- 18 Temmuz 2022
- 6.985
- 12.026
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #38.661
Evet ya hamileliğin zorluğu bence de bişey değil yenidoğan bebeğin yanındaadmnim bi doğuraydık kurtulcaz dicemde asıl herşey ozaman başlıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya hamileliğin zorluğu bence de bişey değil yenidoğan bebeğin yanındaadmnim bi doğuraydık kurtulcaz dicemde asıl herşey ozaman başlıyor![]()
Tabi canım bide bebek bezi reklamına ağlamıştım çok sevimlilerdi bende mi böyle alt değiştircem diye altı üstüYa ağladım diye de gülüyorum kendime ama cidden duygusallaşıyor insan. Bizi biz anlarız yine![]()
bu arada 40k olcaz ben daha ne diyimm ne döksem nazara geliriz neyapıym adminimEvet ya hamileliğin zorluğu bence de bişey değil yenidoğan bebeğin yanında![]()
Anlamaz onlar ya çok şey bekliyoruz bazenTabi canım bide bebek bezi reklamına ağlamıştım çok sevimlilerdi bende mi böyle alt değiştircem diye altı üstüsilmek ama ağlamıştım
2.hamilelikte sakinim henüz bir şeye ağlamadımgeçen sadece eşim sen men diye hitap edince ne kadar kaba dedim masadan kalktım adam attığım tribi bile anlamamış doydun kalktın sanıyorum diyor
![]()
benim kızcem çok hareketliymiş doktorum öyle diyor ve ağrılarımın nedeni artık büyüdüğü için tekmeleri ağrıtıyordur dedi, 40cm boyumuz 1500gr olmuşuz
Ahahaha pardon gülcem müsadenleAnlamaz onlar ya çok şey bekliyoruz bazenben de siyah civcivler ırkçılığa uğruyor hep civcivleri sarı gösteriyorlar siyah civcivleri kimse sevmiyor diye ağlamıştım
![]()
Aman nazar falan değmiyor kız sal gitsin. Doğuma ne kaldı şurada. Bugüne kadar bişey olmadı grubumuza bundan sonra da böyle giderizbu arada 40k olcaz ben daha ne diyimm ne döksem nazara geliriz neyapıym adminim![]()
Maşallah baya uzunmuş gerçekten. Rahim ağzı kısalması normal artık kuzum. Her şey yolundabenim kızcem çok hareketliymiş doktorum öyle diyor ve ağrılarımın nedeni artık büyüdüğü için tekmeleri ağrıtıyordur dedi, 40cm boyumuz 1500gr olmuşuzbacak boyu uzun olcak dedi
birdee şekerim 176 çıktığı için sınırda dedi ve tekrar hastaneye şeker bölümüne yolladı bikere daha yapcaklarmışbirde rahim ağzımda az kısalma olmuş
![]()
O sırada sen yokken hastalıktan, ağrılardan, akıntılardan, şekerden, covidden kırılan grubumuzAman nazar falan değmiyor kız sal gitsin. Doğuma ne kaldı şurada. Bugüne kadar bişey olmadı grubumuza bundan sonra da böyle gideriz![]()
Aşkolsun siyah civcivler de çok güzel bir kereAhahaha pardon gülcem müsadenle![]()
![]()
![]()
Kız ben gruptaki mesaj sayısı azalmaz dağılmayız anlamında dedimO sırada sen yokken hastalıktan, ağrılardan, akıntılardan, şekerden, covidden kırılan grubumuz![]()
Amin canım inşallah olmazTakip et canim olmadi günlük ped ile takip et.
Olmaz bir daha inşallah![]()
Hemde ne gümbür gümbürKız ben gruptaki mesaj sayısı azalmaz dağılmayız anlamında dedimsonbahara gümbür gümbür girdik yoksa farkındayım
![]()
Evet canım munuroldan değilmiş,Canım netten araştırdım fitilden olabiliyormuş ben fitili evvelsi gece kullandım onu düşünmedim hiç ama yazılanlara bakılınca fitil yaptı ikinciyi kullanmaycam asla .Bence munuroldan değildir canım süt kesiği gibi olan beyazlıklar bende de oldu zaten enfeksiyon bakteride bu normal hastalıktan oluyor yani ama kanama olmamıştı hiç
Ben de çok yedim kuzum bişey olmaz o kadardan şifa olsun oğluşunaKızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken
Yoksa bi ben miyim yiyen
Ayy bu çok güzelmiş yarın bakıyım ben deAa kızlar unuttum size atmayı, bu gün nakış yapan sayfa atmış bunu, kızımın hastane fotosu için takımı hazır, 2 günde falan elimde olur detaylı atarım![]()
Canım sende neden olmuştu ?Ben de çok yedim kuzum bişey olmaz o kadardan şifa olsun oğluşuna
Ayy bu çok güzelmiş yarın bakıyım ben de
piraye0059 canım bende de olmuştu nokta kadar ama doktorum taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok takip et artarsa ve taze kan olursa hemen gel demişti olmadı şükür. Ama akıntıyla beraber lekelenmelerim sonrasında çok oldu. Dikkat et bol bol dinlenmeye bak
Ben fitil kullanmadım hiç monurol 1 kez kullandım ama ondan mı oldu hiç bilmiyorum. Taze kan pıhtı gibi değil de hafif pembe kırmızı kan gibi. Ne kusuru kuzum sor tabi kiCanım sende neden olmuştu ?
Fitilden sonra mı ? Bide bahsettiğin taze kan nedir ? Benimki 2 nokta düşün hani ip gibi ama çok minik öyleydi. Senin nasıldı ? Çok endişeliyim. Ondan bu sorularım kusura bakma
Çok tatlı yaKıs anaları ben bundan denemek için sipariş vermiştim yumuş yumuş çok güzel geldi bakmak isterseniz
![]()
LOGO AKSESUAR 0-3 Yaş Kız Bebek Bandana 3'lü Set (KAHVERENGİ-BEJ-BEYAZ) - Fiyatı, Yorumları
LOGO AKSESUAR 0-3 Yaş Kız Bebek Bandana 3'lü Set (KAHVERENGİ-BEJ-BEYAZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben monurol dün gece kullandım canım.Ben fitil kullanmadım hiç monurol 1 kez kullandım ama ondan mı oldu hiç bilmiyorum. Taze kan pıhtı gibi değil de hafif pembe kırmızı kan gibi. Ne kusuru kuzum sor tabi ki![]()