• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Kabin boy neye yeter 😂😂 ben büyük hazırlarım
O gün ebeye dedim ki galiba biz anneler panikle çok eşya getiriyoruz çünkü hep baktım ya büyük boy ya orta boy bavullar. Yok yok diyor saç düzleştirici, maşa, kişisel bakım malzemeleri vs eklenince öyle oluyor alışığız getirin 😂

Ayyy kesinlikle 🤣🤣 aklım çıkıyor bulantı ilacımı içmeyi unutucam diye yedekli geziyorum 😬😬
Ay yakın arkadaşım 3 aylık hamile, aşırı bulantısı oluyor diye o da ilaç kullanıyor. Geçen saftiriğim demiş ki belki de bulantı geçti fark etmiyorum bırakayım ben 😂 gece mahvolmuş tabi şimdi o da bulantı hapım sadık dostum diye geziyor ahhaha

Kızlar günaydın iyi pazarlar 🌸
Berbat bir gece geçirdim ya. Sanırım göğsüm büyüdükçe sırt ve boyun ağrılarım coşuyor. Gece en son masaj aletini boynuma takıp uyumuşum kaç saat yatamadım ağrıdan 🥹 üstüne bir de acıktım ama gece yemiyorum hiç direndim resmen bu da yeni yüklendi 😏 30'dan sonrası pek iyi gelmedi bana

Berbat bir gece geçirdim ya. Sanırım göğsüm büyüdükçe sırt ve boyun ağrılarım coşuyor. Gece en son masaj aletini boynuma takıp uyumuşum kaç saat yatamadım ağrıdan 🥹 üstüne bir de acıktım ama gece yemiyorum hiç direndim resmen bu da yeni yüklendi 😏 30'dan sonrası pek iyi gelmedi bana

Günaydın canım, benim de artık ağrılarım arttı geceleri çok zorlanıyorum, ilginç bir şekilde kalçalarım çok ağrıyor sopayla dövülmüş, kötek yemişim gibi 😒

sepide sepide canım dün yazamadım, demir almışsın, şifa olsun sana inşallah 🫶🏻

aylemakk aylemakk ve Cherry Mom Cherry Mom kızlar hastalığa dikkat edelim, dinlemeye çalışalım, geçmiş olsun canımlar🙏💐

suuuduru68 suuuduru68 benim de artık iştahım çok fazla, sık sık acıkıyorum deli olacağım, geceleri yememeye çalışıyorum, hatta yemiyorum diyebilirim 🥹

Kızlar fitil yine olduğu gibi disarda ya. Doktora söylemeli miyim bunun çözümü nedir ki? hemşireye yaptirmasinlar ben yapamıyorum diye
Ağızdan hap verme ihtimalleri yok mu acaba

sepide sepide canım dün yazamadım, demir almışsın, şifa olsun sana inşallah 🫶🏻

aylemakk aylemakk ve Cherry Mom Cherry Mom kızlar hastalığa dikkat edelim, dinlemeye çalışalım, geçmiş olsun canımlar🙏💐

suuuduru68 suuuduru68 benim de artık iştahım çok fazla, sık sık acıkıyorum deli olacağım, geceleri yememeye çalışıyorum, hatta yemiyorum diyebilirim 🥹
kız niye yemiyorsun son aylarımızda yiyelim bence🤔 ben ilk aylar hic düzgünce hamişliğimi yaşıyamadım iştahsızlıktan şimdi acılmışken yerim yane😂🤌🏼

Günaydın kuzum
artık son haftalarımız cekicez bu ağrıları hatta yalancı sancılarda gelir artık diye düşünüyorum😒
geceyi gectim ama gün icinde istediklerinizi yiyin ya hamileleliğinizde kısmayın bişeyleri kac kere bu süreci yaşıyoruz ye gitsin☺️

Günaydın kuzum
artık son haftalarımız cekicez bu ağrıları hatta yalancı sancılarda gelir artık diye düşünüyorum😒
geceyi gectim ama gün icinde istediklerinizi yiyin ya hamileleliğinizde kısmayın bişeyleri kac kere bu süreci yaşıyoruz ye gitsin☺️
Kuzum ben gündüz istediğim şeyleri ölçülü olarak yiyorum ama gece dikkat ediyorum ya 🙈

Kışlıklara geçen kızçeler ben denize geldim bugün 🤣🙈 sepide sepide

Eklentiler

• 1000154211.webp
    1000154211.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 32
O da görüntüsü hoş değil ama kullanışlı diyorlar kararsız kaldık hala secemedik ama bakalım mobilya beşik daha hoş geliyor ama belli olmaz her an herşey olabilir
Görüntü olarak ben de hiç beğenmiyorum. İlk etapta oda yapıp yapmayacağımdan emin değilim. Odası olursa orda ayrı karyolası olur park yatak daha çok benim baş ucumda durması için alıcam. Bir de annemlerin eve de almam lazım ondan araştırayım dedim

Back
X