- 23 Ekim 2024
- 5.951
- 9.707
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #41.061
Pandoranın kutusuHarikaaa hepsii iyi düşünmüş yazevkliymişte arkadaşın
Benim de kız kardeşim habire bişeyler alıyomuş ver diyorum yok toplu getiricem diyo bakalım ne çıkacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pandoranın kutusuHarikaaa hepsii iyi düşünmüş yazevkliymişte arkadaşın
Benim de kız kardeşim habire bişeyler alıyomuş ver diyorum yok toplu getiricem diyo bakalım ne çıkacak
![]()
Ay ama sende çok güzel şeyler hazırlamışsınGeçen sene bu arkadaşım doğum yaptı ben de ona böyle bir şey hazırlamıştım sepet alıp çıta ile sardım sonra askılara birkaç kıyafet astım, altta da kitap, hastane hediyeliği yaptırdım tohum topları, kişisel malzemeler falan![]()
Senin hazırladığın da harikaymış canımGeçen sene bu arkadaşım doğum yaptı ben de ona böyle bir şey hazırlamıştım sepet alıp çıta ile sardım sonra askılara birkaç kıyafet astım, altta da kitap, hastane hediyeliği yaptırdım tohum topları, kişisel malzemeler falan![]()
Senin hazırladığın da harikaymış canımBen hediye almayı hele ki çocuklara hediye almayı çok severim, süprizler hazırlamayı
minnoşlar ya yerimm
İnce düşüncenin köpeğiyizAy ama sende çok güzel şeyler hazırlamışsın![]()
Allah herkese böyle arkadaş nasip etsinKuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım
Gereksiz kalabalığa gerek yokİnce düşüncenin köpeğiyiz
Ben sosyal çevremde fazla ince düşünürüm o yüzden arkadaşlarım da sağ olsun hiç altta kalmazgönlüme göre arkadaş seçerim
![]()
Canımm amin inşallahg Allah herkese böyle arkadaş nasip etsin![]()
Ondan şüphe yok bence baya özenerek seçmişsin cnmCanımm amin inşallah![]()
Ben hep derim ki yakın arkadaşlarımı özene bezene seçiyorum herkes bana güler ama gerçekten öyle![]()
Bende senin arkadaşın değilmiyim, aynı performansı bekliyorumAz ve öz![]()
Sadece çizdiğimiz sınırlarımız değil bu özelliğimiz de çok benziyomuşşİnce düşüncenin köpeğiyiz
Ben sosyal çevremde fazla ince düşünürüm o yüzden arkadaşlarım da sağ olsun hiç altta kalmazgönlüme göre arkadaş seçerim
![]()
Adres yolla kız zaten adını soyadını kızlık soyadını bile biliyorum artıkBende senin arkadaşın değilmiyim, aynı performansı bekliyorum![]()
Biliyor musun sen mesaj attığında çoğu zaman kendimi görüyorum, yani cümlelerine kelime seçerken bile sevdiğim kelimeleri kullanıyorsun haha çok komik ama mesela sınır kelimesini çok severimSadece çizdiğimiz sınırlarımız değil bu özelliğimiz de çok benziyomuşşince düşünmek, fiile dökmek beni de çok mutlu ediyoo çok iyo geliyo bana
![]()
Karşılıklı düşüncelerimiz, hislerimizBiliyor musun sen mesaj attığında çoğu zaman kendimi görüyorum, yani cümlelerine kelime seçerken bile sevdiğim kelimeleri kullanıyorsun haha çok komik ama mesela sınır kelimesini çok severimgeçen bir arkadaşımla sohbet ederken dedim ki bana bir şey katan, benim de ona bir şey kattığımı düşündüğüm insanları çok seviyorum. Eminim aynı şehirde yaşasak çok iyi anlaşırdık
![]()
Biliyor musun sen mesaj attığında çoğu zaman kendimi görüyorum, yani cümlelerine kelime seçerken bile sevdiğim kelimeleri kullanıyorsun haha çok komik ama mesela sınır kelimesini çok severimgeçen bir arkadaşımla sohbet ederken dedim ki bana bir şey katan, benim de ona bir şey kattığımı düşündüğüm insanları çok seviyorum. Eminim aynı şehirde yaşasak çok iyi anlaşırdık
![]()
Karşılıklı düşüncelerimiz, hislerimizSonuçta bi nevi, nerden baksan senin için yazdım bu gruba
Geçen tasarım konusunda biri sormuştu ben yapıyorum demiştin ya ona da çok şaşırdım
Ben de çok hoşlanırım öyle şeylerden. Şimdilerde hastane de küvöze hello world kartları koyuyolar ya satılanları beğenmedim onlardan tasarlıyorum
bi de kırtasiyem var oradan her türlü baskıyı yaptıyorum Eki Görüntüle 3654760 Eki Görüntüle 3654761
Yeter yahhuu olan var olmayan varHiç gülesimmm yoktuuu @sepidee sesli güldümmm![]()
Kahkaha atarak okudum desemKarşılıklı düşüncelerimiz, hislerimizSonuçta bi nevi, nerden baksan senin için yazdım bu gruba
Geçen tasarım konusunda biri sormuştu ben yapıyorum demiştin ya ona da çok şaşırdım
Ben de çok hoşlanırım öyle şeylerden. Şimdilerde hastane de küvöze hello world kartları koyuyolar ya satılanları beğenmedim onlardan tasarlıyorum
bi de kırtasiyem var oradan her türlü baskıyı yaptıyorum Eki Görüntüle 3654760 Eki Görüntüle 3654761
Nankör senden adres istedikYeter yahhuu olan var olmayan var![]()