- 23 Ekim 2024
- 5.705
- 9.172
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #39.761
O neyğğğBen de eşime yaptıramam jilet işini yaama perine masajı diye bişey var onu yaptırdım son haftalarda
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O neyğğğBen de eşime yaptıramam jilet işini yaama perine masajı diye bişey var onu yaptırdım son haftalarda
![]()
Varlığından haberim yok ki hemen geliyorumChat gptye sormadın mı hala hayret![]()
Ağda sarkma ve kararma yapıyor zaten canım. Yıllarca uzman estetisyenlik yaptım biçok şeyle karşılaştım. Hayatımda 1 kez yaptırdım. Bidaha yaptırmam. Yapabildiğim kadarıyla jilet yapıyorum. Tamamen sıfır olmuyodur elbette ama olsun.Benim derdimde ağda sevmiyorum o bölgeye ya. Her yerim lazerli. Ağda sanki sarkma yapacak gibi hissettiriyor![]()
Kuzum tüy dökücüler kimyasal olduğu için birde rahme yakın yer olduğu için doktorlar hamilelikte kesinlikle önermiyorKızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorumeczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum
çözümü olan var mı acaba.
Ön sevişmeye değişik değişik isimler getirmişler tabi okumuş insanların hali başkaChat gptye sormadın mı hala hayret![]()
Ne oldiiiiiKasım annelerine bir bakayım dedim uykum kaçtı![]()
Sıfır olmasını geçtimde bir yerimi kesme korkusuAğda sarkma ve kararma yapıyor zaten canım. Yıllarca uzman estetisyenlik yaptım biçok şeyle karşılaştım. Hayatımda 1 kez yaptırdım. Bidaha yaptırmam. Yapabildiğim kadarıyla jilet yapıyorum. Tamamen sıfır olmuyodur elbette ama olsun.
Nerdeyse hepsi sancı çekiyorNe oldiiiii
Gidelim canım biz boşver sen onlarıAsko sende olmasan bu yolda yalnız başıma kalacaktım.
Bu kadınların hic biri aşı olmuyor neymis otobüse binmiyolarmis neymis eve kimse almiyolarmis
Sanki benim ev pazar meydanı gelen geçen giriyor yada ben otobuse binip her semtte inip yeniden biniyorum
Bende pazartesine niyetlendim artik. Gel ele ele gidelim burdan
Hıh size![]()
Evett şöyle anlatayım 0-6 Yaş Çocuklara Eğitim Programı | Yarınlara Kartopu sitesine kayıt oluşturuyoruz eğitim videoları ve podcast kayıtları var onları dinliyoruz (bazen açıp sesi kısıyorumKızlar yapı kredi kartopu etkinliği hakkında bilgisi olan var mı??? Kitap hediye ediliyor eğitici kitaplar ve kartopu şeklinde ayıcık gibi bişey
Kötü bişey oldu sandımNerdeyse hepsi sancı çekiyor![]()
Canım ben ilk gebeligimde ayna ya bakıp jiletle almıştım ikinci gebeliğim de kuaföre gidip ağda yaptırdım bundada evde yaparım gibiKızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorumeczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum
çözümü olan var mı acaba.
Ben doğuma yardımı olacak diye yaptırdım normal zamanda isteyeceğim bişey değilÖn sevişmeye değişik değişik isimler getirmişler tabi okumuş insanların hali başka![]()
Yaaa bu beni üzdüBu arada aleti ilk deneyimleyenlerdensin sanırim bize hiç detaylı bakmadı 5 dk bile sürmedi![]()
Beyazyasemin canım beklentin olmasın yani demiştin ya belki bize de bakar öyle diye
![]()
Küçük haftaları ama hastanede hep sancı kesmek için yatıyorlarmış 33 hafta bandı sanırımKötü bişey oldu sandıme tabiki sancı olacak güzel şeyler bunlar
![]()
Ya ben nedense onların zamanı geldi diye düşündüm ekim anneleri gibi düşündüm bir anKüçük haftaları ama hastanede hep sancı kesmek için yatıyorlarmış 33 hafta bandı sanırım
Yaa çok sevindim okumuştum bende bi doğum yaptığını sonra hiç bakmaya fırsatım olmamıştıYa ben nedense onların zamanı geldi diye düşündüm ekim anneleri gibi düşündüm bir anonların admini de erken doğum yapmış ama bebeği iyiydi
Evet canım ileri itmiyorlar cok fazla. Valla ben devlet hastanesinde henüz hamile iken iyi bir dr.a denk gelemedim. Gebelik öncesi eskiden gittigim bir hastane vardi orda cok iyi 3 doktor vardı ama malesef ki hamilelikte hep moral bozan insanı geren dr.larla karşılaştım..Dimi evet çok ileri itmiyorlar bence de. Devlet hastanesi doktorlarından iyiye denk gelmek tamamen şans. Aslında ben özel doktorları için de biraz böyle düşünüyorum. Özeldeki doktorların da hasta psikolojisinden anlayanı böyle pırlanta gibi bir şey oluyor sankim
Ben daha bi rahatladım kuzum ya zaten bir sürü kişi alttan muayene oldu buradan da hatırlıyorum mesajları ama şimdi tekrar bi yazılınca daha da anladım![]()
Gidelim canım biz boşver sen onlarıeve kimse almasam da kocamı alıyorum toplu taşıma da kullanıyor kalabalık iş yerinde de çalışıyor. Kendimi korumam lazım doktorum da onayladı yaptırıcam ben
Evett şöyle anlatayım 0-6 Yaş Çocuklara Eğitim Programı | Yarınlara Kartopu sitesine kayıt oluşturuyoruz eğitim videoları ve podcast kayıtları var onları dinliyoruz (bazen açıp sesi kısıyorum) tüm eğitimler tamamlandığında eğitim seti talep edebiliyorsunuz. İsterseniz adrese geliyor isterseniz şubeden teslim alabiliyorsunuz incelemek isteyenler için aşağıya bırakıyorum
Bir de odeabank ın var ona sadece mail atmanız yeterli
iletisim@odeabank.com.tr
Bu adrese Eğitici kitap kampanyasından faydalanmak istediğiniizi iletişim bilgilerinizi yazmanız yeterli
Eki Görüntüle 3653272 Eki Görüntüle 3653273