• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Oyuncak bebek koyup deniyim mi ahahaha ama cidden arkadaşım hiç böyle bir sorun yaşamadı yoksa bana asla alma derdi
Kanka sen araştırmışsındır ben bulamadım nerenin markası huggy
Oyuncak bebeğin üstüne ağırlıkta koy denerken 🤣🤣
Şaka bir yana, yakının kullandıysa denenmiş onaylanmış 😎

Ayy arkadaşına üzüldüm 🙁 ne yiyip ne icti acaba bu durumda kalıp..
Allahım tüm hamislerin yardımcısı olsun bu şeker belasını da tansiyon belasını da herkesten uzak tutsun🙏
Zaten hep açız 😂
İnsülini abartmış kuzum napsın aç duramaz ki. Valla doğumdan sonra eşimizden ne isteriz diyorduk ya. Ben 2 kilo baklava istedim geçen 🤣🤣

Yemin ederim artık maaşı gözüm görmüyor 32'de ayrılmak isterdim haftaya cuma oluyor ama şu doğum sonrası izin işi elimi kolumu bağlıyor ☹️

Ben 32 gelince karar vereceğim canım, o an ki ruh halime bağlı, aniden ayrılabilirim 🥲 bir de doğum sonrası belki yarı zamanlı çalışma mevzusu var ya o şekilde dönüş yapabilirim onu da o zaman karar vereceğim, hele bir bebişkom doğsun 🥰

annabelica annabelica babylovee babylovee benim şeker olmasada ben korkuyorum kızlar ya yiyemiyorum, geçen canınız çekmesin inşallah kabak tatlısı yaptım, ya şekeri unutmuş vücudum, yedikçe yedim, kendimi tencereye salacaktım o şekil yani, kendime hakim olamıyorum şeker konusunda uzak tutmaya çalışıyorum, mesela sürülebilir çikolata hastasıyım aldı eşim, kaşıkladım diye bir daha almıyor 🥺 3 günde yemişsin dedi sitem etti 😒 gerçekten ama olmayınca da aramıyorum ama gözüm görmesin hele hemen saldırıyorum

Kanka sen araştırmışsındır ben bulamadım nerenin markası huggy
Oyuncak bebeğin üstüne ağırlıkta koy denerken 🤣🤣
Şaka bir yana, yakının kullandıysa denenmiş onaylanmış 😎
Kuzum inan nerenin bilmiyorum ama benim için en önemli şey yakınımda bir kullanıcı yorumuydu o da yakın arkadaşım olunca direkt aldım

Ben 32 gelince karar vereceğim canım, o an ki ruh halime bağlı, aniden ayrılabilirim 🥲 bir de doğum sonrası belki yarı zamanlı çalışma mevzusu var ya o şekilde dönüş yapabilirim onu da o zaman karar vereceğim, hele bir bebişkom doğsun 🥰
Ya bize vurmuyor o ben sınıfçıyım ya zaten 30 saat dersim var öyle olunca izin işi sıkıntı yoksa inan ben de haftaya ayrılırdım ☹️

annabelica annabelica babylovee babylovee benim şeker olmasada ben korkuyorum kızlar ya yiyemiyorum, geçen canınız çekmesin inşallah kabak tatlısı yaptım, ya şekeri unutmuş vücudum, yedikçe yedim, kendimi tencereye salacaktım o şekil yani, kendime hakim olamıyorum şeker konusunda uzak tutmaya çalışıyorum, mesela sürülebilir çikolata hastasıyım aldı eşim, kaşıkladım diye bir daha almıyor 🥺 3 günde yemişsin dedi sitem etti 😒 gerçekten ama olmayınca da aramıyorum ama gözüm görmesin hele hemen saldırıyorum
Ya bide sanki belli bir haftalardan sonra vücut şekere ihtiyaç duyuyor gibime geliyor, ben asla tatlı bir şeyler arayan birisi değildim ama canım çekiyor sürekli 😟

Ya bize vurmuyor o ben sınıfçıyım ya zaten 30 saat dersim var öyle olunca izin işi sıkıntı yoksa inan ben de haftaya ayrılırdım ☹️

Evet doğru canım sen öğretmensin, ben bilmiyorum sizin prosedürü, peki 37’ ye kadar mı devam edeceksin nasıl olacak

Ya bide sanki belli bir haftalardan sonra vücut şekere ihtiyaç duyuyor gibime geliyor, ben asla tatlı bir şeyler arayan birisi değildim ama canım çekiyor sürekli 😟

Evet gerçekten tam olarak bu canım, hiç yemedim hatta midem bulandı başlardı, şimdi kuduruyorum tatlı diye 😒 çok istiyor canım ama tutuyorum kendimi, yoksa yerim yememeye çalışıyorum, kızların işi daha zor onlar meyve bile yiyemiyor, vücut gerçekten istiyor

Ya işte vücut deli gibi tatlı istiyor kuzum frenlemek zor. Son trimester kalori ihtiyacımız artıyor sürekli aç oluyoruz. Ben habire doğumdan sonra onu yicem bunu yicem diyorum ama doğumdan sonra muhtemelen canım bu kadar istemeyecek 🤣

İnsülini abartmış kuzum napsın aç duramaz ki. Valla doğumdan sonra eşimizden ne isteriz diyorduk ya. Ben 2 kilo baklava istedim geçen 🤣🤣
Bende mesela anlık can çekmeleri yaşıyorum son ah ahhh diyorum neyse sonra yerim diyorum, eşim de not alcam bu istediklerini hep dedi. Sonra bana da gün icinde canın ne cekiyorsa yaz not al hepsini bebisimiz yanımızda uyuyorken sana çay yapcam ellerimle yedircem dedi🙈
Yavrum sağlıklı olsun da..
Gecen de kv diyor kizim sana 1tepsi baklava yapcam 😄
Sonra dedim kahvaltılık çikolata kavanozu istiyorum dogumdan sonra esime söyledim diye nasıl gülüyor 😄
Ama bakalim bebegim sağlıkla geldikten sonra onun gülcemali dışında tatlı birsey cekecek mi canım 🤤

Anlıyorum seni canım bazen yeme atağı gibi geliyor.. bildigimiz anne keki yapmıştı geçen annem, korka korka 1 dilim yedim o gün yemekte fazla kacirmistim. Sekerim hemen yukseldi.ertesi gün yemek az yedim, 1 büyük dilim daha yedim🙄 napayim..
Ay evet bu dogru bence. Daha fazla tatli sekerli birseyler yemek istiyorum gercekten bak.

