- 15 Ağustos 2024
- 1.735
- 3.043
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #39.281
Ay o gün geldiğinde foto çekip kolajlar atarız burayaSanırım oğluşlarımıza aynı şeyi almışızgeçen gece indirimden almıştım şimdi gelmiş bende 4-6 almışım minicik ya
![]()
sirinm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o gün geldiğinde foto çekip kolajlar atarız burayaSanırım oğluşlarımıza aynı şeyi almışızgeçen gece indirimden almıştım şimdi gelmiş bende 4-6 almışım minicik ya
![]()
sirinm
Amin canım aminn. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Saglikla kucağımıza alalim bebislerimizi saglikla buyutelimAmin canımmmmm. Bizim gibi nerde,hangi aksiliğini yaşayan, yaşamayan gebiş varsa Allahım yardımcımız olsun![]()
göbeğimiz yumuşacık olcak kuzum cünki organlar daha yavaş yavaş yerine yerleşcek ve bildiğin göbeğinin ici boş yumuşacık oluyorKızlar şimdi doğum yaptık odaya geldik ya, göbeğimiz hala aynı büyüklüktemi olacakinecekmi yoksa biraz
Canım bu beşikten almayi düşünüyorum bendeKızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınızEki Görüntüle 3652709
Ay şu wenarisin fiyonksuzuKızlar kışlık 2 tane puset örtüsü aldım kumaşı nasıl diye bakmak için. Ikisi de çok iyi, çok tok böyle beklemiyodum fiyatına göre. Rüzgarın uçurmayacağı cinsten. Anti fiyonk olmayanlar bakabilirBahara, yaza daha renkli, müslim alırım
FG Store %100 Pamuk Çok Amaçlı Petek Pike Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Favladım kankaKızlar kışlık 2 tane puset örtüsü aldım kumaşı nasıl diye bakmak için. Ikisi de çok iyi, çok tok böyle beklemiyodum fiyatına göre. Rüzgarın uçurmayacağı cinsten. Anti fiyonk olmayanlar bakabilirBahara, yaza daha renkli, müslim alırım
FG Store %100 Pamuk Çok Amaçlı Petek Pike Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
EvettKoruyu gördün demi :)
Ankaradayım canım bende etimesgut
daha fazla almazsın canım korkma sen normal düzeyde yiyeceklerini yeBana çok almışım gibi geliyor şu an 71.5 kiloyum. Maks 80 dedim kendime inşallah üstüne çıkmamson 12 haftaya 8.5 kilo hakkım kaldı yani
Valla şaşırdım kumaşlarına, dikişlerine seçemedim hangisini iade etsem diyeAy şu wenarisin fiyonksuzusepetimdeydi alayım hemen
![]()
Aynen çok kolay çıkarılabilir kuzum, şimdi ince müslim bakabilirim yazlıkFavladım kankafiyonk çok batarsa sökeriz
![]()
Onu yazın düşünürüz aşkımAynen çok kolay çıkarılabilir kuzum, şimdi ince müslim bakabilirim yazlık![]()
Canım yazın bizim yavrular pusete sığmaz sanki yaa. Yazlik almana gerek var mi kiAynen çok kolay çıkarılabilir kuzum, şimdi ince müslim bakabilirim yazlık![]()
İnşallah canım ben her zaman varımEvettAnkara'da bildiğim 5 kişiyiz şuan çok iyi ya
Gerçekten belki tanışma ayarlarız doğumdan sonra baharda açık hava bi yerde
![]()
Aşko benim aldığım puset 24 ay diyor ama bana içinin darlığı pek inandırıcı gelmediCanım yazın bizim yavrular pusete sığmaz sanki yaa. Yazlik almana gerek var mi ki![]()
Bir sonrakine bırakırsın bir dahakindedeHep sizin yüzünüzden bugun aşı olmaya gitmedimbeni etkileyen bütün hatunlar mutlu musunuzzzz
Pazartesine bıraktım. Napıcam şaşırdım ya uffff![]()