- 23 Mart 2016
- 31.599
- 93.425
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #43.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü biz kobay olduk sanırm herkes üzerimizde bişeyler deniyorUla madem tek yetiyordu biz niye 2 olduk cidden bu sistem çıldırmalık![]()
Chatgpt her hafta yarim kilo diyo beybi, kapatiyosun gibiKızlar 30+0 70 kg olmuşum toplam 8 kg almışım, doğumu 75 ile kapatırmıyım sizce![]()
Hayir ayni doktor bana 2 tane yaptirdiAşkım benimki baştan öyle dedi banaişime geldi buda
![]()
Şunu da görünce ilk hamileliğm aklıma geldi ben son haftalarımda gayet iyiyken eşim tutturdu annem gelsin sana yardım etsin gelsin gelsinn tmm dedim
Neyse her gün köyden biri arar Esra doğurdu mu yok doğurmadı ertesi gün doğurdu mu yok bugünde yok bugünde yok varya resmen deli oluyrdum doğumu gecikecek kızlar böyle bir terör var bilesiniiiizzz
Valla anlamıyorum dünyada ki ilk gebe de biz değiliz ki artık bir standartı olması gerekmiyor mu,tamm bilim değişiyor gelişiyor ama ortak değişsin her şey ve inanın bu sağlıkta hep var. Cocuklar doğuncada mesela bakacaksınız dr bu ilacı bebeğe yazdı prospektüs 6 yaş üstü diyor haydaa diyorsun versem mi vermesem mi .. veya biri soğuk algınlığı ilaçlar kesinlikle yasak verilmesin diyor öbürü verilmezse daha kötü hep ikilemde kalıyoruz hepçünkü biz kobay olduk sanırm herkes üzerimizde bişeyler deniyor![]()
Seni kullanmış yada beni kullanmak için ilerde 1 tane yaptırdıHayir ayni doktor bana 2 tane yaptirdi![]()
Bu haftaki randevumda sorarım çok teşekkür ederim canım. Geçen seneye kadar tdap ilk dozu 28.hafta oluyomuş baska da olmuyomuş. Bu sene aşı takvimini değiştirmiş 24 e çekmişler.ben de tdap karma aşıyı 28. haftada oldum canım 2. doz tetanoz için 4 hafta geçmesi gerekliymiş, ama doktorum 30. haftadan sonra ben aşı yaptırmam erken doğum tehlikesi olduğunu düşünüyorm öyle dedi. o nedenle 2. aşıyı yapmana gerek yok dedi. yine de 30. haftadan snraya geliyorsa sor istersen
Hadi bakalım burdan yakHayir ayni doktor bana 2 tane yaptirdi![]()
Ama sana sağlık ocağı yapmıştır kanka, ben hastanede oldum, başta banada sağlık ocağıyla görüş kayıt yaptır td aşılarını ol dedi, bende kendisine tc vatandaş olmadığım için sağlık ocakları bana yapmıyor yapan yerede güvenmiyorum hastanede olucam diyince kontrole gittiğimde tek doz yeterli dediHayir ayni doktor bana 2 tane yaptirdi![]()
Halbuki ki sen 6 tane doğurcan senin 3 yapıp ömür boyu koruma sağlamn gerekmiyor muydu ne gerek var habire hamilelikte mi olcanSeni kullanmış yada beni kullanmak için ilerde 1 tane yaptırdı![]()
maalesef öyle ülkemizde. kız hamileliğimin ilk başlarında alerjim ve astımım için doktora gittim biri diyor ki bu ilacı kesinlikle kullanma hamilelikte biri de diyor ki kullanabilirsin zararı yok. kime güveneceğimizi bilemiyoruz ikisi de baksan prof. şansa bala yaşamaya devam ediyoruz bakalm.Valla anlamıyorum dünyada ki ilk gebe de biz değiliz ki artık bir standartı olması gerekmiyor mu,tamm bilim değişiyor gelişiyor ama ortak değişsin her şey ve inanın bu sağlıkta hep var. Cocuklar doğuncada mesela bakacaksınız dr bu ilacı bebeğe yazdı prospektüs 6 yaş üstü diyor haydaa diyorsun versem mi vermesem mi .. veya biri soğuk algınlığı ilaçlar kesinlikle yasak verilmesin diyor öbürü verilmezse daha kötü hep ikilemde kalıyoruz hep
Zaten hormonlardan delirdik bi de bunlari dusundurtuyolar bizeHadi bakalım burdan yak![]()
Aynı benim doktordaki 3 arkadaşta 2.dozlarını olmuşlar oluyolarHayir ayni doktor bana 2 tane yaptirdi![]()
Kanka zaten 5 senelik veya 10 senelik değilmi bunlar, 5 senede hallederim ben hepsiniHalbuki ki sen 6 tane doğurcan senin 3 yapıp ömür boyu koruma sağlamn gerekmiyor muydu ne gerek var habire hamilelikte mi olcan
Hadi buyrun sohbeteAynı benim doktordaki 3 arkadaşta 2.dozlarını olmuşlar oluyolar![]()
Bende yok vallaKızlarr günaydın, hanginizin böyle tarz abıkaları var acabaaaaTeyzoşlarımız almış yaa
Eki Görüntüle 3657675
2 doz yapınca 10 sene 3.doz ömür boyu diye biliyorumKanka zaten 5 senelik veya 10 senelik değilmi bunlar, 5 senede hallederim ben hepsini![]()
Aynen 6 ay geneli ben bunları nerede giydirimBende yok valla![]()
Çok güzeller yahepsini giyebilmesi için artık evin içindede süsleyip ayakkabıyla gezdirirsin canımm
![]()