- 1 Mayıs 2025
- 348
- 464
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #43.421
Günaydınn ben kendimi bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördümCanım ben şunları aldım.
![]()
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti - Fiyatı, Yorumları
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set - Fiyatı, Yorumları
Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm - Fiyatı, Yorumları
Serstil 4 Adet - Medium 11 Gözlü Çekmece Içi Düzenleyici Organizer 16 X 40 X 12cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.
Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor
Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorumbu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an
ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum
![]()

Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum ama grip aşısı olmak istiyorum bebeğimi koruyan herşeyi istiyorum