• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Hiç riske atma ozaman canım, daha önce de deneyimlediysen boşver. Bebek arabası en son alınacak şey zaten. Puset için doğumdan önce alsak yeter 🥰 Ben de hiç bakmadım araba daha.
Ben bir iki model begendim canım, onlara baksak yeter zaten. Alır geliriz direkt. Aslinda etimesgut tarafindaydi galiba ebebek outlet vardi hedefim orayi alt ust etmekti 😍
Sağlık olsun😍🙏
Bebiskom dogduktan sonra arabasina atar gideriz yavrum kocam ben 3ümüz🥲🙏

Sepideninki de benzermiş canım, haftalarımız da aynı, bize özgü değil demek ki 🙏
Bebisler biraz yaramazlik ediyorlar galiba. Bir sorun olmasin da rutin birseyse yaşayalım hic sorun degil 🙏
sepide sepide nin beybitosu da yaramaz demek ki 😍 saçlarını yolcak sepidenin dogunca 😁

Ben bir iki model begendim canım, onlara baksak yeter zaten. Alır geliriz direkt. Aslinda etimesgut tarafindaydi galiba ebebek outlet vardi hedefim orayi alt ust etmekti 😍
Sağlık olsun😍🙏
Bebiskom dogduktan sonra arabasina atar gideriz yavrum kocam ben 3ümüz🥲🙏
Aynen canımmm benin hayalim de o 😍 ebebek outlet süpermiş aklımızda olsun🥰

Bebisler biraz yaramazlik ediyorlar galiba. Bir sorun olmasin da rutin birseyse yaşayalım hic sorun degil 🙏
sepide sepide nin beybitosu da yaramaz demek ki 😍 saçlarını yolcak sepidenin dogunca 😁
Benim kızım hanfendi olacak 🤣🤣🤣
K _Kestane_ kızlar ben alta vurmayı sık yaşamıyorum ama olduğu zaman 2 gün hep aynı yere vuruyor wc’den çıkmıyorum 🫤

Benim kızım hanfendi olacak 🤣🤣🤣
K _Kestane_ kızlar ben alta vurmayı sık yaşamıyorum ama olduğu zaman 2 gün hep aynı yere vuruyor wc’den çıkmıyorum 🫤
Pozisyonla alakalı işte demek. Senin ki daha az oralarda o pozisyonda bizimki daha çok sanırım 🙃 oyy yaa benim kızım tabiri bile çokkk hoş değil miiii 🫠🫠

Kızlar birkaç gündür sağ mememde sızlama var ve dün şeffaf renkte bi sıvı geldi. Karnımda da kasılmalar var bebişi de aşağıda hissediyorum sanki 😔 normal midir sizce
Canım benim son 1 haftadır memelerimde aşırı sızlama var ama ben araştırdığımda süt bezleri ile ilgili normal bir durum olduğunu gördüm.

Kızlar şaka bir yana ben diyet falan yapmak istemiyorum yaptığım diyetin suyumun fazla olmasına bir katkısı olmicak gibi geliyor bebek te iri diyor ama çok iri değil yani 100 Gr ilerde normalden ben herşeyi yemek istiyorum iştahım açılmışken çok çektim bulantı dönemlerinde çünkü 😒bide hamileliğin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanmazsam iki ay sonra pişman olurum gibi geliyor 😂 çay şekersiz olmuo 😒
Canım benimde şekerim sınırın bi tık üstünde çıkmıştı. Ben hamileliğimin ilk 3 ayı hergün kustum doğru düzgün birşey yemedim. Açıkçası kısmıyorum kendimi. Sadece ekmek konusunda tam buğday ekmeği tüketiyorum onun dışında son 2-3 haftadır canım istediği şeyi yiyorum. Tadını çıkarmak istiyorum hamileliğimin. Bunu doktoruma bile söyledim 😃

kızlar merhaba ben buraya ilk bebek arabası alma aşamasındayken yazmıştım kafam çok karışıktı o konularda bebek arabası aldım sonunda.Prego aldım. benim oturduğum yer bebek arabasını alıp gezinti yapabileceğim bir yer değil arabama koyup avm dir parklardır ancak böyle yerlere gittiğimde bebeğimi gezdirebileceğimden kabin boy tercih ettim puseti maksimum 5-6 ay kullanırım onu da kış bebeği olduğu için sayılı çıkarız dışarı diye düşünüyorum hafif güzel kullanışlı bi bebek arabası hem uygun hem de pişman olursam dert etmeyeceğim bi fiyat.Fikir olur diye size de yazmak istedim :KK28:

Kızlarr benim de perşembeden beri afedersiniz ama şeyimin kemiği ağrıyor sanki ve bebeği aşağıda hissediyordum. Yatarken dönerken falan acayip ağrı hissediyorum alt tarafımda bağırarak dönüyorm resmen, doktora söyledim ama çok takmadı sanırım normal dedi sadece, bebek baş aşağıya dönmüştü aşağıya baskı yapıyor ama doğum pozisyonu değil korkma dedi. Böyle ağrı yaşayan var mı ya

Kızlar annemle bugün eşyaların bir kısmını açtık, sonra dugusal anlar yaşayınca, elbiseleri yıkamadan direkt dolabına astık, başka gün yıkayacağız ama görmek istedim neleri var diye sizlere de atayım teyzoşları, bakın kızımın dolabına 🤗🥰😍

Daha düzenleyeceğiz o zaman da atarım, şimdi biraz karışık teyzoşlar dolabımız 🥹🫶🏻

Eklentiler

• 0B563883-7A2A-4231-845A-581AC47895EA.webp
    0B563883-7A2A-4231-845A-581AC47895EA.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 1C51E292-2CFC-4046-BA99-0D1F7DDA770F.webp
    1C51E292-2CFC-4046-BA99-0D1F7DDA770F.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 54
  • D1C3051F-CB4F-420F-BEAC-4DB09E7FB4C8.webp
    D1C3051F-CB4F-420F-BEAC-4DB09E7FB4C8.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 55
Acaba 2. Diye mi erken başladı sende böyle yazınca onu düşündüm şimdi. Yarın bir arayıp soracağım sanırım böyle devam ederse. Yaşam kalitemi geçtim stresi yetiyor bir de işe giderken ki halimi düşünemiyorum😳
Belki de öyledir canım hatta sonraki gebeliklerde yalancı kasılmalar daha çok hissediliyor diye okumuştum. Rahim daha bir esnek olabilir bizim 🤣 sen için rahat etmezse sor doktoruna ama bana çok normal geldi anlattığın 🥰

Kızlarr benim de perşembeden beri afedersiniz ama şeyimin kemiği ağrıyor sanki ve bebeği aşağıda hissediyordum. Yatarken dönerken falan acayip ağrı hissediyorum alt tarafımda bağırarak dönüyorm resmen, doktora söyledim ama çok takmadı sanırım normal dedi sadece, bebek baş aşağıya dönmüştü aşağıya baskı yapıyor ama doğum pozisyonu değil korkma dedi. Böyle ağrı yaşayan var mı ya
Kuzum sabah çatı ağrısı diye tarif ettiğim şey aşağı yukarı bu benim de. Önceki bebeğimde son haftalarda hissetmiştim ama bu kez benim de erken başladı. Pelvik bölgedeki kemiklerim sızlıyor bir haftadır falan. Doğumla ilgili değil bence bebeğin ağırlaşmasıyla ilgili diye düşünüyorum

Back
X