• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Merhaba bu yatağı nereden aldınız sağlamlığı nasıl
Çok pardon anne yanı olanı sordunuz sandım😊
O yatağı Albebekten satın aldım.Silivride mağazası.biz ordan aldık eşim kurulumunu yaptı. Ama instagramdan da iletişime geçebilirsiniz. Sağlamlığı çok çok iyi malzemesi mdf lake kaplama ,benzer modellere göre daha uygun fiyata aldım. Tavsiye ederim 💞

Canımmm çok teşekkür ederim şifonyeri alamadık canım çok sıkıştık bu ay bakalım önümüzdeki ay bakıcaz inşallah yavaş yavaş oluyor sağlık olsun yeter ki 💞sen ne durumdasın kuzum görüşmeyeli en son alışverişe başlıycaktın yaptın mı bişeyler aldın mı 🥹
Alırsınız canım daha vakit var kendinizi sıkıntıya sokmayın bir ayda hepsi alinamayabilir tabiki gayet dogal 😊
Bebisler sağlıkla gelsinler dee...
Bende büyük dolap alırsam sifonyer almasam diye geciriyorum aklımdan ama bakalim tabi duruma göre degisir.
Kuzum bende iste aldım birseyler yenidogan dönemi icin ilk basta giyeceği elbiselerini falan 😊 hepsi kargoda.
Hastane çıkışı almadım bi onu da isimli yaptirabilirim belki ismine karar verdikten sonra alalim diyorum.
Bebek arabasina falan bi bakma sansim olursa ona karar vermemiz lazim.
Eksik baya var tabi hala ama 🥲 çok heyecanlı birsey bu alışverişler ve aşırı keyifliiiii🙏bin şükür...

Çok pardon anne yanı olanı sordunuz sandım😊
O yatağı Albebekten satın aldım.Silivride mağazası.biz ordan aldık eşim kurulumunu yaptı. Ama instagramdan da iletişime geçebilirsiniz. Sağlamlığı çok çok iyi malzemesi mdf lake kaplama ,benzer modellere göre daha uygun fiyata aldım. Tavsiye ederim 💞
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 silivri yakın inceleme fırsatım olur 💕

Kızlar hamilelikte saçını boyatan oldu mu normalde kapalıyım kimse görmüyor zaten de doğuma yakın boyatsam mı diye düşündüm
Benim doktorum sadece organik boya demişti ama ben ombre haricinde boyatmadığım için hiç girişmedim
Not aldım canım. Omurga sağlığı açısından olumsuz bir yorum yok dimi kuzum

Teşekkür ederim canım 💗

Tamam canım favorilerimde o da 😊

Seçerken bakalim hangisine karar vercez.
Canım açıkçası dayısı aldı bize o da araştırmamıştır ben de çok zararı olacağını düşünmüyorum uzun süre yatırmam yenidoğan sürecinde diye düşünüyorum

Gunluk rutin ctg me geldim🤗Suya doğum da oluyor sanırım burada. Düşünen var mı😍😀

Eklentiler

• IMG20251008084813.webp
    IMG20251008084813.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 32
Benim doktorum sadece organik boya demişti ama ben ombre haricinde boyatmadığım için hiç girişmedim

Canım açıkçası dayısı aldı bize o da araştırmamıştır ben de çok zararı olacağını düşünmüyorum uzun süre yatırmam yenidoğan sürecinde diye düşünüyorum
Sağol kuzum bilgilendirme için 😍

se25lin se25lin canım, çok geçmiş olsun, tansiyon önemli evet, ben gebelikte hipertansiyonu olan biriyim, sana tavsiye edebileceğim en önemli şey; stresten uzak dur, tansiyonda çok etkili, korkma orada seni sinirlendirdiler o yüzden de öyle oldu, banada öyle oluyordu sinir tepeme çıkıyordu hastanede tedavi gördüğüm süreçte, normalde tansiyon yok sağlık ekibi beni çileden çıkarıyordu, kendine dikkat etmeye çalış ve muhakkak doktorunla görüş 🙏

Beyazyasemin Beyazyasemin canım dün yazamadım, bebişkolar iyi maşallah, hepimizin bu yolculukta iniş çıkışları oluyor, güzelliği de orada, yol yoracak ki sonrası şükür sebebi olsun, modumuz anlık değişebiliyor, aniden ağlayacak sebep buluyorum ben de kendime, hiç üzülme, maşallah bak 2 tane evladın olacak, yolun senin bizden iki kat daha zor🥹 çok normal böyle şeyler yaşamak, yalnız değilsin 🫂

