• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Anlat kız anlatt 😂 neler biliyorsun hakkımızda 🙈
Dışardan bakınca nasıl bir grup olarak görünüyoruz acaba 😂
Hahaha 😂 herkes çok samimi maşallah 🧿 herkesle ilgili iyi hislere sahibim 🤍hoşlanmadığım bir kişi var. 😂o da senin bebişinle ilgili problemlerin ilk çıktığı zamanlar ay moralim bozuluyor minvalinde birkaç bişey yazmıştı o sebeple çok detaya girmek istemiyorum geçmiş mevzular 😂

Canım evin sıcaklığı çok iyi bence o yüzden doktorlara göre kesinlikle gerek yok. Ama annelere göre var işte. Ben galiba doktorları dinleyeceğim çünkü sepide nin de dediği gibi bir de üzerine bir şeyler örtmeye çalışacağız. Bugün şöyle bir video çıkmıştı karşıma bir dinle istersen 😉

Allahtan kayınvalide vs değil annem olduğu için ben dersem ki şöyle yapıcam tamam der 🥰 bide özel durumumdan, yılların emeğinden ötürü zaten en ufak bişey dediğimde direkt sen nasıl istersen öyle olsun diyolar 🥹 Anneme de dinleteyim videoyu. Sağol canım 💝 Oda geldi mi kuruldu mu bu arada

Allahtan kayınvalide vs değil annem olduğu için ben dersem ki şöyle yapıcam tamam der 🥰 bide özel durumumdan, yılların emeğinden ötürü zaten en ufak bişey dediğimde direkt sen nasıl istersen öyle olsun diyolar 🥹 Anneme de dinleteyim videoyu. Sağol canım 💝 Oda geldi mi kuruldu mu bu arada
Anneler öyle de Allah kayınvalidenin anlayışlısını versin 😅
Geldi canım 5 günde hemde bu haftasonu düzenleyeceğiz inşallah 🌸 ama hiç beklediğim gibi olmuyor ya çünkü bazam vardı bir tane onu atmak istemedim. İki tane de park yatak duruyor şimdilik. Bir kenarda ikiz bebek arabası diğer kenarda iki tane puset, ana kucağı falan biraz sıkışık oldu gibi 🤦🏻‍♀️

Benim yün döşek, yorgan, yastık yapıldı bile🤣 yazdan yünü hazırlamış beşik alındığı gün ölçüler belli olur olmaz 🤣 Allah Kerim bakalım 🥰 ya şimdi 3 yeğenim elinde büyüdü, gelinimiz doktor annem ne derse öyle olsun dedi durdu hiç karışmadı benim annem için yani, ben şimdilik ses etmiyorum 😋 Bilimum ekipmanlarını da örüyo 🫠 🤣Eki Görüntüle 3659876
Ahshahha😅😅 bence annelerimiz akraba olabilir😅
Benim annemde coktan yorgan döşek yastik hepsini hazırladı. Simdi bana kullanmam için psikolojik baski yapiyor😅 omurgası düz olsun falan diyorum, niye seninki yamuk mu diyor😅 seni hep yünde yatırdım sicak sıcak uyuyordun diyor😅
Hep bir didisme😅
Bir valiz dolusu yelek hırka patik doluuuu 😃
Ay cok guzeller ama yaa bak seninkiler de. Benim annem de güzel örmüş simdi ne diyim itiraz da edemiyorum birkac tane giydiririm diyorum

Geldi canım 5 günde hemde bu haftasonu düzenleyeceğiz inşallah 🌸 ama hiç beklediğim gibi olmuyor ya çünkü bazam vardı bir tane onu atmak istemedim. İki tane de park yatak duruyor şimdilik. Bir kenarda ikiz bebek arabası diğer kenarda iki tane puset, ana kucağı falan biraz sıkışık oldu gibi 🤦🏻‍♀️
Hayırlı olsun tekrardan 🥰 Mecbur öyle olacak odalar canım bi süre eşyalar kullanılmaya başlanıp herkes yerine gidene kadar, ana kucakları salona, araba dışarıya yada balkona vs ☺️ oy kalabalıklarını yerim ya

