• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca 😔
Canım sertleşme bende de oluyo geçiyo dinlenince, ondan korkma bence. Baş ağrında kazanın negatif enerjisinden olmuştur bence, geçmiş olsun 🌿

Selam herkese, bugün görüş günümüzdü 😀 bebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum 🤣
Maşallah kocaman olmuş 😍😍 oyy vallaha çok yaklaştık artıkkk🙈

@Beyazyasemin cim ve Pamlok Pamlok cum, az evvel eczanelerle ettiğim hasbihal sonucu, ellerinde grip aşısı bulunmadığını ve depolarda da olmadığını belirttiler. Sorabildiğiniz eczanelere sorun ellerinde olan varsa bulup alabilirsiniz ancak dediler. Arz ederim 😂
Olmak istemeniz kesinse bulup ayırttırın şimdiden. Ben kendi eczacımla konuştum,bir sakıncası olmadığını aksine bu aşının 65 yaş üstü kişilerde,kronik rahatsızlığı olan kişilerde organ yetmezliği olan kişilerde koruması yüksek olduğu için vurulmasını sağlık bakanlığı önemli görüp ücretini karşılıyorken birde ek olarak Yalnızca Hamilelere yapılan aşının da ücretinin karşılandığını söyledi. Hamileler içinde çok önemli olduğunu söyledi, birde artık bizim soğuk algınlığı sandığımız seyler cvidin farklı varyantları,burada amaç bu virüs ciğerlere inip zatüreye veya daha farklı hastalıklara çevirmesin daha hafif atlatılsın dedi.

Diğer aklında süphe olan arkadaşlarım için de bu bilgileri paylaşmış olayım kafası karışık olan varsa benim gibi.
Ben yaptıracağım canım eczanelerde vardı en son kalmadıysa da gelince yaptırırım dert değil 😂
Kızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca 😔
Canım baş ağrısı bende de çok oluyordu karın sertleşmesi de bu aralar daha sık oluyor bu da normalmiş doktora sormuştum. Sertleşme ile birlikte ağrı oluyorsa ve uzun sürüyorsa o zaman haberim olsun demişti

Ya biliyorum aslında, şimdi yumuşadı da bir de park halinde ki arabama vurmuşlar sanırım o da canımı sıktı, stres mi yaptım ne oldu herhalde etkilendim, eve vardım karnım sertleşmişti, moralim bozuldu ondan da olmuş olabilir 🥲
Canım gecmis olsun onemli birsey olmamasina sevindim. Sana be isine birsey olmasin🙏

Malum aralık ayında doğum olacak ve hava soğuk olacak. Bebişleri hastaneden nasıl çıkarıcaz üşütmemeleri için. Pusette emniyet kemeri olduğu için bacak arasından geçiyor sanırım kundak olmaz gibi. Astronot tulum falan mı giydirmek lazım ne yapmak lazım acaba
Ben astronot tulumu aldım canım onu giydirecem

Benimde çocuğum kaburgamın orada muhtemelen resmen kaburgam ağrıyor 😂 azcık yer değiştirse anasını mutlu edecek ama canı sağolsun 😅
Bende kaburgam ağrıyor sanmıştım canım o ağrı bana safra kesemdeki taştan oluyormuş ama şöyle bişey var hamilelikten önce ağrı yoktu ya bende bebiş baskı yapinca ağrı yapıyordur diye düşündüm gene doğumdan sonra taş olacak ama o bölgeye baskı olmadığından ağrım olmicak belkide istersen doktoruna kontrolünde söyle hangi tarafin

Back
X