- 20 Nisan 2025
- 383
- 178
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
- #40.321
Kızlar benimde 1-2 günden hep vajinada baskı sancı hissi var korkuyorum erken olacak yarın doktor kontrolüm var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir iki model begendim canım, onlara baksak yeter zaten. Alır geliriz direkt. Aslinda etimesgut tarafindaydi galiba ebebek outlet vardi hedefim orayi alt ust etmektiHiç riske atma ozaman canım, daha önce de deneyimlediysen boşver. Bebek arabası en son alınacak şey zaten. Puset için doğumdan önce alsak yeterBen de hiç bakmadım araba daha.
Bebisler biraz yaramazlik ediyorlar galiba. Bir sorun olmasin da rutin birseyse yaşayalım hic sorun degilSepideninki de benzermiş canım, haftalarımız da aynı, bize özgü değil demek ki![]()
Doktorun ne diyecek bizimle de paylas olur mu canım.Kızlar benimde 1-2 günden hep vajinada baskı sancı hissi var korkuyorum erken olacak yarın doktor kontrolüm var
Tabi haber veririm bebekte iri olduğu için beni korkutuyor çok bakalım ne diyecekDoktorun ne diyecek bizimle de paylas olur mu canım.
Ben çok yasiyorum bu durumu. Ama herkes farkli tabi
Aynen canımmm benin hayalim de oBen bir iki model begendim canım, onlara baksak yeter zaten. Alır geliriz direkt. Aslinda etimesgut tarafindaydi galiba ebebek outlet vardi hedefim orayi alt ust etmekti
Sağlık olsun
Bebiskom dogduktan sonra arabasina atar gideriz yavrum kocam ben 3ümüz![]()
Benim kızım hanfendi olacakBebisler biraz yaramazlik ediyorlar galiba. Bir sorun olmasin da rutin birseyse yaşayalım hic sorun degil
sepide nin beybitosu da yaramaz demek ki
saçlarını yolcak sepidenin dogunca
![]()
Canım benim son 1 haftadır memelerimde aşırı sızlama var ama ben araştırdığımda süt bezleri ile ilgili normal bir durum olduğunu gördüm.Kızlar birkaç gündür sağ mememde sızlama var ve dün şeffaf renkte bi sıvı geldi. Karnımda da kasılmalar var bebişi de aşağıda hissediyorum sankinormal midir sizce
Anne kölePozisyonla alakalı işte demek. Senin ki daha az oralarda o pozisyonda bizimki daha çok sanırımoyy yaa benim kızım tabiri bile çokkk hoş değil miiii
![]()
Canım benimde şekerim sınırın bi tık üstünde çıkmıştı. Ben hamileliğimin ilk 3 ayı hergün kustum doğru düzgün birşey yemedim. Açıkçası kısmıyorum kendimi. Sadece ekmek konusunda tam buğday ekmeği tüketiyorum onun dışında son 2-3 haftadır canım istediği şeyi yiyorum. Tadını çıkarmak istiyorum hamileliğimin. Bunu doktoruma bile söyledimKızlar şaka bir yana ben diyet falan yapmak istemiyorum yaptığım diyetin suyumun fazla olmasına bir katkısı olmicak gibi geliyor bebek te iri diyor ama çok iri değil yani 100 Gr ilerde normalden ben herşeyi yemek istiyorum iştahım açılmışken çok çektim bulantı dönemlerinde çünkübide hamileliğin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanmazsam iki ay sonra pişman olurum gibi geliyor
çay şekersiz olmuo
![]()
Belki de öyledir canım hatta sonraki gebeliklerde yalancı kasılmalar daha çok hissediliyor diye okumuştum. Rahim daha bir esnek olabilir bizimAcaba 2. Diye mi erken başladı sende böyle yazınca onu düşündüm şimdi. Yarın bir arayıp soracağım sanırım böyle devam ederse. Yaşam kalitemi geçtim stresi yetiyor bir de işe giderken ki halimi düşünemiyorum![]()
Süt kanalları hazırlanıyor sanırım. Çarşamba kontrolüm var doktora sorayımCanım benim son 1 haftadır memelerimde aşırı sızlama var ama ben araştırdığımda süt bezleri ile ilgili normal bir durum olduğunu gördüm.
Doktora sordun mu hiç canım ? Süt kanalları hazırlanıyormuş sanırım. Çarşamba soracağımBenim göğüsteki şeffaf sıvı 5.ayımdan itibaren varhala ara ara oluyor, hatta dün yağlanırken bile geldi.
10 gün de az değilmiş tühCanım benim doktorum aniden il dışına çıkmış ve 10 gün yokmuş, muayene olamadım, dönmesini bekleyeceğim şimdilik![]()
Kuzum sabah çatı ağrısı diye tarif ettiğim şey aşağı yukarı bu benim de. Önceki bebeğimde son haftalarda hissetmiştim ama bu kez benim de erken başladı. Pelvik bölgedeki kemiklerim sızlıyor bir haftadır falan. Doğumla ilgili değil bence bebeğin ağırlaşmasıyla ilgili diye düşünüyorumKızlarr benim de perşembeden beri afedersiniz ama şeyimin kemiği ağrıyor sanki ve bebeği aşağıda hissediyordum. Yatarken dönerken falan acayip ağrı hissediyorum alt tarafımda bağırarak dönüyorm resmen, doktora söyledim ama çok takmadı sanırım normal dedi sadece, bebek baş aşağıya dönmüştü aşağıya baskı yapıyor ama doğum pozisyonu değil korkma dedi. Böyle ağrı yaşayan var mı ya