- 15 Ağustos 2024
- 2.099
- 3.993
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #43.821
Aksi mümkün değilÇok almayacam demişimdir
Tahminini söylede sonra seni hayal kırıklığına uğratmıyım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksi mümkün değilÇok almayacam demişimdir
Tahminini söylede sonra seni hayal kırıklığına uğratmıyım![]()
Onu zaten biliyoruz detay kadınsınKanka dery baby’den gelecek olan malzemelerin yorumunu bekliyorum senden![]()
Ay bende şimdi hepsini favlıyordumsepide bak kuzu
![]()
DERY BABY TEDDY MOON PUDRA PAPATYA EMZİK ASKISI - Fiyatı, Yorumları
DERY BABY TEDDY MOON PUDRA PAPATYA EMZİK ASKISI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
DERY BABY 4 Kat Müslin Teddy Papatya Battaniye - Fiyatı, Yorumları
DERY BABY 4 Kat Müslin Teddy Papatya Battaniye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
DERY BABY Teddy Papatya Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
DERY BABY Teddy Papatya Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
DERY BABY Teddy Pudra Papatya Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
DERY BABY Teddy Pudra Papatya Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım hepsi de çok güzeller sağlıkla kullansin yavrularımızHer gün son eksikler diye bir posta alışveriş yapıyorum ama bu kez sondu inşallahbunları aldım kızlar bu arada nevresimim detayları değişiyormuş maviler yeşil olacak
![]()
Amin kuzum çok teşekkür ederizCanım hepsi de çok güzeller sağlıkla kullansin yavrularımız
Sadece puset örtüsünün müslin olması üşütmez dimi bebiskoyu. Cok soguk olmuyor diyorsun ama yine de hatirlatayim dedim yeni siparis vermissin belki düzenleme yapmak istersin diye![]()
Onu düşünüyorum ben de. Makine temizleyici tablet mi kullansam, sirke falan doğal şeylerle mi bir boş çalıştırsam diye.Kıyafet yıkayan kızlar makinaya herhangi bir işlem yaptınız mı öncesinden, sosyal medyada sirke karbonat olayı dolaşıyor yasanki her yıkamada yapacaz
![]()
En sevdiğimBugün canım kendim modumu açtım![]()
Ayyy çok güzelBugün canım kendim modumu açtım![]()
geç oldu ama budan aldım canım ben.kızlar emzirme yastığını alan var mı
Teşekkür ediyorum keşke yakın olsak hep beraber bir kahve içerdikEn sevdiğimafiyet olsun canımm
Orayı görmüyoruz mutfağa en uzak köşede oturuyoruzAyyy çok güzelbenim de bu modu kapamam lazım zira bulaşıklar konuşmaya başladı
![]()
I'm
Onu düşünüyorum ben de. Makine temizleyici tablet mi kullansam, sirke falan doğal şeylerle mi bir boş çalıştırsam diye.
Şunun gibi videolar önüme çıktıkça
Bi ifsa da benden mi geldi yoksa![]()
Evet çok hoş ama kızım için tavşan falan vardır umarım iyice erkek oldu![]()
Bence ikisinide almadan bekle belki de hiç ihtiyacın olmayacak canımKızlar sizce alınmalı mı? Normalde budizz var 3 bin o, onu almak istemedim sonra bunu gördüm. İşe yarar mı emin olamadım sizce
Kızlar sizce alınmalı mı? Normalde budizz var 3 bin o, onu almak istemedim sonra bunu gördüm. İşe yarar mı emin olamadım sizce
Ay evet gördüm bu pazartesi yapmışlar zam. Ne kadar olmuşZam yapmışlar canım
Sen zamanında yaptırmışsın