- 10 Haziran 2024
- 2.500
- 3.675
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #45.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende ara sıra 1-2 tane yiyorum ama yapılan çalışmalarda günde 6 ve daha fazlası rahim kasılmasını arttırıp açılmayı kolaylaştırıyormuş o yüzden doğuma yakın zamanda öneriliyor öncesinde değilNeden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba![]()
ayy kuzum sen tam kacsın bugün?suuuduru68 canım daha öncede demiştim bizim senle benca aynı gün doğumumuz olucak diye
bence kesinlikle kasım sonu 25 kasım 26 kasım ama sen 25 kasım yaz
![]()
Canımmm şu anda mi yiyorsunnormalde gebelik 37. haftadan önce hurma önerilmiyor hani canın ister 1-2 tane tamam ama çok fazla diyorsun sen. Baksana
Yok yok kuzum 37'leri bekle yemek için ne olur ne olmazayy çok seviyorum diye üç beş yiyorum bi kaç gündür kasılmalar da arttı
hemen bırakıyorum teşekkür ederim
![]()
1 aralık :)
Anladım kuzu bu bilgi yokmuş bende cahillik mutlulukmuşCanım bende ara sıra 1-2 tane yiyorum ama yapılan çalışmalarda günde 6 ve daha fazlası rahim kasılmasını arttırıp açılmayı kolaylaştırıyormuş o yüzden doğuma yakın zamanda öneriliyor öncesinde değil
Bende çok severimmm o yüzden anlıyorum seniAnladım kuzu bu bilgi yokmuş bende cahillik mutlulukmuşilişkimize ara veriyorum hemen çok teşekkür
![]()
Bugün 33+4 olduk canımayy kuzum sen tam kacsın bugün?
hemen ekliyorum senide listeye
aynı gün doğurduklarımız olsa ne tatlı olur ya![]()
Bayılırım hurmaya, 37 itibaren kutu kutuBende çok severimmm o yüzden anlıyorum senibir ara ver doğum yaklaşınca doya doya yersin
![]()
Dudak hanımmmmSelam kızlar
Bugün kontrol günümüzdü. 31+2 40cm 1722gr olmuş bebeğim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı suyun ağrıların normal dedi kasılmaları normal buldu bir de böyle tatlış bi görsel verdi![]()
Bayılırım hurmaya, 37 itibaren kutu kutu![]()
Sus sus sebebim olacaksın
Neyse şurada 37'ye 4-5 hafta kaldiSus sus sebebim olacaksın![]()
Maşallah canım çok güzel boyu kilosuSelam kızlar
Bugün kontrol günümüzdü. 31+2 40cm 1722gr olmuş bebeğim. 3 hafta sonra kontrole çağırdı suyun ağrıların normal dedi kasılmaları normal buldu bir de böyle tatlış bi görsel verdi![]()
Kanka sana soralım, 32 sonrası hızlımı gerçekten? Şu an zaman durmuş gibi banaNeyse şurada 37'ye 4-5 hafta kaldi![]()
Ay ne andınız şu kasımı bi şeyi 40 kere söylersek yaniBugün 33+4 olduk canımbenimde gönlüm aralıktan yana aslında hatta 1 aralıkta doğsun istiyorum ama nedense kasım sonu gelicekmiş gibi hissediyorum
bakalım nasıl olucak bekleyip göreceğiz
![]()