• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Vallahi o kadar rahatladım ki anlatamam ya bide gördüm ya dünyalar benim oldu 🥰
Ay bugünde benim hevesim kursağımda kaldı
2 dir randevum iptal oluyor dr ameliyatı farklı prgramı vs 😑😑😑 perşembeydi cuma oldu şimdi yine aradılar pazartesi oldu :KK47: az daha geçerse 1 ay olcak zaten pof

Canım bendede su fazlalığı var ve bebeğime iri dedi dikkat et Yemen'e dedi ama edemedim 😂
Ama şekerden değil en azından su fazlalılığı ona da şükür gebelik şekerim olmasaydı aynı şeyi deseydi doktorum ortalama dikkatli olurdum yani yerdim ama yüzde 80 sağlıklı yüzde 20 istediğimi yerdim 80/20 kuralını uygulardım yani 😀

2 dir randevum iptal oluyor dr ameliyatı farklı prgramı vs 😑😑😑 perşembeydi cuma oldu şimdi yine aradılar pazartesi oldu :KK47: az daha geçerse 1 ay olcak zaten pof
Hadi ya üzüldüm 😢 olsun ne pazartesiler geçirdik o günde gelir 😇😇 benide 2 hafta sonra çağıdı şükür dedim her hafta gitmekten yorulmuştum her hafta bi durum olduğu için

Hadi ya üzüldüm 😢 olsun ne pazartesiler geçirdik o günde gelir 😇😇 benide 2 hafta sonra çağıdı şükür dedim her hafta gitmekten yorulmuştum her hafta bi durum olduğu için
Doğru haklısın canım devamlı gitmekte kötü ama resmen kendi taşıdığımız şeyi özlüyoruz işte 🥰🥰

Benim de olmuştu çok sinir bozucu oluyor canım öyle 😒 niyetlenip gidememek kötü

Benim durumumu önceki mesajlarda okumadınız galiba 😂 bende gebelik şekeri çıktı ya zorunluluktan diyeti yapıyorum şeker olmasa herhalde doğuma rahat 20 kilo ile falan girerdim o derece yiyen bir insandım ama bebek beni frenledi 😂
Hahaha benim de çıktııı günde bir kere insülin vuruyorm ama ona güveniyorm heralde yiyorum da Allah var 😂 maşallah diyeyim sanaaa

Bugün rutin kontrolümüze gittim 🥹 haberler iyi mi kötü mü bilemedim 😅 benle aynı haftada olan var mı şuan 32+5teyim. Sın kontrolde kilosu 1700dü bebeğin ben 2-2100 civarı olmuştur derken doktor 2.5 kilo olmuş dedi şok oldum 🥹😅 bebiş az kilo alsın diye önereceğiniz yiyecekler var mı çünkü çok hızlı ve fazla kilo alıyor gibi şuan kilosu 35-36haftaya uyumluymuş yani doktor genel olarak bacakları falanda uzun biraz büyük haftasına göre dedi. Birde başı yukarı dönmüş yine en son aşağıdaydı doğuma kadar dönmeyedebilir alan azaldığı için ki büyüklüğünü de düşününce sezeryan olman mantıklı olur dedi🥹
Masallah ben 4 kilo kizimi normal dogurdum ama cok zorlandim 110 kilodaydim bide sen esneme hareketleri felan doguma yakin yapmaya basla mutlaka

Kızlar, vallahi önceki yazilanlari hic okuyamadım, kacirdigim birsey varsa affola yeniden dönüp okuyacak kadar enerjim yok kusura bakmayın..

3 Gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum bilenler vardir. Bugunde yine yüksek çıkınca doktoruma yazdım. O da ilac baslayalim dedi. Bide kan ve idrar tahlili istedi alt ast degerlerine baktirmami istedi. Sizlere sorum bu tansiyon ilacını kullanan var mı aranızda?
Adalat 30 mg kullanmya baslayacagim yarin sabah itibariyle.

aylemakk aylemakk sanki sen kullanmistin canım bu adalattan ?
Kızlar, vallahi önceki yazilanlari hic okuyamadım, kacirdigim birsey varsa affola yeniden dönüp okuyacak kadar enerjim yok kusura bakmayın..

3 Gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum bilenler vardir. Bugunde yine yüksek çıkınca doktoruma yazdım. O da ilac baslayalim dedi. Bide kan ve idrar tahlili istedi alt ast degerlerine baktirmami istedi. Sizlere sorum bu tansiyon ilacını kullanan var mı aranızda?
Adalat 30 mg kullanmya baslayacagim yarin sabah itibariyle.

Back
X