• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende hastane dönüşü uğradım, çoğu şeyi almışlar ama sanırım 2 tane kumaştan güzel anne-bebek düzenleyici aldım sen keçe olanı almışsın bundan da vardı canım çok güzeldi 🥰 güle güle kullansın hepsini inşallah
Amin canım sen de güle güle kullan 🥰 nakışlı olan da çok tatlıydı. Çamaşır sepeti biraz daha büyük olsaydı iyi olurdu ama belki oyuncak falan koymak için kullanırım 🌸

Odanın ideal nem oranı %40-55 arası diyor doktorlar. Benim evimde her yerin nem oranı gayet iyiyken yatak odamın nem oranı %60-65 arası çıkıyor hep. Bu nem sorununu nasıl çözücez acaba kızlar bu konuda bilgisi olan var mı

Günaydın hamişler 🤗 kızçemin cicilerine bakın 🥰 bim e çok güzel bebek ürünleri gelmiş siz de bi bakın
Günaydınn aynılarını almışız nerdeyse 🥰🥰 ben bi kuklaları almadım keçi kıllı fırçayı aldım.nem ölçerden şüphem vardı ama çok güzel saat tarih alarm vs de var birde büyüklüğü hoş 😍
Kirli sepetine de bayıldım rengi kalitesi çok hoş güle güle kullanalım 🥰🥰

Kuzum ben ilk bebeğimde kendim yaptım. Gücünüz yettikçe kendiniz yapın. Çok keyifli hazırlıklar bunlar. Ama bu kez ağrım çok diye hem de 21 aylık bebiş var diye kendi annemin yardımını istedim. Çok hızlı oldu ama ilk bebeğimde kendim yapınca daha çok keyif almıştım kesinlikle
Bende öyle düşünüyorum anneme de söylerim gönlü kalmasın diye derim “anne 1 güne sığmazdı yıka kurut ütüle ben evdeyim zaten sen çalışıyorsun yavaş yavaş kendimi yormadan yaptım “derim . (Yaptıktan sonra tabi 😃 )yoksa küser biliyorum. Ama ne yapayım bende keyifle yapmak istiyorum. Annem iyi birisi ama bazen beni kırıyo farkında olmadan. Belli bi yaştan sonra da çekilmiyor bazı şeyler. Hele şimdi alınganlığım var ve tahammülüm yok 🙁 haksızlık mı yapıyorum sizce ? Onun ilk torunu bide böyle düşünüyorum 🙁

Aldıklarını atar mısın kuzum merak ettim bir sürü oyuncak vardı birden yüklenmeyeyim diye 2 tane hışırtılı kitap aldım sadece 🫣
Oyuncaklara bende hiç girmedim canım aynalı kitap aldım sadece

Eklentiler

• 20251017_092712.webp
    20251017_092712.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 49
Odanın ideal nem oranı %40-55 arası diyor doktorlar. Benim evimde her yerin nem oranı gayet iyiyken yatak odamın nem oranı %60-65 arası çıkıyor hep. Bu nem sorununu nasıl çözücez acaba kızlar bu konuda bilgisi olan var mı
Cidden çokmuş buralarda genelde nem düşük olduğu için hiç bilgim yok ama nem alma cihazları görmüştüm bi onlara bak istersen

Bile giden arkadaşlarım, uyku arkadaşı filin sesi nasıl onu internette bulamadım, beyaz gürültü gibi mi
Ya onu bende çok düşündüm ama pilli falan bişeyle uyumasını istemedim sesini denemedim içinde pili varmıdır emin değilim,bi kadın bin küsüre aldım 600 tl burda dedi

Bende öyle düşünüyorum anneme de söylerim gönlü kalmasın diye derim “anne 1 güne sığmazdı yıka kurut ütüle ben evdeyim zaten sen çalışıyorsun yavaş yavaş kendimi yormadan yaptım “derim . (Yaptıktan sonra tabi 😃 )yoksa küser biliyorum. Ama ne yapayım bende keyifle yapmak istiyorum. Annem iyi birisi ama bazen beni kırıyo farkında olmadan. Belli bi yaştan sonra da çekilmiyor bazı şeyler. Hele şimdi alınganlığım var ve tahammülüm yok 🙁 haksızlık mı yapıyorum sizce ? Onun ilk torunu bide böyle düşünüyorum 🙁
Onada bir şeyler bırak canım atıyorum sen kıyafetleri yıka ütüle o nevresim battaniye falan :))

Günaydınn aynılarını almışız nerdeyse 🥰🥰 ben bi kuklaları almadım keçi kıllı fırçayı aldım.nem ölçerden şüphem vardı ama çok güzel saat tarih alarm vs de var birde büyüklüğü hoş 😍
Kirli sepetine de bayıldım rengi kalitesi çok hoş güle güle kullanalım 🥰🥰
Güzel günlerde kullanalım inşallah canım 😍 sepet bana küçük gibi geldi sonradan ama bebiş kıyafetlerine yeter heralde 🫠

Kızlar günaydın,

Doktordan geliyoruz, kızçem 1436 gr 39 cm olmuş 🫠 esniyordu ve gözleri açıktı kızlar 😍 çok tatlıydı, her şey yolunda şükür, bir de demir kullanmak lazım dedi 😒 bir şey olmaz diyor ama içime sinmiyor işte, biz de durumlar böyle
Maşallah 😍 ne güzel büyümüş kızçe 🌸 demir olarak ne verdi kuzum

Back
X