Amin kuzucum çok teşekkür ederim 🙏
Keske kendimiz evde idrar tahlili fln yapabilsek ya 😅 böyle insanın gözünde cok büyüyor gitmesi gelmesi kan vermesi🤭

Ya evet, ben de asm hiç sevmiyorum ama aslında çok da yakın, iş yerinden izin istemek istemiyorum, ya bu konuyu soracaktım burada aslında benim mi davranışlarım çok ketum, çok rahatsız oluyorum sorulan sorulardan 😒 istiyorum ki kimse bana bir şey sormasın, iyi değilim galiba, aslında insanlar belki iyi niyetinden soruyor ama iyi niyetli olmayanlar da duyduğu için bu beni çok ama çok geriyor tansiyonum yükseliyor bu sefer, ya bir sürü olumsuz şey yaşamışım, sormayın ya soru sormayın açıkça da söyledim;

Geçenler de diyor ki arkadaş, sen detaylıya girdin mi, girdim aaaaa inanamıyorum hiç demedin, bir sorun, problem mi var yoksa bebeğinde, öyle sinirlendim ki, kafamdan aşağıya bir lav tabakası döküldü sanki 🤬 bir daha hatırlatın anons ettireyim sonuçlarıma, projeksiyona yansıtırız dedim ben de 😰 Sonra da üzüldüm be mi hırçınlaşıyorum diyorum acaba

Ya evet, ben de asm hiç sevmiyorum ama aslında çok da yakın, iş yerinden izin istemek istemiyorum, ya bu konuyu soracaktım burada aslında benim mi davranışlarım çok ketum, çok rahatsız oluyorum sorulan sorulardan 😒 istiyorum ki kimse bana bir şey sormasın, iyi değilim galiba, aslında insanlar belki iyi niyetinden soruyor ama iyi niyetli olmayanlar da duyduğu için bu beni çok ama çok geriyor tansiyonum yükseliyor bu sefer, ya bir sürü olumsuz şey yaşamışım, sormayın ya soru sormayın açıkça da söyledim;

Geçenler de diyor ki arkadaş, sen detaylıya girdin mi, girdim aaaaa inanamıyorum hiç demedin, bir sorun, problem mi var yoksa bebeğinde, öyle sinirlendim ki, kafamdan aşağıya bir lav tabakası döküldü sanki 🤬 bir daha hatırlatın anons ettireyim sonuçlarıma, projeksiyona yansıtırız dedim ben de 😰 Sonra da üzüldüm be mi hırçınlaşıyorum diyorum acaba
Canım hem yaşadıkların hem üstüne bunlar gelince ve hormonlar da tavan yapınca tüm bunlar çok normal. İnsanlar öğrenecekler üzerlerine vazife olmayan olmayan şeylere karışmamayı sormamayı. Sen canını sıkma seni geren üzen şeylere cevabını ver çünkü gebelikte ve lohusalıkta yaşadıklarımız ve duyduklarımızı hayatımız boyunca unutmuyormuşuz. Ben hep derim ben üzüleceğime onlar üzülsün 🌸

Canım hem yaşadıkların hem üstüne bunlar gelince ve hormonlar da tavan yapınca tüm bunlar çok normal. İnsanlar öğrenecekler üzerlerine vazife olmayan olmayan şeylere karışmamayı sormamayı. Sen canını sıkma seni geren üzen şeylere cevabını ver çünkü gebelikte ve lohusalıkta yaşadıklarımız ve duyduklarımızı hayatımız boyunca unutmuyormuşuz. Ben hep derim ben üzüleceğime onlar üzülsün 🌸

Ya evet, hayır söylemek istemiyorum sormayın, sırf bu yüzden hiç izin istemiyorum, hastaneye giderken hep mesai saatleri dışını ya da hafta sonunu tercih ediyorum, kimse bilmesin diye 🥺 soru sorulmasından tiksiniyorum çünkü, “sorma” hoşlanmıyorum ve açıkçada söyledim, bu kez hamileliğim ve sürecim hakkında soru istemiyorum, sadece hüsn-ü dualarınıza ihtiyacım var, bu benim için kâfî demiştim, böyle olunca da üzülüyorum işte 😕

Back
X