• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Şunu da görünce ilk hamileliğm aklıma geldi ben son haftalarımda gayet iyiyken eşim tutturdu annem gelsin sana yardım etsin gelsin gelsinn tmm dedim
Neyse her gün köyden biri arar Esra doğurdu mu yok doğurmadı ertesi gün doğurdu mu yok bugünde yok bugünde yok varya resmen deli oluyrdum doğumu gecikecek kızlar böyle bir terör var bilesiniiiizzz 😆

Aahhaha ay gercekten teror bu

çünkü biz kobay olduk sanırm herkes üzerimizde bişeyler deniyor 😅
Valla anlamıyorum dünyada ki ilk gebe de biz değiliz ki artık bir standartı olması gerekmiyor mu,tamm bilim değişiyor gelişiyor ama ortak değişsin her şey ve inanın bu sağlıkta hep var. Cocuklar doğuncada mesela bakacaksınız dr bu ilacı bebeğe yazdı prospektüs 6 yaş üstü diyor haydaa diyorsun versem mi vermesem mi .. veya biri soğuk algınlığı ilaçlar kesinlikle yasak verilmesin diyor öbürü verilmezse daha kötü hep ikilemde kalıyoruz hep

ben de tdap karma aşıyı 28. haftada oldum canım 2. doz tetanoz için 4 hafta geçmesi gerekliymiş, ama doktorum 30. haftadan sonra ben aşı yaptırmam erken doğum tehlikesi olduğunu düşünüyorm öyle dedi. o nedenle 2. aşıyı yapmana gerek yok dedi. yine de 30. haftadan snraya geliyorsa sor istersen
Bu haftaki randevumda sorarım çok teşekkür ederim canım. Geçen seneye kadar tdap ilk dozu 28.hafta oluyomuş baska da olmuyomuş. Bu sene aşı takvimini değiştirmiş 24 e çekmişler.

Hayir ayni doktor bana 2 tane yaptirdi 🤣🤣
Ama sana sağlık ocağı yapmıştır kanka, ben hastanede oldum, başta banada sağlık ocağıyla görüş kayıt yaptır td aşılarını ol dedi, bende kendisine tc vatandaş olmadığım için sağlık ocakları bana yapmıyor yapan yerede güvenmiyorum hastanede olucam diyince kontrole gittiğimde tek doz yeterli dedi

Valla anlamıyorum dünyada ki ilk gebe de biz değiliz ki artık bir standartı olması gerekmiyor mu,tamm bilim değişiyor gelişiyor ama ortak değişsin her şey ve inanın bu sağlıkta hep var. Cocuklar doğuncada mesela bakacaksınız dr bu ilacı bebeğe yazdı prospektüs 6 yaş üstü diyor haydaa diyorsun versem mi vermesem mi .. veya biri soğuk algınlığı ilaçlar kesinlikle yasak verilmesin diyor öbürü verilmezse daha kötü hep ikilemde kalıyoruz hep
maalesef öyle ülkemizde. kız hamileliğimin ilk başlarında alerjim ve astımım için doktora gittim biri diyor ki bu ilacı kesinlikle kullanma hamilelikte biri de diyor ki kullanabilirsin zararı yok. kime güveneceğimizi bilemiyoruz ikisi de baksan prof. şansa bala yaşamaya devam ediyoruz bakalm.

Kızlarr günaydın, hanginizin böyle tarz abıkaları var acabaaaa 🫠🫠 Teyzoşlarımız almış yaa🥰
1000146942.webp

Back
X