• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Vallahi ne geveze bir grubuz yaa 😅
Sabah bakmistim en son bi ara uyku sersemi bi girdim 6 7 sayfa olmus bile. Hafta sonu 1 gun bakamadim 15 sayfayi gecmisti.
Ben diyorum okulun geveze yaramaz sınıfıyız yaa. Koca forumda birsuru anne grubu var bizim grubun skoruna bak🤦🏻‍♀️😅
Hay maşallah dostlar hızınıza yetisilmiyor 😄
Herkes iyi miii bir sıkıntı yok dimi.
Bazi kıskançlıklar yaşanmış, bazı ifsalanmalar yaşanmış yine 😄 baska da gözüme carpan onemli detaylar olmadı.
Kaos girl senden umutluydum ama bugun yine vukuat yok. Kendini biliyorsun etiket atmiyciiim 🙃

Ayyy bayıldım bayıldım 😻 ben genelde yapan taraf olurum bana yapılmaz sjsjsj kendi öz yeğenlerime neler neler yaptım abim bi hayırlı olsuna bile aramadı 🤣 karısının korkusu yüzünden konuşmuyoruz arayamıyo 😅
Ahhsha😅😅
Güldüm çünkü bende yegenlerime bir çıkarıp üstümdeki donu vermemisimdir. Ama biliyorum ki benim cocugum doğduğunda bunlarin hicbiri olmayacak🙈😅
Amaan bosver kendimiz daha zevkliyiz daha guzellerini alırız 🥰

Ahhsha😅😅
Güldüm çünkü bende yegenlerime bir çıkarıp üstümdeki donu vermemisimdir. Ama biliyorum ki benim cocugum doğduğunda bunlarin hicbiri olmayacak🙈😅
Amaan bosver kendimiz daha zevkliyiz daha guzellerini alırız 🥰
Yaşayan bilir 🤣 benimde zaten beklentim yok dediğin gibi almasa daha iyi 😬

O açıdan hiç düşünmedim, aslında kendim hazırlamak isterim ama keşke olsa, kendim evlenirken her şeyimi hazırlamıştım, tasarlamayı çok severim, belki zaman olursa kendim de tasarlayabilirim canım 🥹🥰
Yani 10 tane yeterli ise yapmayı da seviyorsan yaparsın aslında canım maşallah herkesin sabrı yeteneği var grupta ben hariç 🤣🤣

Ya bu doğum haftası sizce sütün gelişini etkiler mi ? Yine kaygı denizinde boğuldum ben :/
Mesela oğlum 41.hafta içinde doğdu (sezeryan) ilk emdiği saniye harika sütüm gelmişti maşallah ama acaba geç doğduğu için mi öyle oldu diyorum ? 37 38 de sezeyanla doğum yapan arkaşlarımn hep 2 3 gün sonra geldi sütü.
Kızımda şimdi 2.sezeryan olacağı için risk olmasın diye 38 lerde alırlar e birde başta sat ı geri çekmişti 37.hafta olacak :(
41 nere 37 nere bu durum sütü ne kadr etkiler acaba ya :/

Ya bu doğum haftası sizce sütün gelişini etkiler mi ? Yine kaygı denizinde boğuldum ben :/
Mesela oğlum 41.hafta içinde doğdu (sezeryan) ilk emdiği saniye harika sütüm gelmişti maşallah ama acaba geç doğduğu için mi öyle oldu diyorum ? 37 38 de sezeyanla doğum yapan arkaşlarımn hep 2 3 gün sonra geldi sütü.
Kızımda şimdi 2.sezeryan olacağı için risk olmasın diye 38 lerde alırlar e birde başta sat ı geri çekmişti 37.hafta olacak :(
41 nere 37 nere bu durum sütü ne kadr etkiler acaba ya :/
Cherrym gelsin de varsin 2-3 gun sonra gelsin ya 🥹

Back
X