldu zaten enfeksiyon bakteride bu normal hastalıktan oluyor yani ama kanama olmamıştı hiç
Evet canım munuroldan değilmiş,Canım netten araştırdım fitilden olabiliyormuş ben fitili evvelsi gece kullandım onu düşünmedim hiç ama yazılanlara bakılınca fitil yaptı ikinciyi kullanmaycam asla .

Kızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa 🙁
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken ☹️
Yoksa bi ben miyim yiyen
Ben de çok yedim kuzum bişey olmaz o kadardan şifa olsun oğluşuna💕
Aa kızlar unuttum size atmayı, bu gün nakış yapan sayfa atmış bunu, kızımın hastane fotosu için takımı hazır, 2 günde falan elimde olur detaylı atarım 😍
Ayy bu çok güzelmiş yarın bakıyım ben de 😍

piraye0059 piraye0059 canım bende de olmuştu nokta kadar ama doktorum taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok takip et artarsa ve taze kan olursa hemen gel demişti olmadı şükür. Ama akıntıyla beraber lekelenmelerim sonrasında çok oldu. Dikkat et bol bol dinlenmeye bak

Ben de çok yedim kuzum bişey olmaz o kadardan şifa olsun oğluşuna💕

Ayy bu çok güzelmiş yarın bakıyım ben de 😍

piraye0059 piraye0059 canım bende de olmuştu nokta kadar ama doktorum taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok takip et artarsa ve taze kan olursa hemen gel demişti olmadı şükür. Ama akıntıyla beraber lekelenmelerim sonrasında çok oldu. Dikkat et bol bol dinlenmeye bak
Canım sende neden olmuştu ?
Fitilden sonra mı ? Bide bahsettiğin taze kan nedir ? Benimki 2 nokta düşün hani ip gibi ama çok minik öyleydi. Senin nasıldı ? Çok endişeliyim. Ondan bu sorularım kusura bakma

Canım sende neden olmuştu ?
Fitilden sonra mı ? Bide bahsettiğin taze kan nedir ? Benimki 2 nokta düşün hani ip gibi ama çok minik öyleydi. Senin nasıldı ? Çok endişeliyim. Ondan bu sorularım kusura bakma
Ben fitil kullanmadım hiç monurol 1 kez kullandım ama ondan mı oldu hiç bilmiyorum. Taze kan pıhtı gibi değil de hafif pembe kırmızı kan gibi. Ne kusuru kuzum sor tabi ki🌸

Ben fitil kullanmadım hiç monurol 1 kez kullandım ama ondan mı oldu hiç bilmiyorum. Taze kan pıhtı gibi değil de hafif pembe kırmızı kan gibi. Ne kusuru kuzum sor tabi ki🌸
Ben monurol dün gece kullandım canım.
Seninde kullandıktan 1 gün sonra olduysa bu sebep olmuş olabilir. Kanaman nasıldı peki ?

Back
X