• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ben de lansinoh giyilebilir aldım tek aldım, heni geldi mochi daha da düşmüş acaba iade edip onu mu alsam dedim ama lansinoh daha iyi sanırım. Eller sertbestbayrı bir özellik değil demi giyilebilir olunca eller serbest yani :)))
Aynısı canımm ben alırken tekli çiftli arasında fiyat farkı yok diye ikili aldım tekli de iş görür ☺️

E Diyarbakır'da özel bi hastanede bebekleri karıştırmışlar aile demiş yok bu bizim ilk kucağımıza aldığımız bebek değil hemşirede gülmüş dalga geçmiş farklı kıyafet kilo kaybı vs demiş sonradan ortaya çıkmış karıştığı hani yok canım bu zamanda olur mu diyorsun ama oluyor
Ay Allah korusun yaaa 🙁 vallahi evde dogurcaz bu gidisle.

Heee baby nin patlıcanı da gitti demi demiiii:skandal:
Vah kirazım vahh benim evhamlarım mı biter 😂😂 napsin kız yazmasin da. Ayrica bende dün kontrole gittim asıl onu unuttugu icin trip loadinggg 😂
Onu atlayamazdım 😆🤣🤣 birde onu araştırırdı beni niye atladı diye🤣
😂😂nasılda tanır nasılda bilir😂😂 iste böyle nam salacaksın.. telefonu 2 saat sarja takinca arkandan bile evhamlarinla konusulacaksin 😂

Kanka @se25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, @Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı 😂 @ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı 😂 @danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. @sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, babylovee babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an 😆😆 bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım😂 kontrolümüzde güzel geçti 😍
Yıkıldım yaa😂😂 padlıcanlar hala midemde 😂😂 akınetini merak eden olduysa 😂

Amin canım inşallah olmaz🙏
Bu fitil sonrası böyle kan pıhtısı yaşayanlar olmuş netten baktım fitilden olmuş canım büyük ihtimalle. Şimdi dinleniyorum bikez daha olursa hiç durmadan gidicem doktora. Bebeğimin hareketleri var ama çok şükür hissediyorum.
Birsey olmaz inşallah canım .
Fitilden olanalr varsa seninki de oyledir belki.
Dikkat et yat dinlen bolca. Bebis iyiyse sorun yok

Yıkıldım yaa😂😂 padlıcanlar hala midemde 😂😂 akınetini merak eden olduysa 😂
Yarasınnnnn 😂😂😆😆
Vah kirazım vahh benim evhamlarım mı biter 😂😂 napsin kız yazmasin da. Ayrica bende dün kontrole gittim asıl onu unuttugu icin trip loadinggg 😂

😂😂nasılda tanır nasılda bilir😂😂 iste böyle nam salacaksın.. telefonu 2 saat sarja takinca arkandan bile evhamlarinla konusulacaksin 😂
evham queen sen bundan sonra 👸😂😂

İnşallah canım 🙏
Bu aralar hep bi sıkıntı çıkıyor anlamadım Allah sonumuzu hayırlı kılsın🤲🏻 bu gece uyuyamıycam aklımdan atamıyorum 🙁
Uyu canım uyumamana sebep yok ki. Bebis hareketli diyorsun. Bir sorun yok demek ki. Fitilden oldu besbelli. Yarin devami olursa gidersin eşinle. Sen aksine dinlen ki düzelir belki

Uyu canım uyumamana sebep yok ki. Bebis hareketli diyorsun. Bir sorun yok demek ki. Fitilden oldu besbelli. Yarin devami olursa gidersin eşinle. Sen aksine dinlen ki düzelir belki
Evet hareketlerini hissediyorum canım ara ara. Doktoruma çok kızgınım öyle ki değiştirsem mi diye düşünüyorum kalmış şurda 2,5 ay . Her ne olursa olsun yurtdışına da çıksa watsaptan ulaşmam gerekmiyor mu sence de ? Yani muhatap olacağım soracağım bi doktorum yok

Evet hareketlerini hissediyorum canım ara ara. Doktoruma çok kızgınım öyle ki değiştirsem mi diye düşünüyorum kalmış şurda 2,5 ay . Her ne olursa olsun yurtdışına da çıksa watsaptan ulaşmam gerekmiyor mu sence de ? Yani muhatap olacağım soracağım bi doktorum yok
Bebisin iyi gerisini cok düşünme belki vajina girisini tahris ettin fitili atarken o bile olabilir.
Canım haklısın tabiki. Aslinda sana acil durumlar icin bir baska doktorla iletisim kurman icin bilgi verebilirdi belki,belkide dedigin gibi WhatsAppdan en azindan yazdığında dönüş yapmalıydı.
Attigin mesajlar iletiliyor mu wp dan ?

Bebisin iyi gerisini cok düşünme belki vajina girisini tahris ettin fitili atarken o bile olabilir.
Canım haklısın tabiki. Aslinda sana acil durumlar icin bir baska doktorla iletisim kurman icin bilgi verebilirdi belki,belkide dedigin gibi WhatsAppdan en azindan yazdığında dönüş yapmalıydı.
Attigin mesajlar iletiliyor mu wp dan ?
Canım fitili pazartesi gecesi kullandım ben bu arada başta ondan olabileceğini hiç düşünmedim. Sonra aklıma geldi bu beni alttan muayene etti ya canım çok acıdı hatta sormuştum size speklum mu ne o aletle de baktı ordan acaba orda mı tahriş etti onu da düşündüm. Hayır canım vermedi numara falan.watsaptan yazıyorum tek tik kapalı tlf Yarın eşim gelsin ona anlatıcam durumu göresim yok o doktorun yüzünü gerçekten. Bakalım ne yapıcam

Canım fitili pazartesi gecesi kullandım ben bu arada başta ondan olabileceğini hiç düşünmedim. Sonra aklıma geldi bu beni alttan muayene etti ya canım çok acıdı hatta sormuştum size speklum mu ne o aletle de baktı ordan acaba orda mı tahriş etti onu da düşündüm. Hayır canım vermedi numara falan.watsaptan yazıyorum tek tik kapalı tlf Yarın eşim gelsin ona anlatıcam durumu göresim yok o doktorun yüzünü gerçekten. Bakalım ne yapıcam
Canım kötü denk gelmis gercekten ya. Belki yarin telefona bakar. İnternetini açarsa.
Canım hepsi olabilir sebep. Spekulum takilirken tahris de olabilir,ustune sende fitil de kullandin.
O zaman değiştirmeyi düşünüyorsan simdiden baska doktor aramaya basla bence

Back
X