- 23 Haziran 2025
- 453
- 817
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #48.521
Evet benim bir iki kere mide yanmam oldu, onun dışında mide sıkıntısı yaşamadım, nefes darlığı da çekmiyorum durduk yere.Benim de o kadar yukarıda değil sanki arada kaburgama tekme hissediyorum sonra yine ortalara doğru gidiyornefes darlığı ve mide problemleri açısından rahat aslında

Kaburgama da hiç tekme gelmedi
 ama aşağıda olduğundan olsa gerek ki artık ayağa kalkıp yürürken zorlanıyorum, aşağı tarafa baskı yapıyor bu sefer. Ve dün gece 4 kere tuvalete kalktım 6 saat içinde
  ama aşağıda olduğundan olsa gerek ki artık ayağa kalkıp yürürken zorlanıyorum, aşağı tarafa baskı yapıyor bu sefer. Ve dün gece 4 kere tuvalete kalktım 6 saat içinde 

ama döndü artık baş aşağı gelmiş. Seninki hangi pozisyondaydı canım belki ayakları aşağı almıştır
 ama döndü artık baş aşağı gelmiş. Seninki hangi pozisyondaydı canım belki ayakları aşağı almıştır Aldığım kiloda da değilim, bebişe zarar vermesin de
 Aldığım kiloda da değilim, bebişe zarar vermesin de 

bugun 31+6yım kontrole gittik, bebis 2 kilo 43 cm cikti tosun oglum keyfi yerinde onca kasilmaya ragmen
 bugun 31+6yım kontrole gittik, bebis 2 kilo 43 cm cikti tosun oglum keyfi yerinde onca kasilmaya ragmen 

asla tutamıyorum kendimi, bir de işin kötüsü, bunu hak ediyorum gibi bir düşünceyle içimi rahatlatıyorum
 asla tutamıyorum kendimi, bir de işin kötüsü, bunu hak ediyorum gibi bir düşünceyle içimi rahatlatıyorum