• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar şimdi doğum yaptık odaya geldik ya, göbeğimiz hala aynı büyüklüktemi olacak 🧐 inecekmi yoksa biraz
göbeğimiz yumuşacık olcak kuzum cünki organlar daha yavaş yavaş yerine yerleşcek ve bildiğin göbeğinin ici boş yumuşacık oluyor😂
benim cok tuafıma gitmişti ve çokda hoşuma gitmişti aslında değişik bir tecrübe🤣
tabiki iniyor o şişlik kalmıyor bu arada☺️

Kızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınız ♥️Eki Görüntüle 3652709
Canım bu beşikten almayi düşünüyorum bende 🥰 çok tatlı duruyorlar ya 😍
Eger caymazsam tabi😅

Kızlar kışlık 2 tane puset örtüsü aldım kumaşı nasıl diye bakmak için. Ikisi de çok iyi, çok tok böyle beklemiyodum fiyatına göre. Rüzgarın uçurmayacağı cinsten. Anti fiyonk olmayanlar bakabilir 😅 Bahara, yaza daha renkli, müslim alırım 💕

FG Store %100 Pamuk Çok Amaçlı Petek Pike Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Ay şu wenarisin fiyonksuzu 😂 sepetimdeydi alayım hemen 😍

Kızlar kışlık 2 tane puset örtüsü aldım kumaşı nasıl diye bakmak için. Ikisi de çok iyi, çok tok böyle beklemiyodum fiyatına göre. Rüzgarın uçurmayacağı cinsten. Anti fiyonk olmayanlar bakabilir 😅 Bahara, yaza daha renkli, müslim alırım 💕

FG Store %100 Pamuk Çok Amaçlı Petek Pike Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Favladım kanka 😍😍 fiyonk çok batarsa sökeriz 😂😂

Kızlar şundan bir tane M aldım denemelik, gelsin sizede yorumu söylerim kalıp olarak

Eklentiler

• IMG_5830.webp
    IMG_5830.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 36
Back
X