Ya işte vücut deli gibi tatlı istiyor kuzum frenlemek zor. Son trimester kalori ihtiyacımız artıyor sürekli aç oluyoruz. Ben habire doğumdan sonra onu yicem bunu yicem diyorum ama doğumdan sonra muhtemelen canım bu kadar istemeyecek 🤣

Ya evet, ben de doğum sonrası aklımda olan bir şey var onu yiyeceğim 😂 eşime diyorum, eşimde eğilip kızımıza diyor, kızım haberin olsun annen zararlı şeyler yiyeceğini iddia ediyor 🤭

Canım bence sen baska bir doktor görüşü daha al.
Üstte yazdıklarını da okudum da su 2 doktoruna da güvenin sarsilmis duruyor. Bir baska doktora daha görün bakalim kilosu vs ile alakali ne yorum yapacak ondan sonra karar verirsin birseylere.
Yani seni strese sokmak istemem ama bazi doktorlar bazı ciddi durumları olabilir diye gecistiriyor bu durumda dogru degil. Sana olumsuz konusmadigi icin sehir hastanesindeki doktoruna daha sıcak bakıyorsun ama bazen hersey göründüğü kadar toz pembe olmayabiliyor.
Diger doktor birsey yapamayacagini kabul etmis ama seni tedbirli olmaya önlem olarak diyet yapmaya falan yonlendirmis. Ben her zaman tedbirden yanayım 🙏 o da sürekli olumsuz konuşmuş diye sarsilmis güvenin.

Bence senin 3.bir göze ihtiyacın var. Hangi doktorun dedigini desteklerse 3.doktor ona göre ilerlersin belki yardımcı olur fikirlerinin netlesmesine🙏 benim sana tavsiyem bu yönde.

Şeker de tansiyon da hafife alınmayacak şeyler çünkü gebelikte 😕
Canım bende düşündüm 3.doktoru ama haftam ilerde olduğu için ilgilenirler mi bilmiyorum burdaki özel doktorlar zaten iyi denilen sınırlı sayıda şehirdeki doktorlardan birine gidemem zaten gitsemde bakmıyormuş geneli öyle diyolar normalde özeldeki doktorumu beğeniyordum yani ilk gittiğimdede kanaman var demişti baya uzun süre onun dediği şekilde ilerledim ama bu sefer sanki birazcıkta abartıyor gibi geldi seçtiği kurduğu kelimeler ilk zamanlara göre çok farklı geldi, olmadı bi tekrar perinatolojı doktoruna giderim en olmadı ihtimalle onunda bir yorumu olur illa ki hem cihaz açısındanda en iyi cihaz onda gittiğim diğer yerlere göre

Kuzum çok önemli bir konuya parmak bastın. Ben de Sabahattin beye gitmiştim ya 13. Haftamda. O kadar negatif şeyler söyledi korkuttu beni. Yok normal doğum yapamazsın kilon var. Yok sana ecopirin vermemişler kilon var. Dedim doktor bey ben çok kolay normal doğum yaptım zaten dedim. Hadi ya diyor. Çok sinir olmuştum. Ki ben egede de takipliydim o zaman. Bir sürü doktor gördü beni bir kişi de doğuramazsın demedi. İyi ki ilk çocuğumda özele gitmemişim. Devlette tuğban hanımdı doktorum. Çatı bile bakmadı senin fiziğin normal doğuma çok uygun dedi. Özelde olsa bir sürü bahaneyle sezaryen yapacaklarmış demek ki diyorum. Hep bir korkutma ve size devlette bakılmaz bize gelin kafası var. Şeker hastası olunca da doğumda kabul etmiyorlar 2. Basamak çocuk yoğunbakım yok diye. Direkt şehir hastanesine gönderiyorlar. Hastanede yattığımda yanımda öyle bir hasta vardı 33. Haftasında sevgi şehir hastanesine göndermiş kızı şekeri var diye burda doğurma demişler. Sen şimdi bence bir dahiliye randevusu al. O seni gebesin diye endokrine gönderiyor hemen. Endokrinde açlık tokluk bakarlar diyetisyene gönderirler. Canını sıkma hiç. Bebeğin suyu da çok değişken bişeymiş Betül hanım öyle dedi bana. 10 gün önce normaldi şimdi niye az çıktı diye sordum. Çok hızlı değişebilir dedi hatta bebeğimin mesanesi doluydu. 2 saat sonra bile biraz daha artacak suyun dedi 🥰🥰
Tamam canım ben bi sıra alayım en iyisi zaten çarşamba randevum vardı inşallah bişey çıkmazda diyetle falan çözülür dediğin gibi bak yani genel sevgide bu durumlar olabiliyormuş bende öyle düşündüm doğum yapcak birinde haftana göre karnın çok büyük denmez napayım yani şimdi büyükse 😂 ben olsam sezeryana alırım falan diyor daha çok erken bence onumde nerdeyse 7 hafta var konışmak için bana erken geldi dedikleri

Back
X