• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Canım ben şunları aldım.

Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.

Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor

Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorum 🙈 bu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an 🤣 ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum 🤪
Günaydınn ben kendimi bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördüm 👀 😅
Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum ama grip aşısı olmak istiyorum bebeğimi koruyan herşeyi istiyorum 🙏

Günaydınn ben kendini bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördüm 👀 😅
Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum ama grip aşısı olmak istiyorum bebeğimi koruyan herşeyi istiyorum 🙏
Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir ya 🤣🤣
Canım ben evde olsam bir düşünürdüm gerek var mı diye sadece gelen misafirlerden endişe ederdim ama sürekli dışarıda olunca el mahkum

Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir ya 🤣🤣
Canım ben evde olsam bir düşünürdüm gerek var mı diye sadece gelen misafirlerden endişe ederdim ama sürekli dışarıda olunca el mahkum
Ahahah aynı şeyi sorguluyorum sağa sola döndüm yok olmadı ben şanslıyım gün içinde uykum gelirse uyuyabiliyorum Allah sana kolaylık versin.
Ben hamileliğimden beri 2 kez grip geçirdim eşimden geçti ikisi de ondan dolayı misafirleri evime almam bir şekilde ama eşim mecbur 😄 kendimi ve bebegimi korumaya almak en mantıklısı geldi

Ahahah aynı şeyi sorguluyorum sağa sola döndüm yok olmadı ben şanslıyım gün içinde uykum gelirse uyuyabiliyorum Allah sana kolaylık versin.
Ben hamileliğimden beri 2 kez grip geçirdim eşimden geçti ikisi de ondan dolayı misafirleri evime almam bir şekilde ama eşim mecbur 😄 kendimi ve bebegimi korumaya almak en mantıklısı geldi
Oyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi ya 😏 kafayı yememize ramak kalmıştır 🤣 bu arada benim eşim de vurulacak da aşı olmayınca kaldı. Şimdilik 1 tane bulabildik onu da ben vuruldum 🙈

Oyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi ya 😏 kafayı yememize ramak kalmıştır 🤣 bu arada benim eşim de vurulacak da aşı olmayınca kaldı. Şimdilik 1 tane bulabildik onu da ben vuruldum 🙈
Bende bu konuşmalarınızı okudum eczaneler de yok diye kafamda rota oluşturdum umarım bulabilirim veya getirte bilirim aşı olmaya karar vermek zor aşıyı bulmak daha da zor 😝😂 eşimin iğne fobisi var ikna edebilirsem olur da çok umudum yok doğrusu 🙃

Bende bu konuşmalarınızı okudum eczaneler de yok diye kafamda rota oluşturdum umarım bulabilirim veya getirte bilirim aşı olmaya karar vermek zor aşıyı bulmak daha da zor 😝😂 eşimin iğne fobisi var ikna edebilirsem olur da çok umudum yok doğrusu 🙃
Ay şimdiden bak ayırt kuzum bulabilirsen ya yemin ederim kapış kapış gidiyor 🤣 sağlık bakanlığı bas bas aşı olun diyor ama aşı yok

Gece gece aklıma takılan şey astronot mont 🤣 şimdi biz astronot tulum falan aldık ama ben sağlıksal bir şey olmazsa mutlaka dışarı çıkarım mont almalı mıyım bebeme ya? Astronot mont alan var mı

Canım ben şunları aldım.

Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.

Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor

Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorum 🙈 bu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an 🤣 ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum 🤪
Kuzum teşekkür ederim artik favorilerimiz bile aynı seylerle dolmus ya😂
Bazen normal marketlere fln da geliyor o 11 gözlü olanlardan oralara da bakabilirsin canım bak. Hem gözünle görüp almış olursun.

Canim cok sagol 🙏🏻 dinlen dediler tekrarlarsa da yine acile gel dediler ama net fark ediliyor 🥲
Sen bugun hep yat hic kalkma. Güzel bir dinlendir vucudunu. Ayaklarının altına minder koy az yuksek dursun öyle yat.
Ayy vaktinde gelsin tüm bu sancilar 🙏 saglikla doğuralım saglikla büyütelim bebislerimizi🙏🥰

Kuzum teşekkür ederim artik favorilerimiz bile aynı seylerle dolmus ya😂
Bazen normal marketlere fln da geliyor o 11 gözlü olanlardan oralara da bakabilirsin canım bak. Hem gözünle görüp almış olursun.
Ay sağ olasın kuzum bir takip edeyim olmadı başka marka arayacağım 🤍 çünkü ben kutuların dışında bölmeli de istiyorum
Canim cok sagol 🙏🏻 dinlen dediler tekrarlarsa da yine acile gel dediler ama net fark ediliyor 🥲
Bugün nasılsın arkadaşım 🌸

Adam sütten dememiş ama kandan geçip korumaz demiş, benmi yanlış anladım acaba yarım türkçemle 😬🫠😂
Kuzu ama öyle olsa sadece anneye aşı derdi. Etrafındakiler ne alaka. Zaten onların bebekle bir teması olamaz ki anne karnındayken. O durumda anne aşı olur, etraftakiler ona bulaştıramaz, bebeğe de geçmez hastalık. Bak şimdi chat gpt ye de sordum o da doğmuş bebek diyor 😉

Eklentiler

• 1000038131.webp
    1000038131.webp
    42 KB · Görüntüleme: 13
Ben aşı karşıtı değilim bu arada, gereken herkes yaptırmalı bence de. Ben çok insan içine çıkmadığım için yaptırmıyorum şu an, doktorum gerek yok dedi. Ama gene de yaptırabilirim de. Şu an çalışmadığım için kafam rahat biraz.
Sadece kızdığım bu doktorların ortak bir ağız birliği yapamıyor olmaları. Bu kadar çelişen nasıl bilgilere sahipler onu aklım almıyor 🤷🏻‍♀️
Çok haklısın canım zaten bizi de deli eden o. Bu arada ben de evdeyim. Öğretmenim ama bu sene yeni eğitim öğretim yılına hiç başlamadım okulda ders dağılımı ve programı sıkıntısı çıkmasın diye. Biraz rapor sonrasında da ikiz gebe olunca erkenden doğum iznim başladı. Ama bizim doktor ısrarla olun diyor. 2 gün önce ben ve eşim olduk. Bir de geçen ay 33.haftada erken bi ikiz gebe doğurtmuş gözü korkmuş heralde bizim doktorun. Bebeklerden biri yoğun bakımdaymış hastalık kapar diye korkuyorum dedi. Bize de zaten senden çok bebekler için istiyorum dedi. Perinatolog bu arada kendisi. Plasenta yoluyla antikorlar bebeğe geçer korur onu dedi. O öyle deyince hiç tereddüt etmedik.

Gece gece aklıma takılan şey astronot mont 🤣 şimdi biz astronot tulum falan aldık ama ben sağlıksal bir şey olmazsa mutlaka dışarı çıkarım mont almalı mıyım bebeme ya? Astronot mont alan var mı
Kız küçücük bebeğe ne montu 🤣 hani o tulumlar varya pamuklu böyle onlar en iyisi bence giydir onları sar battaniyeye tamamdır bu arada ben sagllik ocağı ve annemler dışında dışarı pek çıkmamıştım benim oğlan da Şubat bebesiydi ama doktorlar 15 DKK hava aldırın mutlaka diyor

Back
X