• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Maşallah maşallahhh 😅 Ama çalışanlar için büyük kolaylık gerçekten. Iyi ki böyle bi sektör oluşmuş 🙏 Diğer türlü tüm haftasonu gidiyo
Kesinlikle öyle bir de ben hafta sonum bana kalsın diye cumadan her şeyi hallederdim normalde. Şimdi temiz eve gelmek yük alıyor üstümden. O kadar çalışıyorum bu lüksüm olsun gözüyle bakıyorum

Kesinlikle öyle bir de ben hafta sonum bana kalsın diye cumadan her şeyi hallederdim normalde. Şimdi temiz eve gelmek yük alıyor üstümden. O kadar çalışıyorum bu lüksüm olsun gözüyle bakıyorum
Benimde cuma geliyor 😂😂 haftasonu evdeyiz diye

Böyle bir hediyelik hazırlıcam ama kart bastıracağım yer tasarım yapmıyormuş ben de beceremedim sirinm sirinm

Eklentiler

• IMG_8449.webp
    IMG_8449.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 24
Selam herkese, bugün görüş günümüzdü 😀 bebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum 🤣

Selam herkese, bugün görüş günümüzdü 😀 bebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum 🤣
Kurban olsunlar 🤩🤩

Ben oldum bugün ama sizinkini karşılar mı bilmiyorum
Sizin için küçük bir araştırma yaptım ☺️@Beyazyasemin

Israrla 253 gebelik kodunu girmesi gerektiği yazıyor tüm kaynaklarda
Sağol kuzum bende az önce konuştum gpt ile bana da aynı aşı oldugunu söyledi ama çocuklar üzerinde koruyucu olan bir aşı oldugunu da söyle waxigripin. Artık dr neyi ol dediyse onu olcam ben. Kendi perinatoloğum yani. Asmnin tercihine bırakamam

Kızlar önce okuyayım sonra yazarım dedim ama 20 sayfa var. Aksam yatınca okumaya çalışcam umarım başarırım 🙈 üçüncü trimester detaylıma girdim bugün. Çok şükür herşey yolunda. Suyu daha iyi olabilirdi ama gelişimi ve kan akışı güzel olduğu için sorun olmadığını söyledi. 37-38 haftayı görürüz diye düşünüyorum dedi. Yine de daha sık kontrol edilmesi gerekiyormuş. Günde bir bardak havuç suyu içmemi önerdi. Rahim ağzı uzunluğum da artmış 37mm olmuş 🥰🥰

Back
X