• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
sepide sepide vuruyor kuzum şu anda bu arada 🙈🤣 uzanmamı bekliyormuş yavrum.
Ama göbek altına baya 😏

Kız benimki arkaya vuruyor, afedersin arkadan çıkıp gidecekmiş hissi oluyor bende bir de oturduğum için çok hissediyorum 🤣 sırtı dönük hissediyorum zaten karnımın önü dolu dolu böyle, sert

Kızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam

Altta üstte farketmez yeterki vursunlar 😆😆
Bende sırtüstü uzandım, salladım biraz canlan kendine gel diye 😆😆özüne döndü😂😂
Bir de kuzu söylerim demiştim, kesin karar vermiştim ama bugün aldım ben beşiği 😍

Eklentiler

• 1000154636.webp
    1000154636.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 26
Bir de kuzu söylerim demiştim, kesin karar vermiştim ama bugün aldım ben beşiği 😍
Aşkım kendi sayfasından aldın dimi? Ben geçen baktım trendyolda 14 mi 13 k idi, kendi sayfasında 9 K
Güle güle kullanın inşallah bu arada 😍 gelince detaylı yorum bekliyorum ona göre bende salon için bunu alacam 🥹

Aşkım kendi sayfasından aldın dimi? Ben geçen baktım trendyolda 14 mi 13 k idi, kendi sayfasında 9 K
Güle güle kullanın inşallah bu arada 😍 gelince detaylı yorum bekliyorum ona göre bende salon için bunu alacam 🥹
Kuzu tyolda da düşmüş geri 9100'e oradan aldım aynıydı siteyle. Tyolun müşteri hizmetleri iyi diye olası bir olumsuz durum için aynı paraysa hep orayı tercih ediyorum

Back
X