- 9 Ağustos 2025
- 867
- 930
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #41.301
Merhaba trendyoldan satın aldım linkini attım isterseniz inceleyinMerhaba bu yatağı nereden aldınız sağlamlığı nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba trendyoldan satın aldım linkini attım isterseniz inceleyinMerhaba bu yatağı nereden aldınız sağlamlığı nasıl
Çok pardon anne yanı olanı sordunuz sandımMerhaba bu yatağı nereden aldınız sağlamlığı nasıl
Canımm derya deniz bu ya
Alırsınız canım daha vakit var kendinizi sıkıntıya sokmayın bir ayda hepsi alinamayabilir tabiki gayet dogalCanımmm çok teşekkür ederim şifonyeri alamadık canım çok sıkıştık bu ay bakalım önümüzdeki ay bakıcaz inşallah yavaş yavaş oluyor sağlık olsun yeter kisen ne durumdasın kuzum görüşmeyeli en son alışverişe başlıycaktın yaptın mı bişeyler aldın mı
![]()
Çok teşekkür ederimÇok pardon anne yanı olanı sordunuz sandım
O yatağı Albebekten satın aldım.Silivride mağazası.biz ordan aldık eşim kurulumunu yaptı. Ama instagramdan da iletişime geçebilirsiniz. Sağlamlığı çok çok iyi malzemesi mdf lake kaplama ,benzer modellere göre daha uygun fiyata aldım. Tavsiye ederim![]()
Kanka bunu dendik 12:00 olmadı, ertesi gün olduçakallar
Benim doktorum sadece organik boya demişti ama ben ombre haricinde boyatmadığım için hiç girişmedimKızlar hamilelikte saçını boyatan oldu mu normalde kapalıyım kimse görmüyor zaten de doğuma yakın boyatsam mı diye düşündüm
Canım açıkçası dayısı aldı bize o da araştırmamıştır ben de çok zararı olacağını düşünmüyorum uzun süre yatırmam yenidoğan sürecinde diye düşünüyorumNot aldım canım. Omurga sağlığı açısından olumsuz bir yorum yok dimi kuzum
Teşekkür ederim canım
Tamam canım favorilerimde o da
Seçerken bakalim hangisine karar vercez.
Sağol kuzum bilgilendirme içinBenim doktorum sadece organik boya demişti ama ben ombre haricinde boyatmadığım için hiç girişmedim
Canım açıkçası dayısı aldı bize o da araştırmamıştır ben de çok zararı olacağını düşünmüyorum uzun süre yatırmam yenidoğan sürecinde diye düşünüyorum
Kızlar grip aşımı oldum haydi bakalım şifa olsun
Gitmisken kan idrar falanda verdim malum sürekli çıkamıyorum.
Amin kuzucum çok teşekkür ederimŞifa olsun canım inşallahİyi yapmışsın, ben de aşı olmaya gittiğimde idrar vereceğim
Amin kuzucum çok teşekkür ederim
Keske kendimiz evde idrar tahlili fln yapabilsek yaböyle insanın gözünde cok büyüyor gitmesi gelmesi kan vermesi
![]()
Günaydınnn güzel annişlerrrKızlaar günayydınnnn harika bir gün olsun hepimiz içinn![]()
Ay beeenGunluk rutin ctg me geldimSuya doğum da oluyor sanırım burada. Düşünen var mı
![]()
Canım hem yaşadıkların hem üstüne bunlar gelince ve hormonlar da tavan yapınca tüm bunlar çok normal. İnsanlar öğrenecekler üzerlerine vazife olmayan olmayan şeylere karışmamayı sormamayı. Sen canını sıkma seni geren üzen şeylere cevabını ver çünkü gebelikte ve lohusalıkta yaşadıklarımız ve duyduklarımızı hayatımız boyunca unutmuyormuşuz. Ben hep derim ben üzüleceğime onlar üzülsünYa evet, ben de asm hiç sevmiyorum ama aslında çok da yakın, iş yerinden izin istemek istemiyorum, ya bu konuyu soracaktım burada aslında benim mi davranışlarım çok ketum, çok rahatsız oluyorum sorulan sorulardanistiyorum ki kimse bana bir şey sormasın, iyi değilim galiba, aslında insanlar belki iyi niyetinden soruyor ama iyi niyetli olmayanlar da duyduğu için bu beni çok ama çok geriyor tansiyonum yükseliyor bu sefer, ya bir sürü olumsuz şey yaşamışım, sormayın ya soru sormayın açıkça da söyledim;
Geçenler de diyor ki arkadaş, sen detaylıya girdin mi, girdim aaaaa inanamıyorum hiç demedin, bir sorun, problem mi var yoksa bebeğinde, öyle sinirlendim ki, kafamdan aşağıya bir lav tabakası döküldü sankibir daha hatırlatın anons ettireyim sonuçlarıma, projeksiyona yansıtırız dedim ben de
Sonra da üzüldüm be mi hırçınlaşıyorum diyorum acaba
Canım hem yaşadıkların hem üstüne bunlar gelince ve hormonlar da tavan yapınca tüm bunlar çok normal. İnsanlar öğrenecekler üzerlerine vazife olmayan olmayan şeylere karışmamayı sormamayı. Sen canını sıkma seni geren üzen şeylere cevabını ver çünkü gebelikte ve lohusalıkta yaşadıklarımız ve duyduklarımızı hayatımız boyunca unutmuyormuşuz. Ben hep derim ben üzüleceğime onlar üzülsün![]()