• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Neden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba 😂
Canım bende ara sıra 1-2 tane yiyorum ama yapılan çalışmalarda günde 6 ve daha fazlası rahim kasılmasını arttırıp açılmayı kolaylaştırıyormuş o yüzden doğuma yakın zamanda öneriliyor öncesinde değil

Canım bende ara sıra 1-2 tane yiyorum ama yapılan çalışmalarda günde 6 ve daha fazlası rahim kasılmasını arttırıp açılmayı kolaylaştırıyormuş o yüzden doğuma yakın zamanda öneriliyor öncesinde değil
Anladım kuzu bu bilgi yokmuş bende cahillik mutlulukmuş 😂😂😂 ilişkimize ara veriyorum hemen çok teşekkür 😍

Selam kızlar🌸
Bugün kontrol günümüzdü. 31+2 40cm 1722gr olmuş bebeğim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı suyun ağrıların normal dedi kasılmaları normal buldu bir de böyle tatlış bi görsel verdi 😍😍

Eklentiler

• IMG_8537.webp
    IMG_8537.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 49
ayy kuzum sen tam kacsın bugün?🤩
hemen ekliyorum senide listeye😍
aynı gün doğurduklarımız olsa ne tatlı olur ya🤩
Bugün 33+4 olduk canım 😇 benimde gönlüm aralıktan yana aslında hatta 1 aralıkta doğsun istiyorum ama nedense kasım sonu gelicekmiş gibi hissediyorum 😂 bakalım nasıl olucak bekleyip göreceğiz 🙏😂

Bugün 33+4 olduk canım 😇 benimde gönlüm aralıktan yana aslında hatta 1 aralıkta doğsun istiyorum ama nedense kasım sonu gelicekmiş gibi hissediyorum 😂 bakalım nasıl olucak bekleyip göreceğiz 🙏😂
Ay ne andınız şu kasımı bi şeyi 40 kere söylersek yani :bicak: :rolleyes: :))

Back
X