• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Kızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Kaç kilo doğduğumu annem hatırlamaz 30 sene oldu 😄
Büyük oğlumun kilosu 3.700 boyu 52 cm
Küçük oğlumun kilosu 3.200 boyu 50 cm
İkiside 39+2 günlük doğdu

Anne yanı için düşündüm cnm kendi odası için mobilya aldım
Bir iki ay sallanmada gevşer, kırılabilir bile canım. Ben de bakmıştım aylar önce buna, 10bin civarıydı fiyatı. Bu tarz istiyosan 12 13 civarı meltem kids in var taş gibi, bide daha yüksek fiyata 19 civarı ege baby var. Sen bilirsin tabi 🥰 herhangi bir ebebek e gidip deneyince anlıycaksın ne demek istediğimizi ☺️ o fiyata değmez.

Sanki onlardan destur alan oldu 😂 boşversene arkadaşım sen hiç sıkma canını, senin yolculuğunu bilmeleri için önce senin ayakkabılarını giyip aynı yolu yürümeleri lazım. O yüzden bırak sussunlar, konuşmalarından iyidir.
Acaba kendi kızları varsa şayet ya da olsaydı ve senin yaşadığın süreçleri yaşasalardı aynı tepkiyi verirler miydi
Aynen biz dualar ederek istedik eşimle onların istemeyisine göre bende yapmam mi dicektim umrumda değil canımı sıkmak değilde insan bakiyo ne Kaynanalar var torunu için öluyor bunlarda böyle olunca zoruna gidiyor ama çokta lazım değiller belkide böyle olması daha iyidir 😂 canımsın 😍

Kızlar akşam yemeğinde iştahsızlık sizdede oluyor mu ? Ben 7 gibi akşam yemeği yiyorum ama kuş kadar midem almıyor, sabah kahvaltıda öyle değil camış gibi yiyorum, ara öğünü 16:30 bazen 17:00 gibi yapıyorum oda tek muz veya kefir muzlu, acaba o mu etkiliyor yoksa akşam şişliği mi

Kızlar akşam yemeğinde iştahsızlık sizdede oluyor mu ? Ben 7 gibi akşam yemeği yiyorum ama kuş kadar midem almıyor, sabah kahvaltıda öyle değil camış gibi yiyorum, ara öğünü 16:30 bazen 17:00 gibi yapıyorum oda tek muz veya kefir muzlu, acaba o mu etkiliyor yoksa akşam şişliği mi
Canım bende de genel olarak iştah artışı yok. Daha doğrusu önceden ne kadar yiyorsam o kadar yiyorum herkes şaşırıyor kuş kadar yedin diye. Ama çok hızlı acıkıyorum 🤣 azcık azcık yiyorum

Canım bende de genel olarak iştah artışı yok. Daha doğrusu önceden ne kadar yiyorsam o kadar yiyorum herkes şaşırıyor kuş kadar yedin diye. Ama çok hızlı acıkıyorum 🤣 azcık azcık yiyorum
Kanka bende aynı 7 yemek yemiyorum ama 9 ne gömsem diye düşünüyorum 💭😆😆😆 ay demek normalmış, birde pazartesi itibaren ara öğünü en geç 15:30 gibi yapıp deneyecem 😒

Kuzu bu ara benim de öyle ya biber dolması yapmıştım mesela 1 tane yedim canım istemedi 😏

Doktor yeme dedikten sonra iki kat arttı kızıyorum kendime ama hiçte kesmiyorum yemeden 😂

Kanka bende aynı 7 yemek yemiyorum ama 9 ne gömsem diye düşünüyorum 💭😆😆😆 ay demek normalmış, birde pazartesi itibaren ara öğünü en geç 15:30 gibi yapıp deneyecem 😒
Ya ben ara öğün kısmını çoğunlukla atlıyorum 😬 yada yapsam da illa yemek yemem gerekiyor doymam için 🤣 ama dediğim gibi azıcık bir yemekle de doyuyorum 🤷‍♀️

Benim öğlen ve akşam yemeği porsiyonlarım resmen yarıya indi gibi canım, çok iştahsızım, şimdi bide midem küçülmüş sıkışmış gibi hissediyorum hiç yiyemiyorum, şişiyorum hemen

Benim öğlen ve akşam yemeği porsiyonlarım resmen yarıya indi gibi canım, çok iştahsızım, şimdi bide midem küçülmüş sıkışmış gibi hissediyorum hiç yiyemiyorum, şişiyorum hemen
Bende mide yanması ve reflü başladı 2 günde güncelleme geldi resmen 😩hiçbir şey yiyemiyorum canım almıyor

Ya ben ara öğün kısmını çoğunlukla atlıyorum 😬 yada yapsam da illa yemek yemem gerekiyor doymam için 🤣 ama dediğim gibi azıcık bir yemekle de doyuyorum 🤷‍♀️
Bence ara öğünlerden sebep acıkmış olmuyoruz 😂 ben 1-2 saat önce 1 dilim şambali yedim çünkü 🙈
Doktor yeme dedikten sonra iki kat arttı kızıyorum kendime ama hiçte kesmiyorum yemeden 😂
Var bir terslik çözecez 😆😆😆

10 dk yürüyüp gelince normal doğum yapacağını düşünen bne

Eklentiler

• IMG_5841.webp
    IMG_5841.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 32
Back
X