• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Tabi ki çok az kaldı canım sabır
Eskiyle karşılaştırmak evet maalesef pek doğru olmuyor her şey o kadar değişti ki :( insanlık olarak iyiye güzele gitmemiz gerekirken nasıl oluyorda kötüye doğru gidiyoruz aklım almıyor

Evet canım gerçekten öyle, maalesef kıyas çok makbul görmüyor şu süreç için 🥲

Ben de sürekli eşime soruyorum o da bana bırakıyor, net bişey diyemiyorlar canım onlar da ikilemde kalıyo 🥹 kıyamam. Hocamız 2haftaya çıkarayım mı dedi onu bile soruyorum napalım 2 mi 1 mi gidelim sen nasıl iyi hissedeceksen diyo. Aslında biliyorum ona kalsa 2 diyecek ama işte bize bırakıyolar. Vitamin konusu da bizde aynı kuzum

Az kaldı canım, hep onu diyorum kendime, dayan difem az kaldı 🥲🤗 İnşallah güzel anacağız bu zamanları 🥰

Bizim merkezi sistem Ekimin başından beri yanıyor canım. Ondan önce üşüyordum valla
Oh ne güzel 😍 Hamilelikte üşümek de cok can sıkıcı çünkü. Aniden hasta olabiliyor insan. Aşırı bunaltmadan sıcak sıcak yatalim😅
Canım ben de iki gündür üşüyorum petek açmadık ama evde sırtıma yelek geçiriyorum artık, üşüdüğümü hissediyorum ve şükrediyorum 🥲
😍 oh süper demek ki hamişliktenmis dimi o üşümemek 🙏
Havalarin serinlemesine de senin icin sevindim kalbindeki endise gitmis🙏💗

Oh ne güzel 😍 Hamilelikte üşümek de cok can sıkıcı çünkü. Aniden hasta olabiliyor insan. Aşırı bunaltmadan sıcak sıcak yatalim😅

😍 oh süper demek ki hamişliktenmis dimi o üşümemek 🙏
Havalarin serinlemesine de senin icin sevindim kalbindeki endise gitmis🙏💗

Ya gerçekten öyle, nasıl mutlu oldum, Allah’ım ben üşüyorum diyorum sabah 🥹 bazı şeyler ne kadar anlamlı gerçekten canım ya ☺️

ben de tdap karma aşıyı 28. haftada oldum canım 2. doz tetanoz için 4 hafta geçmesi gerekliymiş, ama doktorum 30. haftadan sonra ben aşı yaptırmam erken doğum tehlikesi olduğunu düşünüyorm öyle dedi. o nedenle 2. aşıyı yapmana gerek yok dedi. yine de 30. haftadan snraya geliyorsa sor istersen
Bu bilgi gercek mi ya ?
Ben 2.doz tetanozu olcam daha. Hasta fln olunca dozu erteledik.
Sonra araya grip aşısı girdi.
Bu hafta kan uyuşmazlığı ignesi olcam.
Haftaya da tetanoz aşısı olacaktim.
Su an kafam karıştı feci sekilde. Bu doktorlarin fikir ayriliklarina düşmesi beni çıldırtacak ya 🤯

Kuzuu net kaptırsın bence ya ben de 8-9 kilo ile devam ediyorum son 6-7 hafta kaldı anca 4-5 alınır diye düşünüyorum 🤣

Toplu cevap hahaha 🙈

Gerçekten kafayı yedirir bu sistem ya ☹️ hayır şimdi kendimiz için böyleyiz, yarın çocuk doğunca onlara da böyle yaparlarsa deliririm her gün cimer şikayet ahahaha

Yaa kuzum tam olarak bu yaşadığım işte, şüphelendiğim de buydu şimdi netleşti. Çok teşekkür ederim 🤍

Al işte tam dediğim şey çocukta da böyle derlerse kapı kapı doktor gezeriz artık 3'e tamamla 2 olan kazanır 🤣

Kiiiiiz bu ne delirmelik 😍 Allah'ım ikinci de olsun o da sağlıklı biz kız olsun dinimiz amin 🙈

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ki eski zamanda aşı yok ilaç yok hepimiz de sağlıklıyız şükür ama şimdi havadan tut, yediklerimize kadar hiçbiri doğal değil o yüzden naçizane tavsiyem bir doz olsun yaptırman yönünde 🌸

Ay yemin ederim hamilelikte gördüğüm en güzel rüya buydu oluk oluk sütüm akıyordu çok duygulanmıştım 🥹 en çok o anı yaşamak istiyorum, Rabbim hepimize nasip etsin 🤍

Karma olanı yaptıracağım arkadaşım 🫶🏻🥰

Bu bilgi gercek mi ya ?
Ben 2.doz tetanozu olcam daha. Hasta fln olunca dozu erteledik.
Sonra araya grip aşısı girdi.
Bu hafta kan uyuşmazlığı ignesi olcam.
Haftaya da tetanoz aşısı olacaktim.
Su an kafam karıştı feci sekilde. Bu doktorlarin fikir ayriliklarina düşmesi beni çıldırtacak ya 🤯
Yani ama sonrasını da düşün kuzum 2.bebek düşünürsünüz elbet tek doz ne kadar koruyacak onu bi danışmak sormak lazım

Eklentiler

• 1000159470.webp
    1000159470.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 33
Back
X