• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Maşallah size 😍baya şey hazırlamışsın canım bende Taze fasulye tek attım karnıyarığı normal de patlıcanı kızartıp koyuyorum kesfette iç harciyla beraber dondurucuya koyduklarını gördüm sendemi öyle yapıyorsun
yok kuzu bende patlıcanı kızartıp koydum iç hazırlayıp fırınlıcam direk. Kıymalı için tadı buzluktan çıkarınca nasıl olur bilemedim.

Ben yapıyorum canım. Kayınvalidem de yardımcı oluyor. Şimdiye kadar gül böreği, sigara böreği, kızartma sebze, taze fasulye, haşlanmış bakliyat, karnıyarık, domates sosu, sarma, dolmalık biber, kurabiye attım buzluğa. İçli köfte de yapıcam bu hafta. Misafir için filan değil kendime yapıyorum bu arada. Eşim ya da ben yemek hazırlayacağımız zaman kolaylık olsun diye.
kanka seni bir an bu kadar hamarat düşünemedim ya, içli köfteler falan 🤣🤣

Ben de çok az yapabildim bu sene, annem halletti çoğunu sağ olsun, aslında lazım, doğum sonrası evde yemek pişirirken pratik şeyler olursa eşimde kolaylıkla yapar yemeği, misafir için soruyorsan yapmıyorum, misafir beni doyursun canım 🤣 lohusa halimle kimseyle uğraşamam
Ne güzel iyiki anneler var 😍Yok canım bende kendimize yapıcam ben bebisle ilgilenirken eşimde yemekleri yapar çocuklarla ilgilenir onun için pratik olsun diye yapıyorum

Ne güzel iyiki anneler var 😍Yok canım bende kendimize yapıcam ben bebisle ilgilenirken eşimde yemekleri yapar çocuklarla ilgilenir onun için pratik olsun diye yapıyorum

Çok şükür canım ama çok ağırlaştım sanki çok da iştahım var, ilk 3 ay yemediğim her şeyi yemeye yemin etmişçesine acıkıyorum 🥲🤣

Ya benim ayrıca derin dondurucu falan yok. Buzdolabınınki de zaten dolu o yüzden yapamayacağım. Annem buralarda olur o yüzden ona güveniyorum 🤭 Domates soslarını da abimle eşime yaptırdım 😅 Turşuları da eşimin arkadaşı var manav o yaptı artık gerisi de Allah Kerim 🌸
Kanka benimde buzluğum tıka basa valla, o konuda görümcelerime ve kV güveniyorum aç bırakmazlar 😂

Ahahahahah mutfağı çok seviyorum kanki ama benden genelde insanlar beklemiyor nedense ilk sen değilsin şaşıran🤣🤣

Bende mutfağı çok severim canım, tam bir buzlukçuyumdur, gündüz işe gelir akşamına da davet verenlerdenim, eşim sağlıklı beslenmeye çok önem veriyor dışarıda yemek yemez, evde istiyor yemeği, Allah için kendide iyidir mutfakta bana yardımcı olur 🥰

Bende mutfağı çok severim canım, tam bir buzlukçuyumdur, gündüz işe gelir akşamına da davet verenlerdenim, eşim sağlıklı beslenmeye çok öne veriyor dışarıda yemek yemek, evde istiyor yemeği, Allah için kendide iyidir mutfakta bana yardımcı olur 🥰
Erkekler bizden daha iyi gerçekten mutfakta ama sokmak zor 😆

Ya benim ayrıca derin dondurucu falan yok. Buzdolabınınki de zaten dolu o yüzden yapamayacağım. Annem buralarda olur o yüzden ona güveniyorum 🤭 Domates soslarını da abimle eşime yaptırdım 😅 Turşuları da eşimin arkadaşı var manav o yaptı artık gerisi de Allah Kerim 🌸
ne güzel onlarda düşünmüşler yapmışlar çok şanslısın canım doğumdan sonrada annen gelecekse kendini hiç yormana gerek yok ☺️

Kuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.
Öyle listeleri acaba gebe okulunda mı verirler diye düşünmüştüm ben de ama gidemediğim için bilemiyorum.
Ya bu doğum iznine ayrılmadan onaylanması olayı kesin mi zira ben ayrılalı 1hafta oldu da 😅 Bence öyle olmaz ya bizim suçumuz günahımız ne
Pamlok Pamlok kızlar gebe okulunda da liste vermediler ama ben rica ettim ekimin 3. haftasında esli eğitimde hazırlayıp verecekler atarım

Kanka senin kocan olmak zormuş 😆😆😆

Ayy evet cidden bazen üzülüyorum ama yapı gereği işte insan vazgeçemiyor huylarından, bıraksam yardım edecek, illa benim düzenim ve mükemmelliyetçi yapım ki bence bu bir hastalık( inşallah düzelir) beni yoruyor, şimdi anne olacağım nasıl olacak diyorum kendime, her şeye yetemeyeceğim mesela muhakkak bir şeyler eksik olacak kabul etmek lazım eksikleri 🥹

Back
X