- 23 Haziran 2025
- 377
- 647
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #46.221
Kuzum kızma bize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kızma bize
Ayy valla canım bana göre göbeğim aşırı büyük geliyor ama başkaları ikize göre gayet normal diyor bilemiyorumsenin ikiz bebişlerin var daha çok dikkat etmen gerekpeki ikiz göbüşü nasıl daha mı büyük oluyor? resim varmı
![]()
Ben çok eğlenicem ama çokda eğlenmeyim başıma gelir ben Aralıkda doğurmak istiyorumEkimi atlattık mı tamamdır. Kasımda patır patır eleneceğiztüm bebişlerimiz vaktiyle, sağlıkla gelsin
her haftanın başında ohhh bir hafta daha büyüdü diyorum
![]()
Yok canım niye kızayım,takılıyorumKuzum kızma bizeokuyunca anlayacaksın sebebini
![]()
Ayy evet bazen inanması güç geliyor bana da34 te ne yazdığını merak ediyordum ama yukarıdamrvmsi01 de 34 müş okudum artık
İnanamıyorum gerçekten 34 çok ciddi bir hafta ya maşallah hepimizeBugün 31 de doğan prematüre bir bebek gördüm instada, karnımdakinin ondan daha büyük olmasını aklım almıyor, sanki hala minnacık gibi geliyor içimizdeki
![]()
sadece ikiz göbüşü bu haftalarda nasıl oluyor diye merak ettim kızAyy valla canım bana göre göbeğim aşırı büyük geliyor ama başkaları ikize göre gayet normal diyor bilemiyorumfoto paylaşmayayım ya baya bi tombik oldum çünkü
![]()
Ahaha dur o zaman hemen merakını gidereyim canımsadece ikiz göbüşü bu haftalarda nasıl oluyor diye merak ettim kız![]()
yaaaa yiceeeem amaaa artıkk!!Ahaha dur o zaman hemen merakını gidereyim canım![]()
Ayy canım bilmiyorum ki bana karnım devasa büyük geliyor. İlk gebelik olunca bir de normali nedir kestiremiyorum inyaaaa yiceeeem amaaa artıkk!!
maşallah maşallah gerçekten tek bebekden bi tık büyük oluyormuş ay ben duygulanıyom ya![]()
Elbette ki herkes vaktinde doğursun, beklenenden erken gelmesin bebişlerimiz. Ama benim gibi aralık başlarında olup sezaryen olacak olanların çoğu kasımın sonunda alınmaz mı ? Ben hep 10 gün- iki hafta önden alınır gibi biliyorum, kendimi de ona hazırlıyorum. Yanlış mıyım acaba, ona göre başka manifest yapayımNiye grupta hep erken doğuracakmışsınız gibi bir hava hakim , herkes vaktinde doğursun. Kızımın beklenen tarihi 3 şubattı, şubat annesi grubundaydım, hiç ocak annelerini okumadım da, 3 şubatta doğdulütfen olumlu dualarda bulunalım, evrene olumlu mesajlar gönderelim, artık neye inanıyorsanız olumlu şeyler düşünelim
![]()
amaa ikiz çok normal yane bu göbüşAyy canım bilmiyorum ki bana karnım devasa büyük geliyor. İlk gebelik olunca bir de normali nedir kestiremiyorum ininşallah bu günleri de birbirimize hatırlattığımız günler gelir
![]()
Yaa maşallah diyorum sizeAhaha dur o zaman hemen merakını gidereyim canım![]()
Çok teşekkür ederim canımm. Aminn inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız vakti geldiğindeYaa maşallah diyorum sizeçok güzel görünüyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım minnoşlarını
![]()
Adı şu an aklıma gelmedi de, memeye doğru şeffaf pipet, kablo neyse bişey uzatıyorlar ve bebek oradan emiyor ya, o bana mantıklı geldi. Memeye de alışmış oluyor sanki, hem de çektikçe uyarıyor. Denemiş miydiniz o adını denk getiremediğim aletiKizlar inşallah hepimizin sütü bol olur ama genelde sezeryan olanlarin hemen gelmiyor o yüzden stres yapmayın benim gibi üç gün sonra kesin geliyor ama o zaman sürecinde siz yine de emzirin bebeğinizi ama eğer ki hemşireler mama vermek isterlerse bence biberon kullanmayın çünkü biz bu hayatı yaptık ve maalesef ki meme redleri çok yaşadık. Çünkü biberon bebeğin kolayına geliyor. Ben yanıma şırınga alacağım eğer ki mama vermek zorunda kalırsak küçük parmağınızı ağzına sokarak yandan da şırınga ile mama verebilirsiniz. Tecrübem ve bu konuda çok içim yandığı için paylaşmak istedim
Evet EDS deniyor adına da ben yapmadım çünkü hiç bir bilgim yoktu. Oğlum küçük doğmuştu zaten Bir de doktorlar bizi sarılık olacak diye korkuttular. Eve gelince hem mama hem de anne sütüyle devam ettik çünkü benim sütüm az geliyordu ben ne yaptıysam arttıramadım. süt sağma makinesi aldık onunla bile az çıkıyordu ve artık kan gelmeye başlayınca göğsümden ben de kabullendim sadece 3 ay emzirebildim keşke daha fazla olsaydı ama nasibi bu kadarmış. Şimdi hala mama ile devam ediyoruz.Adı şu an aklıma gelmedi de, memeye doğru şeffaf pipet, kablo neyse bişey uzatıyorlar ve bebek oradan emiyor ya, o bana mantıklı geldi. Memeye de alışmış oluyor sanki, hem de çektikçe uyarıyor. Denemiş miydiniz o adını denk getiremediğim aleti![]()
Ahh evet EDS yazınca çıkıyor. Hiç bilmeyenlerin de aklının ucunda kalsın burada en azından. Kimsenin ihtiyacı olmasın tabi ama ihtiyaç anında en mantıklı yöntem buymuş gibi geldi bana.Evet EDS deniyor adına da ben yapmadım çünkü hiç bir bilgim yoktu. Oğlum küçük doğmuştu zaten Bir de doktorlar bizi sarılık olacak diye korkuttular. Eve gelince hem mama hem de anne sütüyle devam ettik çünkü benim sütüm az geliyordu ben ne yaptıysam arttıramadım. süt sağma makinesi aldık onunla bile az çıkıyordu ve artık kan gelmeye başlayınca göğsümden ben de kabullendim sadece 3 ay emzirebildim keşke daha fazla olsaydı ama nasibi bu kadarmış. Şimdi hala mama ile devam ediyoruz.
Bu marka hakkında haber çıkmıştı bı ara sanki hatta toplatma kararı alınmıştı diye hatırlıyorumBeypazarı soda magnezyum oranı yüksek diye biliyorum bende onu içiyorum
Bende mustela düşünüyorum iyimiydi peki memnunmuydunKızım 10 15 günlükken elleri ve yüzü pul pul kurudu gibi oldu annem yeni bebek ,olur demişti, o zaman kullandim 4 ya da 5gün, minnacık sürdük geçti sonra tekrar sürmedik,mustelanın kremini yüz kremini almıştım