- 3 Kasım 2023
- 268
- 432
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #45.221
Hanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarim cikmaz canım yarin haberdar etHanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Çok şükür canım inşallah, içini ferah tutHanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Süper canım sabahta haberdar etHanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Hanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Ayyy dogru 6 Aralik tarihini nasıl unuturum. Benim en erken tarihim 6 Aralıktı dimiiii6 Aralık diyorum sana. Kasım olmaz![]()
Ben artik senin tatlı yemeyecegine olan inancımı kaybettimKızlar tahini sade mi tüketiyorsunuz pekmezle mi? Eşime sipariş vereyim de hastanede kaldığım sürece günlük birkaç Kaşık muzla yiyeyim bari
babylovee görse bi de pekmez mi diyorsun der
![]()
Canım hadi güzel haberler ver sabahta. Taburcu olup evine gittigini yaz bize deHanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Yok yok tatlı yemedim, meyveleri de yoğurtla yedim.pekmez siparişi de vermedim canım. Dinliyorum yani seni, tavsiyelerine devam plsBen artik senin tatlı yemeyecegine olan inancımı kaybettim
Muzu dilimle üzerine dök yeee.
Hem meyve hem tatli ihtiyacini karşılarbeni artık ya dinle yada ben sana tavsiye vermeyecegim
![]()
Ay inşallah ben çok istiyorum 40 haftayı doldurmayı. 38 de çok güzel tabi ama 40 olursa tadından yenmezSeninle dogum tarihimiz aynıhadi bakalım kaptan bu sayfanında son yaprakları bizim için sanki
![]()
Bilemedim ki kuzum valla içimden bir his kasımın son günleri doğuracağını söylüyor. Oğlun 38 haftalık doğmuş ya sanki kız da öyle olur gibi hissediyorum. Sallıyorum 29u 30 kasıma bağlayan geceadminim ben oğlumda liste yapmıştım herkez tahmin etmişti doğum tarihini ama iki kişi bilmişti sence benimki nezaman gelir İLK seni not alcam![]()
Durur annesi merak etme. Kasım annelerine yazdıklarını gördüm de. Senin durumunda olup bekleyen var hala. Yaya kadar bekleyecek prensesHep de 8 aralıktan önce gelir diye tahmin ediyordum da bu da çok erken olur be kızım, az daha dayan.2 burç oynama.mümkünse yayı görsek yeter![]()
Kızlar mastit korkunç bişey ilk hafta felaket iltihap oldu benim memitolar. Belki de sütünüz çok olacak. Ben yine de duruma göre alınması taraftarıyım bilemedim peşinen içmek mantıklı mıKuzu ben alacağım doğum çantama da koyacağım hatta. Aklıma gelirse doğuma girmeden de bir kaç damla suya katıp içeyim diyorum çünkü kasım annelerinde bir kız öyle yaptı doğumu çok erken olmasına rağmen hemen gelmiş sütü bana cesaret verdi açıkçası
Ben ilk kızımda günde bir yemek kaşığı pekmez yiyordum muz ve cevizle. 4 kiloya yakın doğdu. Ama hangi yediğimin etkisiydi bilmiyorumKızlar tahini sade mi tüketiyorsunuz pekmezle mi? Eşime sipariş vereyim de hastanede kaldığım sürece günlük birkaç Kaşık muzla yiyeyim bari
babylovee görse bi de pekmez mi diyorsun der
![]()
Ay çok şükür kuzum ya. Sabahı merakla bekliyoruz güzel haberlerin içinHanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Evet an itibariyle gece uyanıp kaşar ekmek yeme sezonunu açmış bulunuyorum![]()
İste böyle beslen bizi de mutlu etYok yok tatlı yemedim, meyveleri de yoğurtla yedim.pekmez siparişi de vermedim canım. Dinliyorum yani seni, tavsiyelerine devam pls![]()