• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Tabi tabi idrarda protein negatif olması çok iyi bişey. Şükür canım. Alt diye geçer bazen uzun Alanin Aminotransferaz diye geçer
Ay sagol kuzum ya. Gercekten tansiyon kokusunu kafamda büyüttüm ben. Cogunlukla o yüzden gidip kan verdim hatta. Tamam canım bakacagim bir daha ama alt yok sonuclarda

Sevindik canım teşekkür ederim.bi de artık 31.hafta bitecek, dikişe gerek olmuyor saniyorum boyle ilerleyen zamanlarda

Evet önlem amaçlı dediler.yarin takılır ve hallolur ins. Ondan sonra nelere dikkat etmem gerekecek onu da takılınca sorarım artik..4-5 hafta da öyle geçerse..yeter
Hadi inşallah canım 🙏 bol bol yatacaksin canım. Dikkat edecegin sey bu. Ayakta kalma. Haftan ileri şükür. O yüzden bebiste baskıyı artirir bolca dinlen yat.
Tabiki öyle 4 5 hafta daha dursun zaten hic sorun olmaz 🙏

Ayy kıyamam yaa😐😐
Yok kalın dediysem öyle cok kalın degilde 1 tog bana az ince geliyor sadece.
Tabiki bunaltacak kadar sicaga sokmak istemem yavrum ferah yatsin.
Bide nasil alisirsa öyle gider. Serinde de dolastirmak istiyorum kar da da. Her havayi tatsin evde de aşırı bunaltacak kadar kalın giydirmem yalnizca uyurken birazcik daha üşümesin diye düşünürüm. Sabaha kadar uyuyamam yoksa ben azcik bu konuda takarim kafama🤦🏻‍♀️😁
Benim de uyuduğu zamanlar ne yapacağım kafama takılıyor üstünü de örtemem bu sefer ben uyuyamam korkudan🥲 sen ne yapmayı düşünüyorsun kuzum

Sevindik canım teşekkür ederim.bi de artık 31.hafta bitecek, dikişe gerek olmuyor saniyorum boyle ilerleyen zamanlarda

Evet önlem amaçlı dediler.yarin takılır ve hallolur ins. Ondan sonra nelere dikkat etmem gerekecek onu da takılınca sorarım artik..4-5 hafta da öyle geçerse..yeter
Tabi büyük haftalarda dikiş olmuyo. Ama 14. Haftada tedbir amaçlı, 20. Haftada acil olarakta dikiş yerine pessar takılmasına şahit oldum yani canım. Doktor tercihi. Hatta ve hatta 14. Hafta dikiş atılıp 27. Haftada az gevşeklik görünce üzerine pessar takıldığını da gördüm

Benim de uyuduğu zamanlar ne yapacağım kafama takılıyor üstünü de örtemem bu sefer ben uyuyamam korkudan🥲 sen ne yapmayı düşünüyorsun kuzum
Ay bende öyleyim yaaa.. uyuduğunda üşümesin diye düşünüyorum, tulumlardan alacağım tamam ama ya ince olursa..
Üstüne hic degilse penye battaniyelerden örtsem bu defa da dedigin gibi ben uyuyamam başında beklerim.
Kafam benimde cok karışık.
Azicik daha tog degeri yüksek tulumlardan alcam galiba ya. En mantıklı çözüm bu gibi geliyor.
Zaten uzunca bir süre gece o uyuyorlen uyuyamam gibi geliyor başında beklerim heralde.
Normalde uykum cok hafif hemen uyanırım zaten ama dogum sonrasi yorgunlukla uyanamazsam diye panikteyim daha simdiden.
Ne kadar cok detay düşünüyoruz ya

Ya iyi canım ya sevindim gerçekten. Kafama cok takiyordum sabahtan beri enabiza bin kere girdim..
Sagol canım

Ay bende öyleyim yaaa.. uyuduğunda üşümesin diye düşünüyorum, tulumlardan alacağım tamam ama ya ince olursa..
Üstüne hic degilse penye battaniyelerden örtsem bu defa da dedigin gibi ben uyuyamam başında beklerim.
Azicik daha tog degeri yüksek tulumlardan alcam galiba ya. En mantıklı çözüm bu gibi geliyor.
Zaten uzunca bir süre gece o uyuyorlen uyuyamam gibi geliyor başında beklerim heralde.
Normalde uykum cok hafif hemen uyanırım zaten ama dogum sonrasi yorgunlukla uyanamazsam diye panikteyim daha simdiden.
Ben yeğenlerimin bile başında nefeslerini kontrol ederek sabahlıyordum 🙈🙈 şimdi nasıl olurum kimbilirr

Yüksek tog değerli yenidoğan için tulum bulamadım ben kuzum. Sen bulursan bana da atar mısın ? Diğer kızlar siz ne yapacaksınız

Canım doğum sonrası annen falan yanında kalacak birileri yok mu ? Ben hiç olmazsa 1 hafta kadar annemi yada kv yi istiyorum hangisi kalırsa ilk zamanlar böyle düşünmüyordum ama zaman yaklaştıkça tecrübesiz olduğum için bi destek olsun istiyorum bakalım ne olcak. Bide o tog değeri yüksek tulumlar hiç içime sinmiyor nedense. Evlerimiz zaten sıcak oluyor kuzum eskidendi o soğuklar. Bence ince bi uyku tulumu yeterli diye düşünüyorum

