• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Oh oh maşallah süpersiniz sizin bebeğin doğum tarihine göre çok iyi bu kilolar😍🤌🏼

ben çarşamba doktorda tartıldım
toplam 9kg almışım☺️ difembahyaa difembahyaa
Bana çok almışım gibi geliyor şu an 71.5 kiloyum. Maks 80 dedim kendime inşallah üstüne çıkmam 🥲 son 12 haftaya 8.5 kilo hakkım kaldı yani

Kızlar şimdi doğum yaptık odaya geldik ya, göbeğimiz hala aynı büyüklüktemi olacak 🧐 inecekmi yoksa biraz
Çok az inecek ilk gün. Yani herkesin farklı büyüklüğe çıkıyor tabi ama kendinden düşünerek sonuca varabilirsin😅 9 aylık karnın mesela 8 aylık gibi olacak ilk gün 🥲 doğumun 7. Günüydü aa hala 5-6 aylık hamile gibiyim falan diyordum

Kızlar 28 haftalık oldum 12 kilo almışım benim gibi çok kilo alan var mı suyum da normaldi en son doktora gittiğimde 15 eylüldü . Hemşire çok kilo alımında su da fazla olabiliyor dedi şimdi ki randevum 10 Ekim erkene mi alsam acaba
Canım ben hiç kilo almadım ama yinede fazla suyu yani ne biliyim doktor hiç sebepsiz de olabilir bu şu fazlalığı dedi yani onla alakası varmı bilemiyorum ben diyet yap dedi ama eskisi kadar yemesemde yinede meyve vs yiyorum yani çok kasmadim kendimi açıkçası seker cikmayinca

Kızlar şimdi doğum yaptık odaya geldik ya, göbeğimiz hala aynı büyüklüktemi olacak 🧐 inecekmi yoksa biraz
Ben normal yaptım direk indi yani ama korse taktım sarkmasın diye yinede canım ama sezeryanda göbek biraz geç iniyor açıkçası hep öyle gördüm şimdiye kadar hayırlısı

Olcak hayatım hepinize gelecek bu güncelleme, bir hafta 10 gün veriyorum max 😅
Merhaba canım bu bende dün akşamdan başlayarak geceye kadar sürdü hiç böyle olmamıştım. Karnımın bir sağı, bir solu sertleşti ve uzun sürdü bu durum. Yani tam anlamıyla böyle rahatlayamadım sanki
Bu arada bunu hissettiğim gibi ayaklarımı uzatıp dinlenmeye geçtim.
Ya niye oluyor acaba? Bir de benim daha küçük 27+3 haftalık. İnternette korkutucu şeyler yazıyor😢 Doktoruma sordum cevap alamadım henüz, senin doktor ne demişti?

Kendi doktoruma 3 hafta önce gittim canım 2 gün önce de devlette bi doktora gittim tahlil yaptırmak için hem de şeker yüklemesini yaptırdım 😊 sen ne zaman gittin

Ben 5 hafta önce gittim ama arada detaylı için gitmiştim, perinatologa kendi doktorum gelmene gerek yok dosyayı bana telefondan gönder dedi diye direkt telefondan attım 😍 yarın gideceğim inşallah doktorum müsaitse, en son 22. Hafta da 596 gr, 30 cm di, şimdi çok merak ediyorum, senin ne kadardı 😍

Tecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmişti 😂
Ben eksiye düşmüştüm🤣🤣 ondan bayıldım galiba çıkarken çok halsizdim benim fazlasıyla gitti kilolarım canım şimdide öyle olmasını diliyorum amin🤣🤣🤣 ( gerçi yalan olmasın eve gelir gelmez tartılmadım ama 3 yada 4.gününde aaa hamile kaldığımdan 1 kilo eksiğim demiştim)

Telaamm teyzoşları biz kontrolden geldik🥰 o kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam 🥰🥰
Doğum pozisyonunu almış baş aşağı duruyordu suyum vs normalmiş.
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı 😍

Eklentiler

• 20251003_124854.webp
    20251003_124854.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bim e blackout perdeler gelmiş ihtiyacı olan alsın bebeğin gündüz uykusunda faydalı olur süet kahverengi hoş duruyor henüz takmadım kararması nasıl bilmiyorum

Canım dr bana plasentanın insülini geçirmediğini söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış 😑 dün gece 11 ölçümüm 121 sabah açlık ölçümün 120 😩 ilk defa 10 ünite yaptım açlığı 😩 sanırım bebişim büyüyor ve levemiri arttırır belki. Pazartesi bakacağız duruma göre 😶‍🌫️ birde dr dediki bana sen insilün kullanıyorsun diye değerlerinin sabit kalacağını düşünme. Bebek her gün büyüdüğü için daha fazla insilüne ihtiyacın olacak demişti. Zaten ben elimden geleni yapıyorum ama çare yok bu duruma. Şaşırıp kaldığım noktadayım yani 🤷‍♀️ dua ediyorum Allahım bebeğimi koru diye 🤲 elimden bu geliyor 😭
Dogru canım plasenta tüm şekeri çekiyor sonra vucut sekersiz kalınca yeniden şeker salgiliyor sonra hem bizim yedigimiz hem vucudun urettigi seker derken bizim seker yükseliyor.
Ve dogru öyleymiş, haftalar ilerledikce insülin dozu artmaya devam edecekmis. Benim dr düşük doz basladi mesela ama her hafta 2 2 arttiriyor öğün başına. Ben yaziyorum yine ölçüm yapıp. Ona göre kararını veriyor o da. Allahım evlatlarımızı korusun sag salim büyüsünler kilolarini alsinlar zamani gelince 38 haftalarda dogsunlar 🙏
Ben levemirde yeni bu hafta 6 doza gecmis oldum 6 vuruyorum.
Novorapid var bide bende onu da 3 kez vuruyorum günde 2 kez 6 doz , 1 kez 4 doz vuruyorum.
Sağlıkla yönetelim kuzu hamileligimizi inşallah 🙏🙏

Telaamm teyzoşları biz kontrolden geldik🥰 o kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam 🥰🥰
Doğum pozisyonunu almış baş aşağı duruyordu suyum vs normalmiş.
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı 😍
Oyy maşallah ya nasıl net güzel poz vermiş🥰🥰

piraye0059 piraye0059 canım, benim de çok akıntım var yarın doktoruma gitmeyi planlıyorum, o kadar çoğaldı ki yüksek ihtimal enfeksiyon geçiriyorum yine ve bıktım cidden, elimden geleni yapıyorum ama sürekli enfeksiyon geçiriyorum defalarca kez antibiyotik kullandım artık kullanmayacağım çünkü bence işe yaramıyor, bağışıklık kazandı vücut ona diye düşünüyorum 🤔
Canım benimde hala akıntım devam ediyor ama inan o kanamayı gördükten sonra fitil falan kullanmayı asla düşünmüyorum. Akıntı gelmesine alıştım.Artuk Çamaşırlamı ütülüyorum pamuklu giyiyorum zaten bide bol su içiyorum öyle öyle atıcam. İlaç falan içmiycem yani.

Back
X