• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bir de kızlar alıp memnun olduğunuz müslin örtüleri paylaşır mısınız, ondan fazla alın yazmışlar çok lazım oluyor diye birkaç tane daha alayim

Bir de kızlar alıp memnun olduğunuz müslin örtüleri paylaşır mısınız, ondan fazla alın yazmışlar çok lazım oluyor diye birkaç tane daha alayim
Kanka ben burdan aldım, kahvaltımı bitireyim fotoğrafınıda atarım sana

geç oldu ama budan aldım canım ben.
Şuan yatarken kullanıyorum ebatı falan güzel çok hoşuma gitti.
Kız daydi konudan bagimsiz, memur anneler icin olan haklarin ozel sektore de gelmesi bekleniyormus bu yil icinde. 24 haftaya cikarilmasi, sut izni, babalik izni ve sonrasinda 2 yil ucretsiz izin hakki esitlenecekmis 🥹🙏🏻 dua edelim ne kadar cok hamis dua ederse o kadar hizli olur 😅

Kız daydi konudan bagimsiz, memur anneler icin olan haklarin ozel sektore de gelmesi bekleniyormus bu yil icinde. 24 haftaya cikarilmasi, sut izni, babalik izni ve sonrasinda 2 yil ucretsiz izin hakki esitlenecekmis 🥹🙏🏻 dua edelim ne kadar cok hamis dua ederse o kadar hizli olur 😅
Ay okulda da herkes bana gözün aydın diyor kesin olacak diyorlar hadi ins 😍

Ben şunlardan iki takım aldım canım. Çok büyük değil ama boyutuna bak 😉
Yeşili de var hem de 😅

Yeşili de var hem de 😅
Bunlardan bende aldım canım ama sanki diğerleri daha hoşuma gitti, renginden falan herhalde 🫠🫠🫠

Öyle mi ya biz dogurana kadar karar cikmazsa kullanamayiz diye cok korkuyorum 😅🥹
Yok yok inanıyorum çıkacak 😍
Yeşili de var hem de 😅
Ay ben de bunun hem bej hem yeşilini favladım 😍 bir set bundan bir de sepideninkinden alayım

Kalin 4 kat muslinleri cigitten aldim baya begendim ben de 😍

Ay kalın müslin olarak da bu favorilerimde. İndirim bekliyorum gelsin birer tane de bunlardan alacağım 😍

Kanka bunlar kalın biraz beyazından aldım bende, sirinm sirinm sanırım normal ince olanlardan bahsediyor

Back
X