Yüksek tog değerli yenidoğan için tulum bulamadım ben kuzum. Sen bulursan bana da atar mısın ? Diğer kızlar siz ne yapacaksınız
Tamam canim bakmaya baslamadim henüz sadece kafamda bir soru isareti olarak duran bir konu oldugu icin bir günümü ayırırım dusunmeye diye düşünüyorum acikcasi😂

Canım doğum sonrası annen falan yanında kalacak birileri yok mu ? Ben hiç olmazsa 1 hafta kadar annemi yada kv yi istiyorum hangisi kalırsa ilk zamanlar böyle düşünmüyordum ama zaman yaklaştıkça tecrübesiz olduğum için bi destek olsun istiyorum bakalım ne olcak. Bide o tog değeri yüksek tulumlar hiç içime sinmiyor nedense. Evlerimiz zaten sıcak oluyor kuzum eskidendi o soğuklar. Bence ince bi uyku tulumu yeterli diye düşünüyorum
Sondan baslayayim, ben hep gece uyurken üşüdüğümde hasta oluyorum galiba ondan bebegimi de geceleri koruma derdine düşüyorum soguktan.
Iste henüz arastirip karar vermedik bu konuda bu haftasonu biraz kafami yorayim bakalim. Kundak gibi olanlar daha hosuma gidiyor. Bakalim bir yol bulacağım.
Yanimda kalacak var canım annem kalır. Baslarda ilk zamanlar durur zaten. Ama ben kontrol bende olsuncu biri oldugumdan🤦🏻‍♀️ tabiki bende uyurum dinlenirim ama kendimi de tanıyorum kolay kolay geceleri uyuyamam gibi geliyor hem yavrumu takip etmekten hemde hemen uykuya dalamiyorum ben. O yüzden anca gündüz uyurum gibi bebisi anneme verip.
Ayrica cok haklısın evimizde kışın tisortle oturuyoruz ama iste annelik🥲

babylovee babylovee canım ben de yüksek tog değerli uyku tulumu düşünmüyorum. Evde derece var mı sizin? İdeal sıcaklık için 23-24 derece diyor doktorlar. Bizim bu ayın başından beri sabah akşam yakıyorlar kaloriferleri ve özellikle bakıyorum ev hep 23küsur derece. Hatta gece yaktıklarında 24 dereceyi de geçiyor. Yüksek sıcaklık bebekler için iyi değilmiş. Solunumlarını etkiliyormuş ve asıl sıcakta daha çok hasta oluyorlarmış. difembahyaa difembahyaa gibi bana da çok sıcak geliyor. 2 gecedir atletle yatıyorum valla. Dün avm ye gittik hava nemlendirici almaya girmemizle çıkmamız bir oldu. Çok sıcak, çok havasız geldi bana ve midemi bulandırdı resmen. Sen de derece ile takip et kuzum en güzeli o bence

1 tog alırım, 23-24 derece evlerde 0.5 veya 1 öneriliyor, dr’lar aşırı sıcağın ölüm riskine kadar gideceğini söylüyorlar, bebekler soğuktan değil sıcaktan hasta oluyorlarmış, 1 tog ve içine uygun ne zıbın giydirilmesi gerekiyorsa canım 😌

Sondan baslayayim, ben hep gece uyurken üşüdüğümde hasta oluyorum galiba ondan bebegimi de geceleri koruma derdine düşüyorum soguktan.
Iste henüz arastirip karar vermedik bu konuda bu haftasonu biraz kafami yorayim bakalim. Kundak gibi olanlar daha hosuma gidiyor. Bakalim bir yol bulacağım.
Yanimda kalacak var canım annem kalır. Baslarda ilk zamanlar durur zaten. Ama ben kontrol bende olsuncu biri oldugumdan🤦🏻‍♀️ tabiki bende uyurum dinlenirim ama kendimi de tanıyorum kolay kolay geceleri uyuyamam gibi geliyor hem yavrumu takip etmekten hemde hemen uykuya dalamiyorum ben. O yüzden anca gündüz uyurum gibi bebisi anneme verip.
Ayrica cok haklısın evimizde kışın tisortle oturuyoruz ama iste annelik🥲
Kuzu bende öyleyim bana uyu diyecekler benim aklım bebeğimde kalır ve uyuyamam 😅 bakım konusunda akıl veren olur diye dedim. Bide 2 saatte bir emzirme oluyormuş. Ben sanırım hiç uyumıycam 😂

1 tog alırım, 23-24 derece evlerde 0.5 veya 1 öneriliyor, dr’lar aşırı sıcağın ölüm riskine kadar gideceğini söylüyorlar, bebekler soğuktan değil sıcaktan hasta oluyorlarmış, 1 tog ve içine uygun ne zıbın giydirilmesi gerekiyorsa canım 😌
Kesinlikle canım bende bu yüzden çok kalın tulumları uygun bulmuyorum

Kuzu bende öyleyim bana uyu diyecekler benim aklım bebeğimde kalır ve uyuyamam 😅 bakım konusunda akıl veren olur diye dedim. Bide 2 saatte bir emzirme oluyormuş. Ben sanırım hiç uyumıycam 😂
Saatte bir emziririz 😆🤣 geçen dr diyor ya gak yapsada guk yapsada emzirin 😆😆

Back
X