Hahaha 😂 herkes çok samimi maşallah 🧿 herkesle ilgili iyi hislere sahibim 🤍hoşlanmadığım bir kişi var. 😂o da senin bebişinle ilgili problemlerin ilk çıktığı zamanlar ay moralim bozuluyor minvalinde birkaç bişey yazmıştı o sebeple çok detaya girmek istemiyorum geçmiş mevzular 😂
Peki benim bu olayi unutmuş olmam 😳 hafızam cok zayif yaa. Kimdi bana bi yazsana özelden merak ettim yaa😅 canı sagolsun napalim 🥲
Kimsenin moralini bozmak istemezdim 🙄

Mobilyayi sen nerden almıştın kuzu.

Ahshahha😅😅 bence annelerimiz akraba olabilir😅
Benim annemde coktan yorgan döşek yastik hepsini hazırladı. Simdi bana kullanmam için psikolojik baski yapiyor😅 omurgası düz olsun falan diyorum, niye seninki yamuk mu diyor😅 seni hep yünde yatırdım sicak sıcak uyuyordun diyor😅
Hep bir didisme😅
Bir valiz dolusu yelek hırka patik doluuuu 😃
Ay cok guzeller ama yaa bak seninkiler de. Benim annem de güzel örmüş simdi ne diyim itiraz da edemiyorum birkac tane giydiririm diyorum
Aynen annem de diyo 4 çocuk, 3 torun büyüttüm yünle seninkini sağlıksızlar da yatırmam 🤣 ona göre de diğerleri çok sağlıksız. Aynen bizimkilerde 1 valiz dolusu örgü henüz onların evinde, bunları bana bakarken yanımda ördü 😅 Sağlıkla gelsin de miniklerimiz sonrasına bakarız. Zaten istemediğim şeyi zorla yaptırmaz da ben ona da kıyamıyorum 🥰

Aynen annem de diyo 4 çocuk, 3 torun büyüttüm yünle seninkini sağlıksızlar da yatırmam 🤣 ona göre de diğerleri çok sağlıksız. Aynen bizimkilerde 1 valiz dolusu örgü henüz onların evinde, bunları bana bakarken yanımda ördü 😅 Sağlıkla gelsin de miniklerimiz sonrasına bakarız. Zaten istemediğim şeyi zorla yaptırmaz da ben ona da kıyamıyorum 🥰
Onlarin da gönlü olsun tabiki arada dediklerini de yapariz yaa 😍 ama yün döşek konusunda nasil savaşı kazanacagimi ben pek bilemiyorum 😅

Onlarin da gönlü olsun tabiki arada dediklerini de yapariz yaa 😍 ama yün döşek konusunda nasil savaşı kazanacagimi ben pek bilemiyorum 😅
Yine bir doktora sordum 🤣 aldığim cevap konuyla ilgili alerjisi olmazsa, ve sert olursa yumuşak bebişi içine çekmeyen Allah esirgesin o tehlikeliymiş döndüğünde vs yüzü gömülürmüş, diğer yataklara oranla daha sağlıklıymış bile. Tehlikesi 1 yumuşak olması, 2 alerjik olması imiş. Iyice tıka basa doldurt 🤣 yada yünü koyucaz üstüne döşek alıcaz çok küçükken öyle kullancaz az büyüyünce yüne geçicez 😅

Mobilyayi sen nerden almıştın kuzu.
Konya yolundaki Kelebek Mobilyadan aldık kuzu. Bizin hastanenin hemen yanında mağaza bakmak istersen. Uzak değil yani. Dolap ve şifonyer sadece 🌸

Eklentiler

• 1000038473.webp
    1000038473.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 37
Mobilya alacak arkadaşlar çok ertelemesin ben geçen hafta sonu gittim 1.5-2 ay teslim süresi veriyor markalar

Back
X