- Konu Sahibi annabelica
- #44.481
HahahaAnlat kız anlattneler biliyorsun hakkımızda
Dışardan bakınca nasıl bir grup olarak görünüyoruz acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaAnlat kız anlattneler biliyorsun hakkımızda
Dışardan bakınca nasıl bir grup olarak görünüyoruz acaba![]()
4Hosgeldin canım, ben varım bennninsülin kullanıyorum
Kac kez kullaniyorsun günde
Son çare aç durucam dedim artık bıktım bi an önce doğurayım diyorum yeterCanım hoş geldin benimde suyum fazla bende korkuyorum hareket etmediği zamanlar ama inşallah bebislerimizi Allah korur sıkıntı etme sem![]()
Bildiğim garip şeyler yok tabi esprisine söyledim
Canım evin sıcaklığı çok iyi bence o yüzden doktorlara göre kesinlikle gerek yok. Ama annelere göre var işte. Ben galiba doktorları dinleyeceğim çünkü sepide nin de dediği gibi bir de üzerine bir şeyler örtmeye çalışacağız. Bugün şöyle bir video çıkmıştı karşıma bir dinle istersen
Anneler öyle de Allah kayınvalidenin anlayışlısını versinAllahtan kayınvalide vs değil annem olduğu için ben dersem ki şöyle yapıcam tamam derbide özel durumumdan, yılların emeğinden ötürü zaten en ufak bişey dediğimde direkt sen nasıl istersen öyle olsun diyolar
Anneme de dinleteyim videoyu. Sağol canım
Oda geldi mi kuruldu mu bu arada
AhshahhaBenim yün döşek, yorgan, yastık yapıldı bileyazdan yünü hazırlamış beşik alındığı gün ölçüler belli olur olmaz
Allah Kerim bakalım
ya şimdi 3 yeğenim elinde büyüdü, gelinimiz doktor annem ne derse öyle olsun dedi durdu hiç karışmadı benim annem için yani, ben şimdilik ses etmiyorum
Bilimum ekipmanlarını da örüyo
![]()
Eki Görüntüle 3659876
Hayırlı olsun tekrardanAnneler öyle de Allah kayınvalidenin anlayışlısını versin
Geldi canım 5 günde hemde bu haftasonu düzenleyeceğiz inşallahama hiç beklediğim gibi olmuyor ya çünkü bazam vardı bir tane onu atmak istemedim. İki tane de park yatak duruyor şimdilik. Bir kenarda ikiz bebek arabası diğer kenarda iki tane puset, ana kucağı falan biraz sıkışık oldu gibi
![]()
Peki benim bu olayi unutmuş olmamHahahaherkes çok samimi maşallah
herkesle ilgili iyi hislere sahibim
hoşlanmadığım bir kişi var.
o da senin bebişinle ilgili problemlerin ilk çıktığı zamanlar ay moralim bozuluyor minvalinde birkaç bişey yazmıştı o sebeple çok detaya girmek istemiyorum geçmiş mevzular
![]()
Mobilyayi sen nerden almıştın kuzu.Anneler öyle de Allah kayınvalidenin anlayışlısını versin
Geldi canım 5 günde hemde bu haftasonu düzenleyeceğiz inşallahama hiç beklediğim gibi olmuyor ya çünkü bazam vardı bir tane onu atmak istemedim. İki tane de park yatak duruyor şimdilik. Bir kenarda ikiz bebek arabası diğer kenarda iki tane puset, ana kucağı falan biraz sıkışık oldu gibi
![]()
Bende öyle canım 4 kez vuruyorum. Kac ünite vuruyorsun ? Ben4sabah öğle akşam ayrı gece yatmadan ayrı bi tane
Aynen annem de diyo 4 çocuk, 3 torun büyüttüm yünle seninkini sağlıksızlar da yatırmamAhshahhabence annelerimiz akraba olabilir
![]()
Benim annemde coktan yorgan döşek yastik hepsini hazırladı. Simdi bana kullanmam için psikolojik baski yapiyoromurgası düz olsun falan diyorum, niye seninki yamuk mu diyor
seni hep yünde yatırdım sicak sıcak uyuyordun diyor
![]()
Hep bir didisme![]()
Bir valiz dolusu yelek hırka patik doluuuu![]()
Ay cok guzeller ama yaa bak seninkiler de. Benim annem de güzel örmüş simdi ne diyim itiraz da edemiyorum birkac tane giydiririm diyorum
Unutmak daha güzelPeki benim bu olayi unutmuş olmamhafızam cok zayif yaa. Kimdi bana bi yazsana özelden merak ettim yaa
canı sagolsun napalim
Kimsenin moralini bozmak istemezdim![]()
Onlarin da gönlü olsun tabiki arada dediklerini de yapariz yaaAynen annem de diyo 4 çocuk, 3 torun büyüttüm yünle seninkini sağlıksızlar da yatırmamona göre de diğerleri çok sağlıksız. Aynen bizimkilerde 1 valiz dolusu örgü henüz onların evinde, bunları bana bakarken yanımda ördü
Sağlıkla gelsin de miniklerimiz sonrasına bakarız. Zaten istemediğim şeyi zorla yaptırmaz da ben ona da kıyamıyorum
![]()
Canım benim üzmekte istemedin beniUnutmak daha güzel![]()
Sabah öğle akşam 4 ünite gece 8 ünite ama yetersiz geliyor gibi çok sıkı diyete rağmen özellikle sabah açlık 100-105 gibi sanırım doz ayarlanması gerekiyor gibiBende öyle canım 4 kez vuruyorum. Kac ünite vuruyorsun ? Ben
Sabah 6
Öğlen 4
Akşam 6
Gece 8
Yine bir doktora sordumOnlarin da gönlü olsun tabiki arada dediklerini de yapariz yaaama yün döşek konusunda nasil savaşı kazanacagimi ben pek bilemiyorum
![]()
Konya yolundaki Kelebek Mobilyadan aldık kuzu. Bizin hastanenin hemen yanında mağaza bakmak istersen. Uzak değil yani. Dolap ve şifonyer sadeceMobilyayi sen nerden almıştın kuzu.
Morali senin başına gelenlerdende bozulmuş olabilir aşko iyi düşünelimCanım benim üzmekte istemedin beniduygulandım bak