• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Benim derdimde ağda sevmiyorum o bölgeye ya. Her yerim lazerli. Ağda sanki sarkma yapacak gibi hissettiriyor 😕
Ağda sarkma ve kararma yapıyor zaten canım. Yıllarca uzman estetisyenlik yaptım biçok şeyle karşılaştım. Hayatımda 1 kez yaptırdım. Bidaha yaptırmam. Yapabildiğim kadarıyla jilet yapıyorum. Tamamen sıfır olmuyodur elbette ama olsun.

Kızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorum ☹️ eczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum 🙈 çözümü olan var mı acaba.
Kuzum tüy dökücüler kimyasal olduğu için birde rahme yakın yer olduğu için doktorlar hamilelikte kesinlikle önermiyor 😬

Ağda sarkma ve kararma yapıyor zaten canım. Yıllarca uzman estetisyenlik yaptım biçok şeyle karşılaştım. Hayatımda 1 kez yaptırdım. Bidaha yaptırmam. Yapabildiğim kadarıyla jilet yapıyorum. Tamamen sıfır olmuyodur elbette ama olsun.
Sıfır olmasını geçtimde bir yerimi kesme korkusu 🫣

Asko sende olmasan bu yolda yalnız başıma kalacaktım.
Bu kadınların hic biri aşı olmuyor neymis otobüse binmiyolarmis neymis eve kimse almiyolarmis😂😂
Sanki benim ev pazar meydanı gelen geçen giriyor yada ben otobuse binip her semtte inip yeniden biniyorum😂
Bende pazartesine niyetlendim artik. Gel ele ele gidelim burdan :KK4:
Hıh size:63:
Gidelim canım biz boşver sen onları☺️ eve kimse almasam da kocamı alıyorum toplu taşıma da kullanıyor kalabalık iş yerinde de çalışıyor. Kendimi korumam lazım doktorum da onayladı yaptırıcam ben☺️
Kızlar yapı kredi kartopu etkinliği hakkında bilgisi olan var mı??? Kitap hediye ediliyor eğitici kitaplar ve kartopu şeklinde ayıcık gibi bişey
Evett şöyle anlatayım 0-6 Yaş Çocuklara Eğitim Programı | Yarınlara Kartopu sitesine kayıt oluşturuyoruz eğitim videoları ve podcast kayıtları var onları dinliyoruz (bazen açıp sesi kısıyorum 🤫) tüm eğitimler tamamlandığında eğitim seti talep edebiliyorsunuz. İsterseniz adrese geliyor isterseniz şubeden teslim alabiliyorsunuz incelemek isteyenler için aşağıya bırakıyorum

Bir de odeabank ın var ona sadece mail atmanız yeterli

iletisim@odeabank.com.tr
Bu adrese Eğitici kitap kampanyasından faydalanmak istediğiniizi iletişim bilgilerinizi yazmanız yeterli☺️☺️

8bc44fe9-61e0-4212-8842-e9fda6e0c803.webp
351228d4-40ad-4371-8f07-cef750f49750.webp

Kızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorum ☹️ eczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum 🙈 çözümü olan var mı acaba.
Canım ben ilk gebeligimde ayna ya bakıp jiletle almıştım ikinci gebeliğim de kuaföre gidip ağda yaptırdım bundada evde yaparım gibi

Bu arada aleti ilk deneyimleyenlerdensin sanırim bize hiç detaylı bakmadı 5 dk bile sürmedi 🤣 Beyazyasemin Beyazyasemin canım beklentin olmasın yani demiştin ya belki bize de bakar öyle diye😅
Yaaa bu beni üzdü 😢 Daha dün konuştuk eşimle instagramda bir sürü bebiş fotosu paylaşmış bize de uzun uzun baksın bir sürü foto versin diye. Neyse Salı günü bakacağız artık.

Ya ben nedense onların zamanı geldi diye düşündüm ekim anneleri gibi düşündüm bir an😕 onların admini de erken doğum yapmış ama bebeği iyiydi
Yaa çok sevindim okumuştum bende bi doğum yaptığını sonra hiç bakmaya fırsatım olmamıştı🙏🏻 bu gruba zor yetişiyorum göz bozan grup hahah😂

Dimi evet çok ileri itmiyorlar bence de. Devlet hastanesi doktorlarından iyiye denk gelmek tamamen şans. Aslında ben özel doktorları için de biraz böyle düşünüyorum. Özeldeki doktorların da hasta psikolojisinden anlayanı böyle pırlanta gibi bir şey oluyor sankim✨✨
Ben daha bi rahatladım kuzum ya zaten bir sürü kişi alttan muayene oldu buradan da hatırlıyorum mesajları ama şimdi tekrar bi yazılınca daha da anladım🌸
Evet canım ileri itmiyorlar cok fazla. Valla ben devlet hastanesinde henüz hamile iken iyi bir dr.a denk gelemedim. Gebelik öncesi eskiden gittigim bir hastane vardi orda cok iyi 3 doktor vardı ama malesef ki hamilelikte hep moral bozan insanı geren dr.larla karşılaştım..
Kesinlikle hamilesini dinleyen anlayan konusan doktorlar pırlantadır katılıyorum sana 🙏
Rahat ol canım gerek duyuldugunda hepimiz baktiriyoruz

Gidelim canım biz boşver sen onları☺️ eve kimse almasam da kocamı alıyorum toplu taşıma da kullanıyor kalabalık iş yerinde de çalışıyor. Kendimi korumam lazım doktorum da onayladı yaptırıcam ben☺️

Evett şöyle anlatayım 0-6 Yaş Çocuklara Eğitim Programı | Yarınlara Kartopu sitesine kayıt oluşturuyoruz eğitim videoları ve podcast kayıtları var onları dinliyoruz (bazen açıp sesi kısıyorum 🤫) tüm eğitimler tamamlandığında eğitim seti talep edebiliyorsunuz. İsterseniz adrese geliyor isterseniz şubeden teslim alabiliyorsunuz incelemek isteyenler için aşağıya bırakıyorum

Bir de odeabank ın var ona sadece mail atmanız yeterli

iletisim@odeabank.com.tr
Bu adrese Eğitici kitap kampanyasından faydalanmak istediğiniizi iletişim bilgilerinizi yazmanız yeterli☺️☺️

Eki Görüntüle 3653272 Eki Görüntüle 3653273

Canım harikasın çok teşekkür ederim🌹🤗

Back
X